









TOP 3 secrete despre Power Bank care te vor surprinde

Știi ce e aia un Power Bank? Doza de energie capabilă să scape de la „moarte” bateria device-ului tău. Evident, cu asemenea super puteri bateria externă nu a putut trece neobservată, iar în scurt timp a devenit cel mai îndrăgit accesoriu. Vom fi sinceri, nu e mare treabă să alegi un acumulator extern. Totuși, după achiziție, mulți sunt cei care se confruntă cu mici probleme de funcționare și utilizare, chiar dacă device-ul este abia scos din cutie. Ca să eviți asemenea situații, hai să îți deslușim cele 3 secrete despre misteriosul Power Bank!

1. De ce Power Bank-ul nu încarcă telefonul?
Una dintre cele mai frecvente probleme cu care se confruntă posesorul unei încărcător extern este faptul că acesta nu încarcă smartphone-ul. Primul lucru care trebuie făcut în acest caz este verificarea stării generale a dispozitivului de încărcare. Atrage atenția dacă nu există defecțiuni vizibile a bateriei sau a cablului care pot apărea după transportare. Dacă totul este în regulă, problema poate fi din cauza sistemului de protecției a unității.
Orice baterie portabilă dispune de un sistem avansat de securitate care previne supra încălzirea unității de încărcare, cât și a telefonului. Astfel, după conectarea bateriei la smartphone, procesul de încărcare nu pornește tocmai automat. Prin urmare, tot ce ai de făcut este să găsești și să apeși butonul de pornire de pe Power Bank.

2. Cum poți încărca un laptop cu o baterie externă?
Pe lângă smartphone, poți folosi încărcătorul portabil pentru încărcarea căștilor wireless, tabletei și chiar a unui laptop. Faza e că bateria externă și laptopul ar trebui să fie compatibile, ca două suflete pereche. Asta presupune că puterea de încărcare a acumulatorului extern ar trebui să ajungă până la 60-65 W în cazul în care folosești un laptop de birou. Dacă vrei să alimentezi cu energie un laptop gaming, treaba devine mai serioasă. Power Bank-ul va avea nevoie de o putere de până la 120W. De asemenea, în cazul în care laptopul nu dispune de un port USB-C, vei avea nevoie de un cablu diferit pentru Power Bank. În cele din urmă, nu orice baterie externă este potrivită pentru o suplini lipsa de energie a unui laptop.

3. De ce nu poți lua Power Bank-ul cu tine în avion?
Odată ce ți-ai cumpărat un Power Bank puternic, poate apărea o mică neînțelegere atunci când încerci să urci cu el la bordul unei aeronave. Deși fiecare companie aeriană își impune propriile reguli ale jocului, cele mai frecvente restricții țin de:
- Baterie externă de peste 160 W – dispozitivul nu este permis către transportare;
- Baterie externă 100-160 W – pot fi transportate nu mai mult de 2 unități.
Cu toate acestea, bateriile cu o intensitate de emitere de până la 100W pot fi transportate într-un număr nelimitat. Faza bună e că acumulatoarele obișnuite utilizate pentru încărcarea unui simplu smartphone de cele mai multe ori abia ajung la 100W. Prin urmare, sub restricții se încadrează doar bateriile cu o putere cu adevărat impunătoare.
Cumpără o baterie externă la Darwin
Te-ai tot săturat să cauți prize acolo unde nu-s, iar bateria telefonului tău îți joacă mereu festa? Ia-ți un Power Bank la Darwin! Comandă online și ai parte de un preț bun, cashback garantat și livrare gratuită oriunde în Moldova.
Baftă la cumpărături!
Toate articolele
1
- 2
- 3
- ...
- 28
- Mai departe
newsletter cool