ro ru
photo Redmi K40 Gaming Edition – o nouă experiență a jocului
29-04-2021

Redmi K40 Gaming Edition – o nouă experiență a jocului

Dacă măcar odată ți-a trecut prin cap întrebare care ar fi diferența dintre un smartphone gaming și unul obișnuit capabil să pornească și să ruleze aceleași jocuri, atunci află că cele dintâi se remarcă de obicei printr-un afișaj mult mai bun, o capacitate uimitoare a bateriei, o încărcare mai rapidă și o mulțime de funcții cool importanța cărora le poate înțelege doar un gamer adevărat. Se pare că dând o definiție generală am reușit să îți facem cunoștință și cu protagonistul acestui news - Redmi K40 Game Enhanced Edition. Nu sta foarte mult pe gânduri și vino să vezi ce a pregătit Xiaomi și de această dată!

Ei bine, ultimul model din seria Redmi K40 păstrează la bază design-ul emblematic al fraților săi, dar aduce cu sine o mulțime de actualizări majore menite să schimbe colosal experiența de joc. Redmi adaugă iluminarea RGB la modulul de camere principale, resetează acel bliț LED plictisitor rotund cu unul în formă de fulger, reproiectează forma difuzoarelor și adaugă butoane retractabile pe margini. De asemenea, acesta reușește să comprime o capacitate mult mai mare a bateriei, acum de 5065mAh, într-un corp ceva mai micuț. Straniu, dar pentru puterea pe care o oferă Xiaomi Redmi K40 Gaming este chiar foarte compact având o grosime a carcasei de doar 8,3mm și o greutate de 205g.

redmi k40

Efectele vizuale și cursivitatea uimitoare a jocurilor vor fi redate de Redmi K40 display pe un ecran OLED cu o diagonală impunătoare de 6,67 inci într-o rezoluție 2400x1080p care dispune de un set uimitor de caracteristici:

  • suport HDR10+;
  • acoperire DCI-P3;
  • densitatea pixelilor 395ppi;
  • refresh rate 120Hz;
  • touch sampling rate 480Hz.

Pentru versiunea gaming, Xiaomi a optat pentru un procesor Dimensity 1200 de la MediaTek care dispune de 12GB RAM și până la 256GB de memorie pentru stocare internă. Chipset-ul cu 6 nanometri și nuclee Arm Cortex-A78 de 3,0 GHz are, de asemenea, un GPU Arm Mali-G77 ale cărui drivere pot fi actualizate independent. Acesta a mai primit o încărcare rapidă prin cablu cu o putere de 67W, un sistem de operare Android 11 și o interfață MIUI 12.5 prezentă pentru prima oară pe un smartphone Xiaomi. Impresionant este faptul că Redmi a reușit să realizeze o colaborare frumoasă împreună cu JBL pentru crearea unor difuzoare stereo, având la dispoziție Dolby Atmos, Hi-Res Audio cu fir și wireless, trei microfoane și un motor liniar cu vibrații pe axa X. De asemenea, device-ul suține Wi-Fi 6, Bluetooth 5.2, GPS și conexiune 5G.

Cât despre cameră, K40 Gaming iese în evidență cu un modul cu trei senzori, fiind primul dispozitiv din industri care folosește un obiectiv de sticlă optică cu dispersie redusă. Senzorul principal de 64MP este completat de o cameră Ultra Wide de 8MP și un modul macro de 2MP.

Redmi K40 realease date este anunțată oficial în ziua de 30 aprilie, fiind lansat pe piață în trei nuanțe clasice Black, Gray, Silver și o culoare ceva mai deosebită Yellow într-un design exclusiv numit Redmi K40 Bruce Lee Special Edition. Cum ne-am obișnuit deja, Xiaomi evident va modifica numele device-ului pentru publicul din Europa. Deci, atât timp cât așteptăm apariția acestuia în gadget store-ul Darwin, abonează-te la canal, iar noi te vom ține mereu la curent cu ultimele noutăți din lumea tehnologiilor smart!

Comentarii

Hai să discutăm
Comandă apel