photo Nu-ți fie frică! Cumpără de HALLOWEEN la DARWIN
30-10-2020

Nu-ți fie frică! Cumpără de HALLOWEEN la DARWIN

  • „Ne dați ori nu ne dați?!”.

Noi – „Dăm”! Dar de HALLOWEEN totul va fi diferit!

DARWIN rupe prețurile-n bucăți și îți oferă REDUCERI de până la -50% la întreaga gamă de produse a gadget store-ului. Alătură-te întunericului în cea mai înfiorătoare noapte din an și umpleți coșul cu cele mai „delicioase” gadget-uri la prețuri „teribil” de mici. Vino de partea răului suprem – REDUCERI!

portofel sau viață

Noi nu avem mere otrăvitoare

Darwin le vinde doar pe cele de calitatea întâi! Fii primul care se va trezi în noaptea de Hallowen cu un nou iPhone 13 Pro Max sau oricare alt produs marca Apple. N-ai bani de „mere”? La noi găsești și alte bunătățuri! Opppss... adică smartphone-uri!

Ceasurile noastre nu rămân în urmă

De ce? Pentru că ale noastre sunt inteligente! Cumpără un smartwatch cu funcții de top și un design modern și fii sigur că ajungi acasă exact la timp, înainte ca spiritele rele să îți pășească pragul.

Ai auzit și tu asta?!

Delectează cu muzica bună și un sunet impecabil cu o tehnică audio de la cei mai buni producători: JBL, SVEN sau Marshall. Nu lăsa vecinii paranormali să închidă nici măcar un ochi până în zori.

Straja lumii de dincolo

Cine rămâne de veghe la portalul dintre lumi? Gamerii și inginerii IT! Iar ca să ție piept celor „necurați” trebuie înarmați cu PC-uri, console, laptop-uri și periferice de top. Vrei să te alături și tu străjii? Ce mai aștepți? Vin-o să-ți cumperi armament cu preț redus.

Lasă mătura, zboară cu un scooter

Pfff, mătură?! Nimeni nu mai zboară demult pe ele – a început epoca transportului electric! Fii un vrăjitor pe cinste și colindă străzile orașului, în fiecare noapte, pe un vehicul modern, ecologic și accesibil. Cumpără o bicicletă electrică, trotinetă pliabilă sau a un scooter ECO friendly. Nu uita! Vrăjitoarele tot au nevoie de echipament de protecție!

Filme horror non-stop

Filme horror non-stop

Trage draperiile. Stinge lumina. Pregătește viermii gelatinoși într-un bol și apasă PLAY. Fii gata – începe! Vizionează cele mai înfricoșătoare filme de groază în noaptea de Halloween pe un Smart TV 4K pentru a simți pe propria piele efectul puternic imersiv în lumea de dincolo. UHHH!

Smart Home – nu cocioabă

Transformă vechea „cocioabă” într-o casă inteligentă! Înlocuiește soneriile cu senzori smart și vezi cum dispozitivele vor începe să lucreze de la sine, fără nici măcar să le atingi.

Fii o vrăjitoare gospodină

Cred că a venit timpul potrivit să dai jos pânza de păianjen din colț și să ștergi tot praful adunat în timpul anului! Cum? Dacă tot am aruncat mătura în pod, cumpără și folosește cu mândrie un aspirator robot.

BUUU! Înfricoșător de avantajos la DARWIN

Protecția împotriva duhurilor rele – emoțiile pozitive. Vino la DARWIN de Halloween și umple coșul cu produsele la care visai de multă vreme. Vino să te surprindem cu prețurile noastre „înfricoșătoare”! Nu uita de până la -50% REDUCERE!

Comentarii

Încă nu sunt comentarii :( fii primul, care işi va expune parerea!

Hai să discutăm
Comandă apel