ro ru
photo MIUI 12 - Noua actualizare a sistemului de operare
25-09-2020

MIUI 12 - Noua actualizare a sistemului de operare

Compania Xiaomi a anunțat graficul apariției sistemelor noi de operare pentru smartphone-uri, până la ultima – MIUI12. Cea din urmă, poate fi considerată cu adevărat una dintre cele mai cool. În această listă au intrat circa cincizeci de device-uri marca Xiaomi, cât și dispozitivele a brand-urilor Redmi și Poco. Este interesant faptul că dispozitivelor ce au atins vârsta de doi ani, la fel le este diponibilă versiunea stabilă MIUI 12. Haideți să analizăm ce prezintă de fapt această versiune și pe ce smartphone-uri poate fi folosită.

Avantajul central al MIUI 12 au devenit animațiile noi, ce arată absolut fantastic. Cel mai probabil, anume aceste animații sunt cele mai dotate, în comparație cu versiunile precedente pentru Android. În pofida acestui fapt MIUI 12 lucrează la fel de bine ca și MIUI 11, ce se consideră drept una dintre cele mai bune sisteme pentru Android.

Pentru a introduce în sistem noile efecte, programatorii MIUI 12 au fost nevoiți să creeze o nouă arhitectură și ei au reușit s-o facă. Arhitectura nouă a primit numele Miyou Light Cone Motion Effect Arhitecture. Motorul acestei arhitecturi este orientat spre transferarea în lumea virtuală a luminii și umbrei reale. Printre noile caracteristici, putem delimita pe cele mai deosebite:

interface miui 12
 • Elementele dinamice ce sunt create în cinci straturi;
 • Animații pentru fiecare parte a interface-ului;
 • Mai multe elemente grafice și mai puțin text;
 • Efecte noi pentru schimbarea orientării ecranului;
 • Desktop-uri noi;
 • Modul închis a fost reproiectat.

Concomitent cu efectele noi , schimbările au parvenit și la interfață ce a trecut prin etapa optimizării. Ea a devenit și mai simplă, mai intuitivă și securizată. Ce ține de noile aplicații și instrumente- acestea sunt absente, totuși, aplicația vremii și a calendarului au fost bine adaptate. Iată ce schimbări esențiale are noul interface MIUI 12:

display miui 12
 • Regimul global a mini-notificărilor pentru întregul sistem;
 • Delimitarea centrului de navigare și a zonei notificărilor;
 • Opțiuni suplimentare de securizare a aplicațiilor;
 • Intelect artificial pentru suportul sănătății și de recunoaștere a vocii

Ceea ce ține de graficul apariției versiunilor noi, aici trebuie să ne amintim de catalogul impunător al dispozitivelor pe care le produce compania. Mai mult, dacă ținem cont că compania are tendința să reînnoiască până la versiunea MIUI 12 tot setul de gadget-uri, inclusiv pe cele ce numără acum doi ani, atunci acest proces poate să dureze mai mult, posibil până la anul viitor.

Ceea ce ține de luna august, atunci MIUI 12 trebuie să ajungă la circa 30 de smartphone-uri, iată lista acestora:

smartphone miui12
 1. Mi 10
 2. Setul de dispozitive Mi Note 10
 3. Setul de dispozitive Mi 8 Lite
 4. POCO F2 Pro
 5. Pocophone F1
 6. Setul de dispozitive Redmi Note 9
 7. Mi max 3
 8. Setul de dispozitive Mi 9T
 9. Redmi K30

Astfel, putem rezuma că acest sistem prezintă cele mai impunătoare schimbări marca Xiaomi. MIUI 12 , ne bucură cu animații interesante și deloc nu frânează. Cu nerăbdare așteptăm, când acest sistem de operare va ajunge la setul întreg de smartphone-uri Xiaomi. Și până așteptăm, de ce să nu ne abonăm la noutățile companiei Darwin? Cu noi, nu vei rata actualitățile din sfera IT și vei ține cont de reduceri și promoții!

Comentarii

Hai să discutăm
Comandă apel