ro ru
photo Smartphone-urile viitorului de la Samsung - fără rame, fără conectoare
28-08-2020

Smartphone-urile viitorului de la Samsung - fără rame, fără conectoare

Până nu demult ideea creării unui astfel de smartphone - în totalitate fără butoane și conectoare a fost una din domeniul science-fiction. Totodată, pe internet circulă tot mai multă informație că astfel de gadget-uri pot deveni realitate în viitorul apropiat. Spre exemplu, celebrul brand Samsung la momentul actual creează un telefon absolut inedit- Samsung Galaxy ZERO.

smartphone full display

Trecutul și prezentul smartphone-urilor fără rame

Însăși ideea de a crea un astfel de smartphone nu este nouă, tot mai multe companii ne oferă produse wireless- căști, încărcătoare fără fir, astfel dispare necesitatea de a crea dipozitive cu conectoare. Pe an ce trece, ecranele telefoanelor capătă tendința de a urca dincolo de marginile sale, până la un moment dat și camerele se ascund tot mai adânc în carcasele smartphone-urilor. Producătorii depun tot mai mult efort să combine toate aceste idei într-un concept incredibil de cool!

Anul trecut am fost cu ochii pe telefoanele inovatoare Vivo Apex 2019 și Meizu Zero ce sunt complet lipsite de butoanele fizice. Apoi, a apărut telefonul de la Oppo, plin de conectori și cu o cameră ascunsă sub ecran. La începutul acestui an - Xiaomi Alpha ce este practic în întregime touch.

Și dacă ținem cont de modele mai conceptuale? Atunci, ne amintim de Vivo Nex 3, ecranul căruia constituie 99,6% din suprafața întregului telefon. . Mișto? Da. Inovativ? Parțial. Totuși, Vivo a lansat un concept drept un model comercial. Deci, din mai multe puncte de vedere, acesta reprezintă un smartphone clasic pe jumătate. Totuși, cu mult mai interesant este să facem un salt în viitor și să aflăm cum va arăta un model de telefon absolut inovativ? Răspunsul este - Samsung Galaxy ZERO, ce sa dovedit a fi unul absolut cool!

smartphone

Viitorul fără rame

Primul lucru la care am atras atenția - ecranul ce este ieșit peste limite și înconjoară complet marginile laterale ale smartphone-ului. Cu diagonala de 6,5 inch și o rezoluție QHD el este absolut fără butoane fizice. Nu există port pentru încărcarea dispozitivului și nici loc special pentru difuzor, microfon sau card de memorie, anume din acest motiv și provine denumirea sa - Galaxy Zero. Ceea ce ține de "umplutură", cel mai probabil, telefonul va avea un procesor performant Snapdragon. Capacitatea RAM va fi de 10 sau 12 GB, iar memoria totală va constitui 1 TB. Un acumulator de 4500mAh, va fi încărcat cu ajutorul tehnologiei performante de încărcare rapidă Qualcomm Quick Charge 4.0.

Camera smartphone-ului va fi dotată cu un modul cu patru senzori. Unghi larg de 40 megapixeli și cu un scaner TFT capabil să scaneze imagini 3D și să înregistreze videoclipuri 3D. Camera frontală va fi de 23 megapixeli și va fi amplasată chiar sub display.

Data prezentării încă nu este precizată, insiderii țin informația în secret. Totuși, poți fi sigur, viitorul este mai aproape ca oricând. Cel puțin, astfel de concepturi au fost întâlnite și la Vivo și la Meizu și la Xiaomi. Mai mult, toate aceste branduri ne amenințează că aceste concepturi în curând vor prinde viață.

Nu uita să devii follower, pentru a nu trece cu vederea ultimile știri despre cele mai inovative device-uri! Fii sigur, la Darwin vei putea procura cele mai de top gadgeturi, odată după lansarea acestora!

Comentarii

Hai să discutăm
Comandă apel