ro ru
photo SAMSUNG BIG SALE: reduceri cu adevărat GRANDioase
23-11-2020

SAMSUNG BIG SALE: reduceri cu adevărat GRANDioase

Pentru cei care nu au reușit să profite de reducerile acestei luni, noi, cei de la Darwin am decis să vă alintăm cu un sale special ce la sigur îți va fi pe plac!

BIG Sale Samsung – oferta ce-ți permite să achiziționezi smartphone-uri, gadgeturi, tablete și TV la cele mai avantajoase prețuri. Sună bine nu-i așa? Astfel, de pe 23 până pe 30 noiembrie poți să te bucuri de prețuri speciale la categoriile de produse ale brandului sud-coreean. Acum este clipa potrivită să te alegi cu cele mai performante smartphone-uri, tablete și gadgeturi. Nu ezita, ai la dispoziție 7 zile pentru a profita de ultimile reduceri din sezon!

? SAMSUNG SALE

Accesibil și fără limite

smartphone
telefon

Ești în căutarea unui smartphone ce-ți va oferi și mai multe posibilități? La noi găsești un spectru larg de smartphone-uri de ultima generație cu reduceri de până la 4000 de lei! Noile caracteristici și posibilități nelimitate, pentru o interacțiune și mai plăcută. Deci, nu mai sta pe gânduri, alege-ți favoritul chiar acum!

Posibilități avansate într-un design compact

tablet
tablet

Este vorba despre tablete. Un sortiment vast de tablete te așteaptă cu reduceri de până la 20%. Odată ce aveai în plan procurarea unui astfel de device însă nu aveai posibilitatea, avem vești bune pentru tine – la noi găsești o serie întreagă de tablete la prețuri incredibile. E timpul să te asiguri și tu!

Gadgeturi TARI la reduceri MARI

gadgeturi
gadgeturi

Da, am ajuns și la gadgeturi! La acest capitol , avem să-ți propunem o listă întreagă de produse, începând cu ceasuri inteligente, boxe și căști și finisând cu camere action și drone. Ești intrigat? Atunci, nu pierde timpul! Ai la dispoziție doar o săptămână ca să cumperi gadgeturi cu reduceri de până la 16%!

Realitatea ce te va surprinde

tv
tv samsung

Dacă te-ai decis să procuri un televizor, să știi că și la acest capitol noi ți-am pregătit reduceri generoase! O gamă variată de televizoare la prețuri cât se poate de atractive și reduceri de până la 25%, acum e cu mult mai ușor să descoperi noua realitate a unei imagini obișnuite.

Calitatea produsului mai presus de orice

samsung
samsung sale

Echipa întreagă a brandului sud-coreean zilnic dedică eforturi pentru a crea produse de calitate și accesibile pentru fiecare. Având grijă de consumatori dar și de mediul înconjurător ei au creat primul televizor fără cadmiu ce a fost ulterior premiat cu distincții speciale.

La fel, Samsung are grijă de securitatea cibernetică a utilizatorilor săi. Și nu doar respectă de sinestătător legislația ci și implementează platforma Samsung Knox ce are drept scop protecția datelor de amenințări și viruși.

Pasiunea pentru inovație și funcționarea optimă a stat la baza creării unor relații stabile și de încredere cu consumatorii săi, iar produsele sale sunt căutate și valorificate de internauți și de utilizatorii de rând.

La moment și tu ai ocazia să te alături celor care țin mult la calitate. Între 23 și 30 noiembrie profită de reduceri la tehnica Samsung atât în format online cât și direct la magazine. Pentru a afla mai multe despre modelele favorite accesează site-ul nostru, iar noi avem grijă de restul. Baftă!

Comentarii

Încă nu sunt comentarii :( fii primul, care işi va expune parerea!

Hai să discutăm
Comandă apel