ro ru
photo Miracolul Samsung – Galaxy F62 sau M62 cu o baterie de 7000mAh
24-02-2021

Miracolul Samsung – Galaxy F62 sau M62 cu o baterie de 7000mAh

Cum arată un smartphone ieftin și bun? Desigur cu un ecran mare, hardware puternic și o baterie rezistentă! Opps... tocmai am dat toate cărțile pe față și, fără să vrem, ți-am făcut cunoștință cu noul Galaxy F62, ieșit recent pe piața din India. Ei bine, curând acesta va putea fi regăsit și pe rafturile din regiunea noastră. Cu o mică modificare! Nu mai avem prefixul „F”, ci „M”. Adică, Samsung Galaxy M62! Între timp însă, de ce să nu aruncăm o privire mai amănunțită asupra acestui nou device și să aflăm ce ne-au pregătit cei de la Samsung de această dată.

Flagship la prețuri pământești

„Aspectul contează”, deci începem cu asta! Design-ul acestui smartphone nu presupune nimic ieșit din comun, dar luând-o înainte îți putem spune că nu arată deloc rău, ba chiar foarte atrăgător. Acesta amintește mult generațiile Galaxy A și Galaxy M. Panoul din spate este din plastic cu o gamă cromatică interesantă și o textură plăcut ondulată. Blocul camerelor principale este oarecum asemănător cu cel de pe iPhone. Pe panoul frontal avem un display Super AMOLED+ cu o diagonală de 6.7 inci și o cameră frontală frumos integrată în ecran.

galaxy f62 cpu

Cât despre Galaxy M62 specificații, aici treaba stă mult mai interesant! Inima și creierul noului smartphone Samsung este procesorul Exynos 9825. Da! Același care îl găsești pe Galaxy Note 10 și Galaxy Note 10+. Prin urmare, poți fi sigur că nu vei întâmpina probleme în ceea ce privește performanța. La capitolul memorie internă poți face o alegere între Galaxy M62 128GB și 256GB, ambele cu câte 8GB memorie RAM. Ce alt ceva...?! Ahh, da...! DualSIM, suport VolTE, Wi-Fi, Bluetooth 5.0, GPS și GLONASS, radio și NFC. Totul ca la carte!

galaxy f62 battery

Cireașa de pe tort al noului device este însă „Wonder Battery” de 7000 mAh. Și poate am văzut destule smartphone-uri cu o asemenea capacitate, dar Samsung Galaxy M62, pur și simplu, le întrece pe toate. Acesta reușește să rămâie activ până la 36 de ore după o utilizare intensivă. Acum gândește-te cât poate rezista dacă este utilizat moderat! Wow... Apropo, telefonul acceptă o încărcare rapidă de 25W, doar că va dura vreo 3 ore până apuci să vezi 100% pe ecran. Dar cu o asemenea autonomie, nu cred că apare vreo problemă.

galaxy f62 camera

Încă un aspect forte al Galaxy M62 este camera! Selfie camera are în arsenalul ei 32MP, iar modulul principal, situat pe panoul din spate, este format din 4 senzori cu 64MP, 12MP, 5MP și respectiv 5MP. Per general, nu-i deloc rău pentru un smartphone din segmentul pe care îl reprezintă pe piață. Prezența unui macro-senzor, de care producătorii și-au reamintit abia recent, nu poate să nu ne bucure.

Unde poți procura Samsung Galaxy M62?

Dacă treci cumva prin India în următoarea vreme, aruncă și nouă unul. Mai în glumă, mai în serios... Darwin ține totul sub control. Stai cu ochii pe noi pentru a prinde cele mai tari produse din universul device-urilor inteligente!

Comentarii

Hai să discutăm
Comandă apel