photo Nu-ți fie frică! Vino de HALLOWEEN la Darwin
30-10-2020

Nu-ți fie frică! Vino de HALLOWEEN la Darwin

„Ne dați ori nu ne dați?!”. Noi – „Dăm”! Dar de HALLOWEEN totul va fi diferit!

Lumea se va scufunda în întuneric, iar cavaleria neagră va încerca să te atragă de partea Răul Suprem – CUMPĂRĂTURILE. Alătură-te Întunericului în cea mai înfiorătoare noapte din an. Vino la Darwin!

electro transport
Lasă mătura, zboară cu un scooter

Aruncă mătura departe în pod, acum la modă sunt transporturile electrice. Fii un vrăjitor pe cinste și colindă străzile orașului, în fiecare noapte, pe un vehicul modern, ecologic și accesibil. Fii deținătorul unei biciclete electrice, trotinete pliabile sau a unei mașini ECO Friendly. Nu uita de echipamentul de protecție!

Transport electric
tv
Filme horror non-stop

Trage draperiile. Stinge lumina. Pregătește viermii gelatinoși într-un bol și apasă PLAY. Fii gata – începe! Vizionează cele mai înfricoșătoare filme de groază în noaptea de HALLOWEEN pe un televizor 4K pentru a simți pe propria piele efectul puternic imersiv în lumea de dincolo. UHHH!

Televizoare
music halloween

Ai auzit și tu?!

Delectează cu muzica bună și un sunet impecabil cu o boxă portabilă de la cei mai buni producători: JBL, SVEN sau Marshall. Nu lăsa vecinii să închidă nici măcar un ochi până în zori.

smartwatch
Ceasurile noastre nu rămân în urmă

De ce? Pentru că sunt inteligente! Alege un smartwatch cu funcții de top și un designe modern la cele mai bune prețuri din Moldova.

Smartwatch
apple
Noi nu avem mere otrăvite

Darwin le vinde doar pe cele de calitatea întâi. Fii primul care se va trezi în noaptea de Hallowen cu un nou iPhone 12 sau oricare alt produs marca Apple.

Apple
electrocasnice halloween

Fii o vrăjitoare gospodină

Dă jos pânza de păianjen din colț și șterge praful adunat în timpul anului, folosește un nou aspirator, purificator de aer și un curățător pentru geamuri. Înlocuiește cazanul ruginit cu un nou aragaz sau un cuptor cu microunde și ascunde dovleceii într-un frigider No Frost. În această toamnă ai parte de o reducere de -10% la categoria electrocasnicelor de top.

darwin halloween

BUUU! Înfricoșător de avantajos

Protecția împotriva duhurilor rele – emoțiile pozitive. Umple coșul de cumpărături online pe site-ul darwin.md sau vino direct în mâinile noastre la magazinul amplasat în apropierea ta. Halloween-ul poate fi mai distractiv decât ți-l puteai imagina. Vino să te „speriem” cu prețurile noastre! Vino la Darwin!

Comentarii

Încă nu sunt comentarii :( fii primul, care işi va expune parerea!

Hai să discutăm
Comandă apel