ro ru
photo Pregătiți pentru școală: TOP 7 laptopuri pentru elevi și studenți
08-09-2022

Pregătiți pentru școală: TOP 7 laptopuri pentru elevi și studenți

Hai să ne imaginăm cum ar trebui să arăte un laptop bun pentru școală. În primul rând, avem nevoie de o baterie puternică care să ofere o autonomie decentă. În cel de-al doilea, un afișaj de înaltă calitate și o tastatură confortabilă. În al treilea rând, laptopul trebuie să facă față în mod adecvat sarcinilor de zi cu zi. Iar în cele din urmă, un laptop pentru școală trebuie să fie accesibil. Prin urmare, punând toate laolaltă, ți-am pregătit un top cu cele mai bune și ieftine laptopuri pentru elevi și studenți. Să trecem la treabă!

Fii atent la aceste aspecte când alegi un laptop

Urmează să petreci ore bune în fața ecranului făcând referate, așa că vom începe cu display-ul. Merită să alegi un ecran cu o rezoluție Full HD (1920 x 1080p). La nivelul matricei, cea mai bună opțiune este IPS sau, în ultimul caz, TN. Acordă o deosebită atenție performanței. Este suficient să alegi un procesor care să nu fie mai vechi decât cea mai actuală versiune cu 2 generații. În cazul în care vorbim despre memoria RAM, o soluție optimă este o capacitate de 8-16 GB. În ceea ce privește hard disk-ul, acesta a fost demult înlocuit cu un SSD. Iar în cele din urmă verifică porturile disponibile. În mod ideal, vei avea nevoie de cel puțin un port standard USB-A și HDMI.

Acum să trecem la cele 7 laptopuri bune și ieftine care se vor potrivi de minune pentru studii:

Acer Aspire A315-34

Cel mai accesibil și utilitar laptop din acest top este Acer Aspire A315-34. Dispozitivul se poate lăuda cu un ecran LCD cu o diagonală de 15,6 inch, o rezoluție Full HD, o unitate SSD de 256 GB și o baterie destul de bună. Evident, nu este tocmai potrivit pentru jocuri de ultimă generație. În schimb, își face bine treaba în task-urile de zi cu zi.

acer aspire

Lenovo IdeaPad 3

Un alt laptop din aceeași categorie cu un ecran Full HD de 15 inch, spațiu de stocare SSD și o baterie decentă. Toate împreună poziționează IdeaPad 3 drept un device de buget mediu care se pliază perfect cu sarcinile de elev și student. Mai mult de atât, laptopul permite mai multe opțiuni de upgrade.

lenovo idepad 3

Asus X515EA

În principiu, Asus X515EA este similar cu modelele anterioare, dar este echipat cu un procesor ceva mai puternic – Intel Core i5 cu 8GB RAM. Prin urmare, este un laptop bun care va rămâne actual încă mult timp.

acer aspire

Asus VivoBook X413EA

Încă un laptop destoinic, dar cu un ecran ceva mai mic de doar 14 inch. Procesorul Core i5 asociat cu 8GB RAM și un SSD de 256 GB creează un laptop compact, dar extrem de versatil. Un adevărat „harmăsar” care va face față temelor pentru acasă.

asus x515 ea

HP Pavilion 15-eh1003ur

Un laptop din categoria premium potrivit pentru sarcini de birou sau studii. HP Pavillion are 16 GB RAM, un SSD de 512 GB și o carcasă metalică elegantă. Laptopul are un potențial de upgrade destul de mare, iar capacitatea de sarcini care pot fi rezolvate cu el – destul de variată.

asus-vivobook x413ea

Asus ZenBook UM425QA

Îți prezentăm un dispozitiv de înaltă performanță, subțire și compact, capabil să facă față la orice tip de sarcini. Cu Asus ZenBook poți edita documente Word, lucra în Excel, monta secvențe video scurte și chiar juca online jocuri video. Cu un procesor Ryzen 5, 16 GB RAM și un SSD de 512 GB totul devine posibil.

hp-pavilion 15 eh1003ur

Apple MacBook Air 13 2020 (MGN93RU/A)

Puțin probabil putem numi dispozitivele Apple ieftine sau accesibile. Cu toate acestea, dacă faci deja parte din ecosistemul Apple, nu ai cale de întoarcere. Apple MacBook Air 13 2020 este cea mai bună opțiune pentru un fan al „merelor”. Procesorul M1k cuplat cu 8 GB RAM și un SSD de 256 GB oferă cea mai decentă definiție a performanței. În plus, este cel mai compact și ușor laptop din acest top.

macbook air 13 2020

Unde poți cumpăra un laptop pentru școală la preț bun?

Evident, la Darwin! Aici găsești cea mai variată gamă de laptopuri de la cele mai cunoscute branduri, la cele mai accesibile prețuri. Comandă online și ai parte de cashback garantat și livrare gratuită oriunde în Moldova. Baftă la cumpărături!

Comentarii

Încă nu sunt comentarii :( fii primul, care işi va expune parerea!

Hai să discutăm
Comandă apel