ro ru
photo Wings For Life – alergăm împreună pentru un scop caritabil
28-04-2022

Wings For Life – alergăm împreună pentru un scop caritabil

Participă la cursa Wings For Life și oferă o nouă speranță persoanelor cu necesități speciale. Fiecare pas este o contribuție proprie la o cauză comună! Scopul? Adunarea capitatului pentru tratarea leziunilor măduvei spinării. Wings For Life World Run? Calea noastră spre acest scop. Alătură-te echipei Darwin Running Team și oferă persoanelor în scaunul cu rotile încrederea că într-o bună zi vor putea alerga alături de noi.

Ce este Wings For Life?

Cursa organizată de fundația non-profit Wings For Life vine să susțină proiecte emerite de cercetare și studii clinice în domeniul leziunii măduvii spinării din întreaga lume, iar în acest an Darwin în parteneriat cu Red Bull sprijină această acțiune caritabilă. Toate taxele de participare adunate la eveniment, în proporție de 100%, vor fi donate în acest scop.

Wings For Life images

Cum poți participa?

Tot de ce ai nevoie este o dorință arzătoare și un smartphone cu conexiune la internet. Ce urmează? Descarcă aplicația Wings For Life World Run (Google Play sau App Store), realizează o donație de 8€ sau fii cu ochii pe pagina de Facebook Darwin.md! Aici vor fi puse la bătaie zeci de gift-vouchere de participare.

Unde și cât trebuie să alergi?

Fără linie de FINIȘ! Alergi cât poți, unde poți! Stabilește de sine stătător timpul pe care vrei să-l petreci alergând, traseul, distanța și viteza optimă pentru tine. Vei fi urmărit însă de o mașinuță virtuală, care pe parcursul cursei va accelera treptat și va tot căuta să te întreacă. Nu o lăsa să facă asta! În caz contrar, parcursul tău se încheie aici.

Wings For Life image2

Când startăm?

Startul oficial al cursei Wings For Life este dat concomitent pe întreg globul pământesc. Astfel, multe dintre țările participante au marele „noroc” să se apropie de linia de START după miezul nopții. În Republica Moldova cursa începe în data de 8 MAI, ora 14:00.

Wings For Life image2

Premii pentru cei mai rezistenți

Vești bune pentru cei care vor participa la cursă împreună cu Darwin Running Team! Pentru cei mai rezistenți participanți, EL și EA, gadget store-ul Darwin și Red Bull au pregătit premii speciale care includ un set din 3 articole pentru atleți și o mega cutie de băuturi energizante.

Mai multe detalii despre cursă, informații și doza necesară de motivație găsești în aplicație. Nu ezita să participi! TU poți fi cauza unui zâmbet! Deci, ce spui? Ești cu noi?

Comentarii

Încă nu sunt comentarii :( fii primul, care işi va expune parerea!

Hai să discutăm
Comandă apel