ro ru
photo Noul fitness king – Xiaomi Mi Band 5
12-06-2020

Noul fitness king – Xiaomi Mi Band 5

Ești un fan înrăit al sportului și tehnologiilor de ultimă generație? Păi iată, avem o veste taaaaare bună. Cei de la Xiaomi și-au lansat viralul fitness tracker – Mi Band 5, probabil cel mai așteptat gadget din ultima perioadă. De fapt, avem parte de aceeași capsulă cu curelușă din cauciuc, care poate să-ți monitorizeze pașii, pulsul, rezultatele antrenamentelor, acum, mult mai sigur, eficient și comod. Fratele mai mare a lui Mi Band 4 se așteaptă a fi taaare performant și stilat. Dar și dotat cu o serie de posibilități inovatoare, care la sigur îți vor fi pe plac. Ești deja curios? Hai să-ți povestim despre fiecare din ele.

Mai stilat, mai comod, mai rapid!

xiaomi mi band 5

Primul detaliu care îți sare în ochi – este display-ul generos AMOLED, cu diagonala de tocmai 1,2”. Da, da, ai citit bine! Asta ar însemna o diagonală cu 20% mai mare decât display-ul de pe Mi Band 4. Ecranul este și mai bogat la capitolul culori, iar sticla de protecție a fost dotată cu efectul 2.5D. În plus, Mi Band 5 a primit peste 100 de teme personalizate, pentru orice preferințe, de la personajele preferate din filme, comicsuri sau anime. Și desigur, avem o paletă mai bogată de nuanțe pentru curelușe.

mi band 5

Un detaliu enervant pe generațiile precedente, era să scoatem capsula din curelușă, ori de câte ori o puneam la încărcat. Spre bucuria noastră, cei de la Xiaomi ne-au auzit doleanțele. Încărcătorul mecanic vechi i-a dat locul unui încărcător nou, comod, pe bază de magneți.
În plus, nici nu va trebui să-ți încarci prea des gadgetul. Varianta cu NFC ne oferă până la 14 zile de autonomie, iar cea standard, chiar 20 de zile în regim normal.

Desigur, inovațiile nu s-au oprit doar la încărcător și baterie. Mi Band 5 s-a ales cu un procesor mai ager, dar și a „învățat” unele funcții noi. Prima din ele este măsurarea nivelul de tensiune din atmosferă, dar și a oxigenului din sânge. De asemenea, funcțiile vechi, precum: monitorizarea pulsului, pașilor și regimului de somn au devenit și mai precise și eficiente. Și cel mai important, acum brățara fitness de la Xiaomi recunoaște și mai multe tipuri de antrenamente. Din acestea, putem enumera:

  • Alergat;
  • Mers;
  • Ciclism;
  • Alergat pe bandă;
  • Înot;
  • Antrenament cu coarda de sărit;
  • Canotaj;
  • Yoga;
  • Antrenament pe bicicletă eliptică;
  • Și alte tipuri de antrenamente la sală.

În plus, fitness tracker-ul va ajuta femeile să-și monitorizeze ciclul menstrual. În aplicația Mi Fit, acum este disponibil un calendar special pentru Cycle Tracking.

Dar nici asta nu e tot! Cu noul Mi Band 5 vom putea gestiona camera smartphone-ului. Un detaliu util mai ales pentru fotografiile de grup. Brățara va fi dotată cu modul NFC, dar și asistent vocal Xiao AI. Totuși, este și un dar... încă nu știm sigur dacă toate din funcțiile enumerate vor fi disponibile și pentru versiunea globală. În China, vânzările oficiale ale fitness tracker-ului de generație nouă vor începe pe 18 iunie. Versiunea standard va fi disponbilă la un preț aproximativ de 27$, iar cea cu NFC – 32$.

cumpar xiaomi mi band 5

FAQ

În China, precomanda noului Mi Band 5 a început pe 11 iunie. Versiunea globală va fi disponibilă pe piață ceva mai târziu. Conform zvonurilor, inovația va apărea pe piața globală în a doua jumătate a anului 2020.
La moment, prețul versiunii standard Mi Band 5 este de aproximativ 27$, iar pentru modelul cu NFC, începând cu 32$. Prețul nu este final și este valabil doar pentru piața din China. Pe piața globală, gadgetul smart va avea un preț ceva mai mare.
Din inovații, noul Mi Band 5 se poate lăuda cu un display mai mare, încărcător magnetic îmbunătățit, componente interne mai performante, noi regimuri de antrenamente etc. Conceptul brățării a fost perfecționat în totalitate, pentru maximum confort și experiențe unice de utilizare.
Imediat ce va apărea pe piața din Moldova, Mi Band 5 va fi disponibil la cel mai bun preț, doar în magazinele Darwin sau pe Darwin.md. Rețeaua noastră îți oferă cel mai variat sortiment de gadgeturi, la prețuri avantajoase pentru fiecare.

Comentarii

Încă nu sunt comentarii :( fii primul, care işi va expune parerea!

Hai să discutăm
Comandă apel