ro ru
photo Samsung Galaxy Tab S7 FE – productivitate și creativitate maximă
29-07-2021

Samsung Galaxy Tab S7 FE – productivitate și creativitate maximă

Odele aduse tabletelor Apple dau mari bătăi de cap producătorilor unităților Android. Prin urmare, fiecare nouă încercare a acestora vine să demonstreze consumatorilor că totuși pot avea parte de tablete Android pe măsura așteptărilor, care să poată satisface toate necesitățile lor. Anul acesta se pare că ne așteaptă o întreagă serie de asemenea gadget-uri revoluționare, printre care și noua tabletă de la Samsung – Galaxy Tab S7 FE.

Până în prezent, gama de dispozitive Fan Edition avea în componența sa doar smartphone-uri, iar acum, în premieră, aceasta a fost completată de o tabletă. Indicile FE sugerează faptul că avem de a face cu un device care ține cont de dorințele fanilor brand-ului, în timp ce produsul se poziționează drept o versiune mai accesibilă a modelului de bază. Ei bine, haide să vedem cum a reușit Samsung să implementeze așteptările consumatorilor săi în cel mai nou dispozitiv al companiei!

tab 7 se 5g

Frumusețea se ascunde în simplitate

Design-ul versiunii Tab S7 FE nu se impune practic prin nimic deosebit. Același ecran mare, cadru subțire și grosime moderată, dar care totuși reușește să întoarcă priviri prin simplitatea și eleganța sa. Partea din spate a tabletei este protejată de o suprafață mată din metal, disponibilă în patru nuanțe diferite, care se arcuiește frumos în apropierea camerei principale, și care ,datorită form-factorului subțire, crează o senzație plăcută la atingere. Galaxy Tab S7 Fan Edition cântărește aproximativ 608 grame – nu chiar cea mai ușoară tabletă, dar luând în calcul ecranul de 12,4 inch, greutatea este una tocmai potrivită.

Partea frontală nu înregistrează schimbări majore în comparație cu modelul de bază Samsung Galaxy Tab S7. Astfel, avem parte de același ecran cu rame simetrice și un senzor de lumină ascuns în cadrul superior al afișajului. Din păcate, Samsung nu a prevăzut un sistem de autentificare biometrică, prin urmare vom folosi o parolă bună și de încredere ca pe timpuri.

samsung galaxy tab s7 fe sound

Imagine uimitoare și sunet captivant

Performanța impunătoare a afișajului de 12,4 inch de pe Galaxy Tab S7 FE permite redarea celor mai mici detalii și culorilor vibrante, care împreună cu sunetul AKG, oferă o experiență cinematografică nemaipomenită. Mini boxele stereo cu tehnologia Dolby Atmos creează un sunet surround captivant care reușește să te arunce exact în centrul acțiunii. Samsung încearcă, de asemenea, să atragă, de partea noului produs, tinerii creativi care, prin intermediul aplicațiilor de sketch, design și animare, să își poată exprima individualitatea.

Totuși, spre deosebire de fratele sau mai mare și ceva mai scump, Galaxy Tab S7 cu un ecran AMOLED, Galaxy Tab S7 FE este ceva mai simplu. Tableta dispune de o rezoluție maximă de 2560x1600p, o rată de împrospătare de 60Hz și un raport 16:10. Cu toate acestea, luând în calcul diferența de preț, avem parte de o imagine extrem de luminoasă, fără distorsiuni și unghiuri de vizualizare decente.

galaxy tab s7 fe performance

Destulă performanță pentru creativitate

Galaxy Tab S7 FE are la bază un procesor puternic cu 8 nuclee, Qualcomm Snapdragon 750G, care face streaming-ul și jocurile mult mai fluide. De asemenea, sarcinile pot fi efectuate mult mai rapid, dispozitivul rulând tocmai trei aplicații concomitent. La capitolul capacitate, tableta va putea fi procurată fie cu 4GB RAM/64GB memorie internă, fie respectiv 4GB RAM/128GB. În cazul în care și asta e foarte puțin pentru tine, ai posibilitatea să mărești capacitatea printr-un card microSD de până la 1TB.

Tableta este echipată cu S Pen, ceea ce înseamnă că acesta intră în pachetul de bază și nu trebuie procurat aparte. Bine înțeles, S Pen se conectează prin Bluetooth, iar răspunsul său este unul rapid, oferindu-ți posibilitatea să scrii de mănă, să desenezi și să navighezi prin meniu fără întârzieri. Stiloul nu are nevoie de reîncărcare, acesta o face automat atunci când este atașat prin magnet la corpul tabletei. Mai mult de atât, unitatea în sine poate sta la dispoziția ta aproximativ 13 ore cu o singură încărcare, datorită bateriei sale de 10.090mAh și suportului de încărcare rapidă de 45W.

galaxy tab s7 fe video

Apeluri video: clare și centrate

Camera frontală de 5MP face o treabă bună atunci când vine vorba de meeting-uri pe Zoom sau Webex, în timp ce camera principală de 8MP este tocmai ceea de ce ai nevoie pentru înregistrări video sau recunoașterea documentelor. Dar să fim sinceri, nici una dintre camere de pe tablete nu se descurcă la fel de bine precum una de pe smartphone, totuși, în cazul nostru, aceasta reușește să satisfacă necesitățile zilnice ale utilizatorului.

galaxy tab s7 fe darwin

Cumpără tableta Samsung Galaxy Tab S7 FE la DARWIN

Interesat de cât costă o tabletă Samsung Galaxy Tab S7 FE? Ți-ai dori și tu una? Prinde cel mai bun preț și livrare gratuită la DARWIN! Află mai multe detalii despre specificațiile produsului online, pe gadget store-ul darwin.md, și, odată hotărât, adaugă produsul în coș. Rămâi aproape și fii la curent cu alte oferte, promoții și reducere la întreg asortimentul de produse! Baftă!

Comentarii

Hai să discutăm
Comandă apel