ro ru
photo LG WING: smartphone-ul care definește noi orizonturi
22-12-2020

LG WING: smartphone-ul care definește noi orizonturi

De curând arhicunosuta compania sud-coreeană a prezentat publicului noul său smartphone trasformer - LG WING. Un telefon cu adevărat foarte ciudat. Nu că nu am fi văzut alte device-uri cu o funcție rotativă până acum, însă modul în care o face și funcțiile care ți le pune la dispoziție sunt cu totul scoase din tipare. Un mega succes sau un big fail? Decide tu!

Privește atent smartphone-ul din mâna ta, iar acum aruncă o privire asupra noului LG WING. Ce ai observat? Un telefon cu două ecrane! Se pare că cei de la LG Explorer Project au decis să deschidă ușa direct cu piciorul și să arunce toate cărțile pe masă, schimbând viziunea oamenilor despre utilizarea telefoanelor mobile smart. Haide să vedem dacă acest experiment își merită cu adevărat banii, iar inovația aduce cu sine ceva mai mult decât un design fascinant.

Și dacă tot am apucat să vorbim de bani, prețul acestui „elicopter” se apropie de cer. Și noi nu facem glume! LG WING costă practic la fel de mult precum un iPhone 12 Pro sau Samsung S20. Dar să trecem la caracteristici.

lg wing display

Schimbă modul în care percepi lucrurile

Începem cu cireașa de pe tort – display-ul. Ecranul POLED FullVision de 6,8 inch cu un raport de aspect de 21:9 și camera frontală pop-up îți va oferi o vizualizare fără cusur de la o margine până la alta. Odată întors acesta deschide spre utilizare și cel de-al doilea mini ecran de 3,9 inch. Cum funcționează această magie? Simplu! Doar glisează partea din dreapta de jos, iar ecranul principal va aluneca lin în sus stabilind dispozitivul în poziția literei „T”.

Sistemul ingineresc din spatele telefonului LG include un amortizor hidraulic în miniatură și câteva trucuri mecanice. Mecanismul a fost proiectat cu o structură de ghidare dublă pentru o rotație lină și a trecut 200.000 de teste de durabilitate pentru a se asigura că rezistă indicelui dictat de eficacitatea în timp. În momentul efectuării manevrei vei putea simți cum display-ul se agață de clapetă atunci când este deschis, după care începe să se rotească ușor. Acel „click” de final este uimitor!

Și încă ceva! Deși se pare că datorită ecranului dublu telefonul smart ar trebui să se facă mai simțit în mână, nu e nici pe departe așa. LG WING cântărește 280 de grame și are o grosime de 10,9 mm. De asemenea, device-ul are o culoare frumoasă de un „cer încețoșat”, care strălucește sub diverse unghiuri în culorile roz, violet, argintiu și verde când este expus la soare.

lg wing display

Funcții avansate ale aplicaților

Acum nu mai ai nevoie să comutezi între aplicații! Poți face două lucruri în același timp cu același succes. În timp ce vizionezi un videoclip, poți discuta cu prietenii, poți verifica notificările sau naviga pe rețelele sociale. Cel mai bun mod de a utiliza cele două ecrane simultan sunt jocurile. În prezent, există însă puține aplicații și funcții adaptate la caracteristicile WING. Sperăm ca acesta să fie un punct de pornire!

În alte privințe, smartphone-ul LG se aseamănă cu multe alte telefoane Android din segmentul de preț mediu. Procesorul Snapdragon 765G împreună cu 8 GB RAM asigură o performanță uniformă în aproape orice aplicație, iar bateria de 4000 mAh se va descurca destul de bine cu ambele afișaje și va putea ajunge chiar pentru o zi întreagă de utilizare.

lg wing camera

Sistem inovator de camere

Un adevărat paradis al creatorilor! Camera de 64MP surprinde perfect detaliile vii, iar cei 13MP Ultra Wide îți vor permite să încadrezi orice scenă oferind imagini clare și fluide. LG Creator's Kit îți pune la dispoziție tot de ce ai nevoie pentru a crea videoclip-uri uimitoare, podcast-uri și galerii foto. Mergi încet și surprinde în slowmotion tot ce prinzi cu ochii, Gimbal Slow Motion va avea grijă ca filmulețul final să fie cât mai intens și palpitant. Camera frontală de 32MP este una pop-up și îți permite să te bucuri de un display nemărginit.

lg wing detalii

Caracteristici generale

Display 6,8 "20,5: 9 FHD + POLED
3,9" 1: 1,15 GOLED
Procesor Snapdragon 765G (5G)
Memorie 8 GB RAM / 128 GB
Camera Wide: 64MP
Ultra Wide: 13 megapixeli
Ultra Wide: 12 MP
Camera frontală Cameră pop-up de 32 MP
Baterie 4000 mAh
Mărime 169,5 х 74,5 х 10,9 mm
Alte Amprentă pe display
lg wing coplectation

Cunoaște lumea noilor inovații

LG Wing este cu desăvârșire o minune inginerească. Mecanismul său de pivotare este unul pur și simplu uimitor, iar designul smartphone-ului este admirabil. Dar cu toate acestea puțini sunt cei care posibil ar avea dorința să implementeze acest dispozitiv în utilizarea sa zilnică. Dar cine știe... poate chiar tu ai rămas încântat. Poți să ne lași impresiile tale în comentarii pe pagina oficială darwin.md. Nu ezita! Abonează-te la actualitățile noastre și nu rata noutățile din lumea noilor tehnologii smart.

Comentarii

Încă nu sunt comentarii :( fii primul, care işi va expune parerea!

Hai să discutăm
Comandă apel