ro ru
photo TOP jocuri PlayStation în 2021
04-01-2022

TOP jocuri PlayStation în 2021

Toamna se numără bobocii, iar iarna – preferințele gamerilor. Blogul oficial PlayStation a tras de curând linia de finiș și a prezentat un scurt rezumat al celor mai tari jocuri, celor mai interesante povești, celor mai strălucite personaje și coloane sonore ale anului 2021. Tocmai 16 categorii în care gamerii din întreaga lume au fost încurajați să-și voteze favoriții. În cursă au participat jocurile video PlayStation lansate în 2021, cele care au primit o actualizare, careva schimbări semnificative sau care au adăugat conținut nou în ultimul an. Totuși, pe lângă jocurile nominalizate de Sony, participanții au avut posibilitatea de a oferi propriile variante. Startul voturilor a fost dat în ziua de 6 decembrie și a luat sfârșit pe 14 decembrie. Iar acum, odată ce Sony a numărat toate voturile, noi suntem gata să-ți anunțăm rezultatele finale. Așa că mergi să-ți iei ceva bun de ronțăit și haide să aflăm care jocuri au primit aprecierea publicului în 2021.

village

Ce jocuri au îndrăgit gamerii în 2021?

Și vom începe noi cu cele mai tari și populare noutăți ale anului 2021. Premiul pentru „Cel mai bun joc PlayStation 4” a fost decernat celor de la Resident Evil Village. Locurile doi, trei și patru au revenit jocurilor It Takes Two, Guardians of the Galaxy Marvel și Far Cry 6. Dacă e să vorbim despre „Cel mai bun joc PlayStation 5” atunci Ratchet & Clank: Rift Apart tocmai a smuls victoria din mâna celor de la Resident Evil, coborând-ul astfel pe cea de-a doua poziție. Locul trei a fost ocupat de Returnal, iar cel de-al patrulea de Marvel’s Guardians of the Galaxy. După cum vezi, a fost o bătălie pe bune.

farcry6

Titlul „Cel mai bun personaj 2021” a fost acordat celei mai sexy, stilate și fatale Lady Dumitrescu din Resident Evil. Ceea ce, în principiu, nu e ceva straniu, luând în vedere popularitatea sa incredibilă. Probabil, doar unul care n-are conexiune la internet a putut să lase neobservată o asemenea doamnă. Pe locul doi s-a clasat Rivet din Ratchet & Clank. Cea de-a treia și a patra poziție au mers către Tenzo din Ghost of Tsushima și Alex Chen din Life is Strange: True Colors.

Dacă este să vorbim despre cea mai tare istorie, majoritatea gamerilor au căzut de acord că Resident Evil Village are cea mai interesantă întorsătură în 2021. Prin urmare, i-a fost înmânat trofeul din platină. Fun fact e că totul începe incredibil de simplu în joc, dar studioul Capcom e un adevărat maestru în a răsuci și a introduce treptat intriga în acțiune. Toate pentru ca la final să primești cel mai epic deznodământ. Trofeul de aur a ajuns în coșul celor de la Life is Strange: True Colors. Argintul a revenit Gardienilor, iar bronzul la Ratchet & Clank. Toate se impun printr-o poveste mega interesantă, dar totuși Resident Evil rămâne top of the top.

Pentru direcția „Cea mai bună regie artistică” s-a dat o luptă crâncenă între: Ratchet & Clank, It Takes Two, Hades și Little Nightmares II. Dar câștigător poate fi doar unul! Iar acesta este nimeni altul decât Ratchet & Clank. Cine ce n-ar spune, dar cei de la Insomniac Games știu să-și facă treaba și să creeze cu adevărat cele mai interesante și colorate jocuri. Locul doi a fost ocupat, pe bună dreptate, de Little Nightmares II. Locul trei – It Takes Two, iar Hades a ajuns pe locul patru. Dar, cu toate acestea, ar trebui să menționăm că toate jocurile video se fac remarcate printr-o estetică și atractivitate unică.

kena
fifa 22
ghost of tsushima.
hitman

Poate să ne ia o zi întreaga ca să dezvoltăm celelalte poziții, așa că haide să trecem rapid doar printre câștgători:

  • Cel mai bun joc indie – Kena: Bridge of Spirits;
  • Cel mai bun joc pentru fanii sportului – FIFA 22;
  • Cel mai tare joc multiplayer – It Takes Two;
  • Cea mai bună utilizare PlayStation VR – Hitman 3;
  • Cea mai bună reeditare 2021 – Ghost of Tsushima: Director’s Cut;
  • Cea mai bună utilizare a accesibilității – Ghost of Tsushima;
  • Cel mai bun studio al anului – Insomniac Games;
  • Cel mai așteptat joc în 2021 – Marvel’s Spider-Man 2.

Unde poți cumpăra jocuri video 2021?

Ei bine, cum ți se par rezultatele votului? Ești de acord cu ele? Scrie-ne în comentarii care dintre jocurile PlayStation 4 și PlayStation 5 au intrat în topul tău pentru anul 2021. Care sunt personajele care ți-au plăcut cel mai mult, care istorie te-a lăsat fără cuvinte și în ce te-ai jucat anul ăsta pe consolă cu prietenii. Ai rămas interesat de un joc menționat mai sus? Răsfoiește catalogul gadget store-ului DARWIN! Aici găsești cele mai recente jocuri pentru consolă. Și da, nu uita să te abonezi la newsletter pentru a nu scăpa cele mai proaspete noutăți din universul gaming. Pe curând!

Comentarii

Încă nu sunt comentarii :( fii primul, care işi va expune parerea!

Hai să discutăm
Comandă apel