ro ru
photo Top 10 produse interesante la preț HOT
03-08-2022

Top 10 produse interesante la preț HOT

Ce caută să cumpere oamenii pe darwin.md? iPhone-uri și smartwatch-uri. Ce scapă din vedere? Top 10 produse interesante și utile la cel mai bun preț. Ochii în patru! Îți aducem pe tavă o serie produse pe care poate nu le-ai căutat, dar de care știm noi că ai nevoie.

Nitrometru

„Suntem ceea ce mâncăm”! Acum gândește-te cât de atent ești la ceea ce mănânci și la ce produse sau producători ajungi să pui pe masă. Fie că alegi produse de import sau te delectezi exclusiv cu fructe și legume de la „tanti Ileana de la piață”, crescute acasă fără gram de pesticide, ar trebui să te asiguri cu faptele și nu cu vorba. Iar aici în ajutor îți vine Nitratometru!

Nitratometru Greentest Eco 6 determină rapid calitatea și siguranța alimentelor măsurând nivelul de nitrați. Mai mult de atât, acesta poate fi folosit nu doar în cazul fructelor, legumelor sau cărnii, ci chiar și a apei potabile.

Lampă sterilizatoare

Hai să ne gândim la un loc unde majoritatea bacteriilor își dau întâlnire. Corect – toaleta! Se pare că au intrat pe teritoriu străin și a venit timpul să scăpăm de ele. Lampa sterilizatoare pentru baie de la Xiaomi este cel mai sigur mod de dezinfecție și sterilizare. Aceasta emite raze ultraviolete de 254 nm care distrug molecula bacteriei, împiedică dezvoltarea rezistenței și asigură un efect de sterilizare eficient și sigur pe un termen îndelungat.

Pentru a proteja corpul uman de radiațiile ultraviolete, lampa este echipată cu un senzor smart care stinge imediat dispozitivul atunci când o persoană se apropie mai mult de 5 metri. În acest fel, lampa Xiaoda rămâne destul de cruntă și nemiloasă cu bacteriile, dar foarte atentă la ființele umane.

Acvariu smart

Ești fan Nemo și ai câțiva prieteni nevorbitori acasă? Știm cât sunt de drăguți, dar și câtă grijă necesită din partea ta. Pentru a-ți ușura munca alege Petkit Smart Fish Tank – un acvariu smart de la Xiaomi. Acesta are o capacitate de 10 litri, un sistem de filtrare inteligent care nu necesită schimbarea frecventă a apei și un mod de pompare intuitiv a acesteia pentru ușurarea procesului de curățare. Peștișorii, la rândul lor, se vor simți protejați și se vor putea delecta cu un adevărat show de lumini și o circulație bună a aerului datorită tubului reglabil.

Monitor electronic de tensiune arterială

Verifică ușor și rapid tensiunea ta arterială și a părinților tăi cu Xiaomi iHealth 2 Smart Blood Pressure Monitor. Aparatul va anunța rezultatele precise atât pe display, cât și printr-o notificare vocală. În acest fel, părinții nu vor avea nevoie de ochelari pentru a buchisi niște cifre, monitorul inteligent iHealth 2 pur și simplu va anunța rezultatele necesare.

Lampă de masă smart

Ești prins cu task-urile de birou sau teme pentru acasă până târziu? Alege o lampă de masă smart care va economisi energia în aceste vremuri grele și va fi blândă cu vederea ta. Remax RT-E210 este o lampă inteligentă portabilă, fabricată din materiale durabile, cu un design elegant, baterie încorporată și un mecanism de înclinare eficient. Partea superioară a lămpii are un unghi de înclinare de 180 ̊ ceea ce permite direcționarea fluxului de lumină în direcția dorită. Unghiul de înclinare al piciorului este, de asemenea, reglabil - între 0 și 90 ̊. Mai mult de atât, lampa poate fi ușor încărcată cu ajutorul cablului USB de la un laptop sau PowerBank.

Alcotester

Știm cum e când ești printre neamuri și ei te roagă să servești un pahar de vin de casă, iar tu răspunzi trist că ești la volan. Insistența lor nu are margini, iar în final cedezi și dai peste cap un păhăruț crezând că nu face rău. Dar cum afli înaintea lui „nenea polițist” că nu ai întrecut măsura? Îți iei propriul alcotester! Nu e atât de scump și e de mare ajutor atunci când vrei să te urci cu inima împăcată la volan. Apropo, nivelul de alcool admisibil în sânge este de doar 0.30%, așa că nu-ți recomandăm „să te joci cu focul”.

Lenjerie intimă „surpriză”

Vrei să-ți surprinzi iubita cu un cadou incitant? Alege un set de lenjerie intimă „surprinză”. Comandă online setul Cottelli Lingerie și așteaptă să rămâi uimit de unul dintre cele trei costume trimise random. Se așteaptă o seară incendiară!

Masă gaming

Oare ce își poate dori un gamer mai mult decât o masă pentru jocuri?! Gamemax este o masă gaming cu o suprafață texturată care garantează funcționarea stabilă a mouse-ului chiar și fără covoraș. Este echipată cu suport pentru căști, joystick-uri, chiar și suport pentru o băutură răcoritoare. Dimensiunea mesei gaming poate găzdui până la 2 monitoare, iar sistemul de reglare permite găsirea unghiului perfect de vizualizare în timpul jocului. Perfect!

Telescop

Explorează lumi noi, chiar și în cele mai îndepărtate colțuri ale universului! Tot de ce ai nevoie este un telescop pentru începători. Seben 76/900 este modelul perfect care combină calitatea și prețul atrăgător. Telescopul oferă o claritate bună și un contrast pe măsură datorită distanței focale de 900 mm, iar capacitatea de mărire a imaginii de până la 4152x prezintă o rezoluție impresionantă pentru explorarea cerului înstelat. Datorita construcției moderne, telescopul poate fi echipat și cu alte accesorii conexe sau chiar extins pentru astrofotografie.

Imprimantă 3D

Cum ar fi să îți proiectezi și construiești de unul singur propria jucărie, farfurie sau o piesă de la un dispozitiv care lipsește? Ușor, dacă ai avea la îndemână o imprimantă 3D. Da Vinci mini w+ este una dintre cele mai compacte imprimante confecționate din PLA plastic care ajută tinerii ingineri să-și construiască, în sensul direct al cuvântului, visele. Imprimanta 3D funcționează în baza tehnologiilor FDM și FFF, folosește conexiunea USB și WiFi și are o temperatură de funcționare de 15-32 ̊ C.

Mereu la curent cu cele mai tari oferte

Urmărește newsletter-ul darwin.md și fii primul care află despre cele mai cool oferte! Comandă produsele dorite online și beneficiază de cashback garantat și livrare gratuită oriunde în Moldova.

Comentarii

Încă nu sunt comentarii :( fii primul, care işi va expune parerea!

Hai să discutăm
Comandă apel