ro ru
photo POCO F4 și F4 Pro: cele mai accesibile flagship-uri
04-04-2022

POCO F4 și F4 Pro: cele mai accesibile flagship-uri

În curând, brand-ul POCO va scoate în lumina reflectoarelor o serie de noi smartphone-uri, printre care: POCO F4 și POCO F4 Pro. Telefoanele au apărut deja în baza de referință Geekbench. Asta presupune că știm deja că vom avea Snapdragon 870 pentru versiunea de bază și Dimensity 9000 pentru cea Pro. Ce altceva cunoaștem despre noile device-uri? Vor reuși oare să-și întărească statutul de „flagman-uri accesibile”? Hmm... Fă-te confortabil, ia-ți un ceai și hai să-ți povestim!

flagship killers

De ce sunt în stare noile POCO phone-uri?

Conform Geekbenck, certificatele primite de POCO F4 și POCO F4 Pro indică faptul că caracteristicile noilor produse vor fi similare cu Redmi K40S și Redmi K50 Pro. Într-un anume fel, putem spune că noile telefoane POCO vor fi versiunile globale îmbunătățite a smartphone-urilor Redmi. Evident, principalele modificări vor afecta în primul rând design-ul, dar asta nu exclude și alte schimbări la nivelul specificațiilor. Ei bine, ca să nu întindem prea mult mâța de coadă - să trecem la fiecare POCO phone în parte.

poco f4

POCO F4

Se pare că POCO F4 va avea un design minimalist în opțiunile de culoare, făcând o oarecare aluzie la versiunile anterioare. La bază – procesorul Snapdragon 870 cu 8/12GB RAM LPDDR5 și 256GB de memorie pentru stocare internă. Cât despre ecran, există probabilitatea că vom avea parte de un display AMOLED cu o rezoluție FHD și o rată de împrospătare a imaginii de 120Hz. Dacă e să vorbim despre cameră, atunci POCO F4 se va impune prin trei module:

  • Senzorul principal de 48MP cu stabilizare optică;
  • Senzor Ultra Wide de 8MP;
  • Senzor auxiliar de 2MP.

Camera selfie va fi de doar 20MP. În ceea ce privește autonomia, noul smartphone POCO va dispune de o baterie de 4500mAh și încărcare rapidă de 67W. Pe lângă asta, suport Wi-Fi 6, NFC și sistem avansat de răcire. Vom menționa, de asemenea, că POCO F4 va rula pe MIUI 13.

poco f4 pro

POCO F4 Pro

De la versiunea avansată se așteaptă mai multă productivitate decât pe Xiaomi 12. Asta datorită chipset-ului MediaTek Dimension 9000, care depășește Snapdragon 8 Gen 1 în benchmark-urile AnTuTu, Geekbench și PCMark. Cât despre memoria internă și RAM, avem aceleași cifre ca și pe modelul de bază. Ecranul însă este de zeci de ori mai tare. POCO F4 Pro se poate lăuda cu un AMOLED Display cu rezoluție 2K, o densitate a pixelilor de 526 ppi și o rată de refresh a imaginii de 120Hz. La nivelul obiectivului principal de camere avem:

  • Senzorul principal de 108MP cu stabilizare optică;
  • Senzor Ultra Wide de 8MP;
  • Senzor auxiliar de 2MP.

Cât despre alte caracteristici de pe noul telefon POCO F4 Pro, putem adăuga suportul Wi-Fi 6, Bluetooth 5.3, NFC 3.0 și o baterie de 5000mAh cu încărcare rapidă de 120W. Modelul Pro va rula, la fel, pe MIUI 13.

Unde poți cumpăra POCO F4 și POCO F4 Pro?

Ei bine, cum ți se par cele mai „accesibile flagman-uri” ale viitorului? Lasă-ne părerea ta în comentarii. Iar cât timp așteptăm să ajungă noile POCO F4 și POCO F4 Pro pe rafturile noastre, abonează-te la newsletter-ul nostru și aruncă o privire asupra catalogului nostru de gadget-uri și smartphone-uri. La Darwin ai parte de cel mai atrăgător preț și livrare gratuită oriunde în Moldova!

Comentarii

Încă nu sunt comentarii :( fii primul, care işi va expune parerea!

Hai să discutăm
Comandă apel