ro ru
photo Fii pregătit pentru noua lansare de gadget-uri de la HUAWEI!
13-05-2021

Fii pregătit pentru noua lansare de gadget-uri de la HUAWEI!

Huawei Launch Conference „Smart Life” se apropie curând! Încercuiește cu roșu în calendar ziua de 19 mai și fii pregătit pentru marea lansare de produse a companiei chineze. Huawei a reușit să țină în secret, o bună bucată de timp, inovațiile care vor face parte din prezentarea de la mijlocul lunii mai. Dar toate lucrurile ies odată și odată la iveală. Stai aproape și vezi ce actualizări a adus brand-ul în universul tehnologiilor smart!

huawei gadgets

Fără smartphone-uri, mai multe gadget-uri

Nu, nu vom avea parte de un nou smartphone! De această dată, Huawei garantează o serie actualizată de gadget-uri. Printre varietatea acestora se numără o pereche de căști wireless FreeBuds 4 cu un design laconic, rezistență sporită și o capacitate mai puternică de reducere a zgomotului. Pe lângă noile căști, ne putem aștepta la un cântar inteligent Huawei Body Fat 3 Pro și la un nou smartwatch Huawei Watch 3 cu un sistem de operare Hongmeng și o interfață actualizată. De asemenea, ceasul inteligent acceptă funcțiile eSIM și dispune de o piață mai puternică a aplicațiilor. Sub semnul întrebării se află însă prezentarea laptop-ului Huawei MateBook cu un ecran de 16 inci.

huawei tv

Cel mai bun televizor de la HUAWEI

Cireașa de pe tort a conferinței și principala inovație a companiei – Huawei Smart Screen SE! După o serie de speculații regăsite în spațiul online, Huawei a confirmat într-un final că urmează să lanseze un nou televizor din seria Smart Screen SE cu o diagonală de 55 și 65 inci. Noul ecran inteligent susține controlul tactil și vine cu o proprie tehnologie de îmbunătățire a gamei de culori. Mai mult de atât, noul televizor Smart TV al companiei va avea aparte de un strat antireflex și un filtru de lumină albastră. Deși se cunoaște deja că modelul cu 65 inci va deține o rezoluție de 3840x2160 pixeli, multe surse susțin și speră în continuare că vor primi un model din seria TV 8K.

Cel mai impresionant și neobișnuit lucru rămâne totuși prezența unei camere pop-up, amplasată în partea de sus a dispozitivului și gândită în principiu pentru comunicarea video. Se pare că pandemia, munca și orele online și-au lăsat amprenta și asupra acestei game de produse.

huawei news

Urmărește SMART NEWS împreună cu DARWIN!

Aștepți cu nerăbdare conferința de lansare? Abonează-te la blog-ul DARWIN NEWS și nu rata marele eveniment! Noi suntem aici pentru a-ți relata în detalii cele mai impresionante și uimitoare momente a acesteia. Până atunci lasă-ne un comentariu și scrie-ne pe care dintre produsele prezentate mai sus îl aștepți cel mai mult!

Comentarii

Încă nu sunt comentarii :( fii primul, care işi va expune parerea!

Hai să discutăm
Comandă apel