ro ru
photo Participă la hyperx quest și obține reduceri de 20% la device-uri gaming!
15-07-2022

Participă la hyperx quest și obține reduceri de 20% la device-uri gaming!

Ce așteaptă cu nerăbdare inima unui cavaler? Misiune și Quest cu siguranță!

Atenție pentru toți cavalerii a sabiei și a tastaturei! HyperX în parteneriat cu Darwin a pregătit pentru gameri ceva cu totul special... Și anume epicul HyperX Quest! Îți mai amintești de cât timp tot visezi la tastatură, mouse, microfon, căști sau la covoraș pentru mouse? Ei bine, acum tu ai posibilitatea să obții reducere la toate, sau și mai bine să le obții drept cadou! Ești intrigat? Atunci continuă să citești articolul!

bugatii scooter

Cum poți să te alături la HyperX Quest?

Deci, tu ai intenția să afli cum poți să participi la acest eveniment, să obții reduceri și cadouri de invidiat? Totul e pe cât se poate de simplu! În perioada 15.07.2022 și până pe 09.08.2022 accesează site-ul HyperX Quest și îndeplinește sarcinile propuse pe site. Te așteaptă bliț, puzzle, quiz, TIKTOK quest și alte quest-uri creative. Îndeplinește task-urile, obține punctaj, oferă concurență demnă și altor participanți! Participanții care vor obține locuri premiale au ocazia să se aleagă cu următoarele cadouri inedite:

Locul 1

Bundle ”PREDATOR”

 • USB microphone – HyperX QuadCast S
 • Wireless Gaming Headset – HyperX Cloud Alpha
 • Mechanical Gaming Keyboard HyperX – HyperX Alloy Elite 2
 • Wireless Gaming Mouse – HyperX Pulsefire Haste
 • Wireless Mouse Pad – HyperX FURY S)
bundle predator
bundle all stars

Locul 2

Bundle ”SWEET RAMPAGE”

 • Wireless Gaming Headset – HyperX Cloud Alpha
 • Mechanical Gaming Keyboard – hyperX Alloy Elite 2
 • Wireless Gaming Mouse – HyperX Pulsefire Haste
 • USB microphone – HyperX QuadCast S

Locul 3

Bundle ”ALL STARS”

 • Wireless Gaming Headset – HyperX Cloud Alpha
 • Mechanical Gaming Keyboard – hyperX Alloy Elite 2
 • Wireless Gaming Mouse – HyperX Pulsefire Haste
bundle sweet rampage

Utilizatorii care se vor amplasa pe primele 10 locuri vor obține premii sub formă de gadget-uri sau seturi de gadget-uri. Pe lângă aceasta, te așteaptă coduri promoționale garantate cu reduceri de 20% la dispozitive marca HyperX.

background black

Cum pot ridica premiul?

Totul e pe cât se poate de simplu, în cazul în care tu ai intenția să te folosești de codul promoțional sau să obții premiul bine-meritat ca tastatura, mouse-ul HyperX, sau orice alt gadget HyperX, atunci adresează-te la Darwin.md! Ca partener oficial HyperX noi suntem gata să-ți oferim reduceri avantajoase. Deci, ce mai aștepți? Participă la epicul HyperX Quest în perioada 15.07.2022- 09.08.2022 și câștigă coduri promoționale și cadouri inedite! Iar gadget-urile și codurile promoționale tu le poți valorifica în perioada 15.07.2022 – 11.08.2022 în orice filială a gadget store-ului Darwin. Nu rata ocazia să beneficiezi de cele mai tari prețuri la dispozitivele legendare marca HyperX!

Comentarii

Încă nu sunt comentarii :( fii primul, care işi va expune parerea!

Hai să discutăm
Comandă apel