ro ru
photo Microsoft sărbătorește 20 de ani de Xbox și Halo!
18-10-2021

Microsoft sărbătorește 20 de ani de Xbox și Halo!

Timpul zboară incredibil de repede! Îți poți imagina că legendara serie de console gaming Xbox sărbătorește curând 20 de ani? Da, da! În data de 15 noiembrie 2001 a fost vândută prima consolă Xbox în Statele Unite ale Americii. Ei bine, jocurile video de pe aceasta, dar și însăși seria de console, au parcurs un drum lung, iar astăzi este momentul perfect să ne amintim cum a început totul. Bine înțeles, nici Microsoft nu a ratat această ocazie și a pregătit o selecție tematică de jocuri, wallpapers, o grămadă de stream-uri ale jocurilor clasice și o serie de gadget-uri care să încununeze această sărbătoare.

game hallo

Xbox: 20 de ani de glorie

Haide să ne întoarcem pentru o secundă în trecut. Deci, anul 2001. La radio încă sunt în top Britney Spears și Tatu, iar la cinema rulează The Lord of the Rings și prima parte Harry Potter. Toți se joacă în Devil May Cry, GTA 3 și Diablo II. În lumea consolelor, PlayStation 2 ocupă poziția de lider suprem, depășind pe cei de la Nintendo și Sega. Și dintr-odată, brusc apare Microsoft cu noua sa consolă Xbox și legendarul joc Halo: Combat Evolved. Să spunem că Halo a fost un mega hit – ar fi de parcă nu am spune nimic. Această serie de jocuri continuă să ocupe poziții de top în clasamente, creând o nouă modă în rândul shooterelor. Deși, Xbox nu a reușit să depășească PlayStation 2 în vânzări, a devenit principalul său concurent, care rămâne a fi și până în prezent.

Acum, 20 de ani mai târziu, ne așteaptă noua versiune Halo Infinite pentru ultimele generații de console Xbox Series S și Xbox Series X. Probabil, ar fi cel mai cool cadou, dar nu și singurul! Pentru a colora cumva așteptarea noului joc, Microsoft a pregătit, de asemenea, câteva mici surprize:

  • Xbox Fanfest
    Festivalul Xbox îți oferă acces la o sumedenie de evenimente exclusive, promoții și reduceri.
  • Halo wallpapers
    Personalizează-ți dispozitivul cu o ediție specială de imagini de fundal dedicate aniversării Xbox și Halo.
  • Gamepass
    Descoperă noua colecție Xbox Gamepass cu ocazia celor 20 de ani ai consolei gaming. Delectează-te cu noi hituri și jocuri clasice nemuritoare!
20 de ani ai consolei gaming

Noi gadget-uri cu ocazia aniversării

Punctul culminant al programului este, totuși, noul joystick: 20th Anniversary Special Edition Xbox Wireless Controller. Acesta se diferențiază de celelalte modele prin inserții translucide elegante inspirate din originalul Xbox Debug pentru dezvoltatori. Printre aceste inserții poți observa, cu ușurință, componentele interne ale controller-ului, iar butonul verde Xbox face referire la prima siglă a mărcii. O altă surpriză plăcută a devenit noua pereche de căști gaming Xbox Stereo cu inserții translucide și accente verzi îndrăznețe. Articolele vor fi puse în vânzare în ziua aniversării Xbox: 15 noiembrie.

Vrei să cunoști mai multe din istoria Xbox? Acum este momentul potrivit! Cumpără o consola Microsoft și alătură-te sărbătorii! Cele mai bune prețuri la Xbox Series X și Xbox Series S le găsești în gadget store-ul darwin.md! Nu poți rata o asemenea oportunitate!

Comentarii

Încă nu sunt comentarii :( fii primul, care işi va expune parerea!

Hai să discutăm
Comandă apel