ro ru
photo Sony PlayStation 5 - O nouă revoluție gaming
15-06-2020

Sony PlayStation 5 - O nouă revoluție gaming

Veste BUNĂ! În sfârșit, Sony și-a prezentat oficial mult așteptata consolă – PlayStation 5. Inițial am făcut cunoștință cu specificațiile tehnice, apoi cu controllerul și iată că a venit timpul să cunoaștem și cele mai tari jocuri video. Despre PS5 putem spune ferm că e cea mai așteptată consolă din ultima perioadă. Și până la urmă, ce fel de consolă gaming, fără jocuri pe măsură? Hai să-ți povestim despre toate!

Prezentarea Playstation 5 a fost fără îndoială una din cele mai virale lansări de la Sony. Și asta nu e de mirare, gameri avem tot mai mulți, iar jocurile și tehnica gaming devin cu fiecare an tot mai performante și productive. În plus, în lumea virtuală se zvonea și despre faptul că la ultima prezentare, pe lângă jocuri, va fi scos la lumină și designul neobișnuit al consolei, prețul și chiar data lansării. Iar designul chiar s-a dovedit a fi neobișnuit și pur și simplu irezistibil.

PlayStation 5 are „haină” nouă

playstation 5 accesories

Fără îndoială, consola arată taaaare stilat și futurist. La prima vedere, s-ar părea că designul a fost inspirat de la o mașină de sport, super performantă. Totuși, părerile internauților sunt împărțite. În lumea virtuală deja circulă numeroase meme-uri cu noua consolă, asociată cu tot felul de lucruri, iar unele, de-a dreptul amuzante. Totuși, conceptul nou de design își merită atenția. Și cel mai important, acesta este primul PlayStation în nuanța White, lansat în ultimii ani.

La prezentare, au fost scoase la lumină două variante. Prima din ele e dotată cu disk driver, iar a doua este fără, numită „Digital Edition”. De asemenea, au fost lansate și câteva accesorii: căști, telecomandă și stație de încărcare pentru controllers. Consola poate fi utilizată atât în poziție verticală, cât și orizontală, cu ajutorul unui suport special.

Colecție impunătoare de jocuri noi

Cu ce jocuri video ne bucură cei de la Sony de data aceasta? Chiar din primele minute ale prezentării îți dai seama cât de numeroase și diferite sunt. Și nu doar la capitolul genuri. Avem atât titluri noi, cât și continuări ale francizelor vechi, dar și câteva jocuri îmbunătățite. În total, au fost prezentate peste 26 de jocuri pentru PS5. Super, nu? Iată lista complete.

spiderman
Spider-Man: Miles Morales
returnal
Returnal
horizon
Horizon Forbidden West
ratchet and clank rift
Ratchet & Clank Rift Apart
sackboy
Sackboy A Big Adventure
gt7
Gran Turismo 7
 1. GTA V
 2. Project Athia
 3. Stray
 4. Little Big Planet
 5. Destruction AllStars
 6. Kena: Bridge of Spirits
 7. Oddworld Soulstorm
 8. GhostWire: Tokyo
 9. Jett: The Far Shore от Superbrothers
 10. Godfall
 11. Solar Ash
 12. Goodbye Volcano High
 13. Hitman 3
 14. Astro's Playroom
 15. Little Devil Inside
 16. NBA 2K21
 17. Demon's Souls
 18. Deathloop
 19. Resident Evil 8
 20. Pragmata

În noua colecție de jocuri e greu să scoți în evidență unele proiecte. Toate sunt diferite, interesante și pline de detalii noi. Totuși, există unele titluri care cu siguranță vor deveni mega populare. De exemplu, noul proiect al designerului Shinki Mikami – GhostWire: Tokyo. O un joc action cu elemente de horror, în care trebuie să luptăm cu tot felul de creaturi mistice, inspirate din legendele japoneze urbane. La fel de interactiv este și Deathloop. Aici, personajul principal este un tânăr chipeș care s-a pierdut în timp.

Chiar dacă încă nu am văzut gameplay-urile pentru jocurile Pragmata și Stray, la sigur vor fi promițătoare. Ce alte titluri noi? Versiuni îmbunătățite a titlurilor virale precum: Resident Evil, Spider-Man, Hitman etc. Titluri clasice, dar mult îndrăgite – GTA V și Demon's Souls. Toate arată taaare trendy și cool. Iar noi ardem de nerădbdare să le încercăm pe noua consolă Sony. Totuși, cei de la Sony nu se grăbesc să anunțe data oficială a lansării pe piață, dar și prețul noului PS5.

sony playstation

Putem spune ferm, că gaming-ul a trecut la un nou nivel de performanță, ne rămâne doar să-l testăm pe viu, cât mai curând posibil. Iar noi, mereu avem grijă să fim primii care îți aduc inovațiile de top acasă. Abonează-te la site-ul nostrum, ca să ții pasul lansărilor, dar și ultimelor noutăți despre PlayStation 5 și alte gadgeturi virale.

FAQ

Conform insiderilor, PlayStation 5 va fi scos pe piață în noiembrie 2020. Totuși, data oficială a lansării încă nu este cunoscută.
Producătorii Sony încă nu au anunțat prețul oficial al noii sale console – Sony PlayStation 5. Totuși, conform unor insider, inovația va avea un preț aproximativ de 500$ - 600$. Mai precis, prețul final va depinde și de costul Xbox One X.
La moment, cunoaștem cum va arăta noua consolă PS5, dar și cu ce specificații tehnice va fi dotată. Consolă va avea la bază procesorul de top Ryzen Zen 2, placa grafică AMD Radeon RDNA 2, 16GB RAM GDDR6 și memorie SSD cu capacitatea de 825GB și lățime de bandă de 5,5gigabyte/s. Toate acestea, adunate într-o carcasă super ergonomică, cu design futurist.
Imediat ce va fi lansat pe piață, consola PlayStation 5 va putea fi achiziționată în orice magazine Darwin sau pe Darwin.md.

Comentarii

Hai să discutăm
Comandă apel