ro ru
photo Prezentarea Huawei 2022: smartphone pliabil, smartwatch-uri și Smart Tag
25-05-2022

Prezentarea Huawei 2022: smartphone pliabil, smartwatch-uri și Smart Tag

De curând, Huawei a introdus o gamă de noi dispozitive concepute pentru a ajuta utilizatorii să ducă o viață mult mai confortabilă și mai sănătoasă. Astfel, printre noile produse avem un flagship pliabil, primul ceas inteligent al companiei capabil să măsoare tensiunea arterială și un smart tag care va monitoriza activitatea fizică. Vrei să afli mai multe despre noile inovații Huawei? Rămâi alături de noi.

huawei mate xs 2

Huawei Mate Xs 2 – o nouă generație de telefoane „zburătoare”

Piața telefoanelor „fluture” este suplinită cu o nouă generație de smartphone-uri Huawei pliabile. Huawei Mate Xs 2 este noul model al companiei care se impune printr-un nou design al display-ului. Acum îndoitura din centrul ecranului este practic nesesizabilă, ceea ce poziționează noul device cu o treaptă mai sus decât îndrăgitul Samsung Galaxy Z Fold 3. Ecranul a primit 7,8 inch cu o rezoluție 2480 x 2200 pixeli, o rată de împrospătare de 120Hz și o densitate a pixelilor de 424 ppi.

Cei de la Huawei se pot lăuda atât cu un procesor emblematic Qualcomm Snapdragon 888 cu 8 GB RAM și o memorie internă maximă de 512GB. În plus, smartphone-ul are o acoperire nano antireflex – mai puternică decât Ceramic Shield de pe iPhone 13. Cât despre obiective, Huawei Mate Xs 2 camera are parte de:

  • modul principal de 50MP;
  • modul Ultra Wide de 13 MP;
  • teleobiectiv de 8MP;
  • zoom optic 3x;
  • cameră frontală de 10,7MP.

Capacitatea bateriei smartphone-ului este de 4600mAh cu suport de încărcare rapidă de 66W. Și nu-ți fie frică că ar fi prea greu. Noul telefon cântărește doar 225 de grame, ceea ce este aproximativ egal cu greutatea unui iPhone 13 Pro Max tot cu o husă de silicon pe el.

huawei s tag band

Huawei S-Tag și Band 7 – compacte și utile pentru iubitorii de sport

Pentru că Huawei vrea să poarte de grijă clienților săi, compania lansează și o nouă serie de dispozitive pentru sănătate – Huawei Band 7 și Huawei S-Tag. Să le luăm pe rând! Brățara fitness Huawei Band 7 vine să ofere utilizatorilor săi 96 de moduri de antrenament și o autonomie a bateriei de până la 14 zile. De asemenea, există suport pentru monitorizarea aspectelor de bază precum: nivelul de oxigen în sânge, somnul și caloriile arse.

Ei bine, dacă Huawei Band 7 este un model de brățară cu care ne-am obișnuit deja, Huawei S-Tag este o invenție nouă pentru companie. Acest senzor multifuncțional poate fi agățat de haine și îți permite să monitorizezi principalele aspecte de sănătate, dar și eficacitatea antrenamentelor. S-Tag cântărește aproximativ 7,5g, nu are frică de apă și are parte de o mulțime de senzori care pot realiza o analiză competentă a antrenamentului, alertând momentele riscante pentru a reduce probabilitatea de rănire.

huawei watch d fit 2 gt 3 pro

Huawei Watch D, Fit 2 și GT 3 Pro – mai multe funcții pentru sănătate

Sigur cunoști seria de smartwatch-uri Huawei, iar uite că acum a venit timpul pentru o nouă versiune Watch GT 3 Pro și Watch Fit 2. Cu toate că majoritatea funcțiilor de pe GT 3 Pro au rămas aceleași, cel mai atractiv lucru la noul device este certificarea care îi permite să se scufunde până la o adâncime de 30 metri. O altă fază tare este legată de autonomie. Brand-ul afirmă că smartwatch-ul are nevoie de doar 10 minute de reîncărcare pentru a folosi accesoriul toată ziua. Pe de altă parte, Huawei Watch Fit 2 are un display adaptat cu un ecran mai mare cu 18,6% decât generația anterioară.

Trecem acum la Huawei Watch D, noul device al companiei echipat cu o curea cu manșetă ca la un aparat de măsurat tensiunea. Astfel, ceasul inteligent îți va permite, pe lângă ECG, să măsori tensiune arterială printr-o pompă specială, ceea ce este foarte rar întâlnit pe asemenea dispozitive.

Abonează-te la newsletter-ul Darwin

Cum ți s-au părut noile inovații de la Huawei? Care este preferatul tău și pe care ai vrea să-l cumperi în cel mai apropiat timp? Abonează-te la newsletter-ul nostru și află când vor apărea noile dispozitive Huawei și în gadget store-ul Darwin. Rămâi pe fază!

Comentarii

Încă nu sunt comentarii :( fii primul, care işi va expune parerea!

Hai să discutăm
Comandă apel