ro ru
photo Mi Smart Band 6 - noul fitness tracker de la Xiaomi
19-04-2021

Mi Smart Band 6 - noul fitness tracker de la Xiaomi

Ne-am obișnuit cumva să primim în fiecare an câte un tracker actualizat de la compania chineză Xiaomi, care într-un mod cumva ironic reușește să o facă fără a ridica excesiv prețul gadget-urilor și încadrându-se într-un buget minim. Sigur nu avem actualizări majore, dar de fiecare dată primim exact ceea de ce avem nevoie la un preț mega avantajos. Asta este și cazul noului Mi Smart Band 6 de la Xiaomi care, deși nu-l vei diferenția la prima vedere de Mi Band 5, poate deveni cel mai bun și ieftin fitness tracker al anului. Noutățile disponibile pe Mi Band sunt un display AMOLED mai mare, de două ori mai multe aplicații pentru monitorizarea activității zilnice, urmărirea nivelului de oxigen în sânge și evaluarea calității somnului. Să le luăm însă pe toate la rând!

Mi band 6 img1

Același design îndrăgit

Mi Band 6 design nu se diferențiază considerabil de aspectul fizic al generaților anterioare de brățări inteligente. Acesta constituie același mini tracker combinat cu o curea subțire din silicon care nu colectează particulele de praf și păr. Mai mult de atât, proprietarii versiunii Mi Band 5 își pot folosi curelușele existente și pe noul model Xiaomi.
O altă îmbunătățire semnificativă al design-ului este reproiectarea afișajului. Acum smartband-ul se poate mândri cu un ecran AMOLED DE 1,56 inci, cu 50% mai mare decât pe generația anterioară. Acesta ocupă practic întreaga suprafața brățării, având marginile ușor curbate și peste 100 cadrane cu tematici inspirate din filmele Anime.
Durata de viață a bateriei nu a reprezentat niciodată o problemă pentru cei din echipa Xiaomi, astfel noul fitness tracker se poate lăuda cu o autonomie de pană la 14 zile doar cu o singură încărcare care se realizează cu același cablu magnetic.

Xiaomi Mi Band 6 specificații

Mi band 6 display
Display 1,56 AMOLED; Rezoluție – 152x486p; Adâncimea culorii – 326ppi; Luminozitatea – 450 niți, reglabilă.
Mi band 6 Baterie
Baterie polimer Litiu-Ion de 125mAh
system
Sisteme acceptate Android 5.0 sau iOS 10.0 și versiuni ulterioare
Mi band 6 Senzor
Senzor 6-axis sensor; Senzor de ritm cardiac PPG; SpO2; GPS.
bluetooth
Comunicații Bluetooth 5.0
Protection
Securitate 5 ATM
Mi band 6 dimensions
Dimensiuni 47,4 × 18,6 × 12,7 mm; 12,8 g
Mi band 6 Culori
Culori Black, Orange, Yellow, Olive, Ivory, Blue

Numai bun pentru monitorizarea activităților zilnice

Una dintre îmbunătățirile majore de pe noul Mi Band este numărul sporit de aplicații sportive disponibile. Acum acestea sunt 30 în total printre care cele de nișă precum: zumba, kickboxing, badmenton, yoga, dans și multe altele. De asemenea acesta poate detecta automat 6 activități fixe:

  • Alergare;
  • Mers pe jos;
  • Bandă de alergat;
  • Ciclism;
  • Canotaj;
  • Bicicletă eliptică.
Mi band 6 img2
Mi band 6 img3

Monitorizarea nivelului de oxigenului în sânge a devenit un indicator din ce în ce mai important pentru o brățară fitness, prin urmare Xiaomi a decis să includă și el un senzor SpO2. Acesta este un lucru de maximă utilitate în special pentru persoanele care suferă de animie, boli pulmonare sau de inimă și, de asemenea, în cazul persoanelor infectate cu Covid-19. PAI (Personal Activity Intelligence) îți va oferi o mai bună înțelegere a sănătății inimii, iar antrenamentele din aplicație vor fi gândite în asemenea mod încât să îmbunătățească capacitatea cardio respiratorie. Xiaomi Mi Smart Band 6 va sta de veghe somnului tău, evaluând calitatea acestuia conform respirației în timpul nopții.
Încă o funcție foarte utilă este legată de reprezentantele sexului frumos, care permite monitorizarea ciclului menstrual estimând durata acestuia, perioada de ovulație și fertilitate, istoricul și precizând ziua când va avea loc următorul ciclu.

Aplicația Xiaomi Wear te va ajuta să urmărești toate acțiunile legate de activitățile fizice și de starea ta generală de sănătate. Astfel, aceasta este împărțită în 3 categorii:

  • Status. Afișează toate activitățile recente legate de numărul de pași, calitatea somnului și valori generale despre sănătate.
  • Workout. Această filă îți permite să începi un antrenament din categoria dorită vizualizând valorile în timp real.
  • Profile. Aici poți modifica setările dispozitivului și preferințele de notificare.

Precomandă acum Xiaomi Mi Band 6 la Darwin

Mi Band 6 – cel mai bun și ieftin fitness tracker al momentului! Evident, nu ar trebui să ratezi ocazia de a fi primul care apucă să puie mâna pe el. Intră acum de darwin.md și precomandă noul Xiaomi Mi Band 6 în nuanța preferată, iar noi îți garantăm o livrare gratuită în Moldova. Pentru mai multe noutăți din lumea gadget-urilor smart rămâi conectat la blog-ul nostru.

FAQ

Brățara inteligentă sau fitness tracker-ul este un gadget smart utilizat pentru monitorizarea stării generale de sănătate și progresului activităților fizice. Acesta este așezat la încheietura mâinii și se impune prin simplitate și comoditate.
O diferență impunătoare dintre Mi Band 5 și Mi Band 6 o constituie display-ul. În plus, noul model dispune de 3 ori mai multe moduri fitness, un senzor SpO2 și o baterie mult mai puternică în timp.
Xiaomi a introdus un senzor SpO2 pentru monitorizarea nivelului de oxigen în sânge. De asemenea, acesta a îmbunătățit evaluarea calității somnului și a adăugat peste 30 de moduri fitness.
Realizează un pre-order al noului fitness tracker Xiaomi Smart Mi Band 6 pe darwin.md și dispune de o livrare gratuită pe întreg teritoriul țării.

Comentarii

Încă nu sunt comentarii :( fii primul, care işi va expune parerea!

Hai să discutăm
Comandă apel