ro ru
photo Campionatul RED BUL PAPER WINGS 2022
08-04-2022

Campionatul RED BUL PAPER WINGS 2022

paper wings

Ești gata să îndeplinești visul lui Da Vinci?

De la începutul civilizației, oamenii visau să atingă cerul. Iar cel mai strălucit reprezentant al acestui vis, pe care l-a cunoscut omenirea, a fost Leonardo Da Vinci. Acesta era convins că omul poate învinge rezistența aerului și se poate înălța deasupra pământului precum o pasăre. Astăzi, omul a reușit să stăpânească zborul și să cucerească cerul, dar asta nu înseamnă că a încetat să viseze. Nici măcar tu! Există milioane de visători și toți participă la Red Bull Paper Wings 2022 în parteneriat cu Darwin. Hai să încerci și tu!

red bull darwin

Red Bull îți dă aripi împreună cu Darwin

Înscrie-te în cursa Red Bull Paper Wings 2022 și intră în pielea unui mare inventator! Testează-ți ingeniozitatea, abilitățile tehnice și creative și construiește cel mai tare avion din hârtie. Un avion care va obține cel mai lung timp de zbor pe cea mai lungă distanță. Devino cel mai bun proiectant din țara ta și concurează pentru titlul de campion în pavilionul expozițional Hangar-7 din Salzburg. Câștigătorul va avea ocazia să-și ia zborul și să atingă cerul împreună cu legendara echipă Flying Bulls! Și să nu uităm despre mulțimea de cadouri cool de la principalii sponsori Red Bull și Darwin.

Cum poți participa la campionatul Red Bull Paper Wings 2022? Vino la Complexul Sportiv USMF în data de 14 aprilie și participă în categoriile „Distanță” și „Durată de Zbor”. Tot de ce ai nevoie este un simplu avion din hârtie, pliat dintr-o foaie de dimensiuni A4. Fără motoare sau combustibil. Doar o simplă hârtie și mâini iscusite. Să nu uităm și de ultima categorie „Acrobație”! Înregistrează un scurt filmuleț video pe TikTok în care să-ți demonstrezi creativitatea și măiestria. Nu uita să îi etichetezi pe cei de la @redbull folosind hashtag-ul #redbullpaperwings și #Moldova.

Participă la campionat și câștigă premii de la Red Bull și DARWIN. Profită de șansa de a reprezenta Republica Moldova la Finala Mondială de la Salzburg și să atingi cerul! Detaliile de înregistrare le găsești AICI!

Comentarii

Încă nu sunt comentarii :( fii primul, care işi va expune parerea!

Hai să discutăm
Comandă apel