ro ru
photo Xiaomi Mi Mix 4 – primul flagman cu o „cameră fantomă”
06-08-2021

Xiaomi Mi Mix 4 – primul flagman cu o „cameră fantomă”

În luna ce urmează, Xiaomi pregătește o lansare de zile mari în care va scoate pe piață o serie de super device-uri, printre care și primul flagship cu o cameră frontală fantomă – Xiaomi Mi Mix 4. Ce ar însemna asta? Unde dispare modulul foto? Ce găsim în interior? Fii cu ochii pe rândurile ce urmează pentru a le afla pe toate!

mi mix4

Prima cameră selfie încorporată în ecran

Finele acestei veri se anunță a fi cu adevărat HOT și asta pentru că Xiaomi intenționează să lanseze o mulțime de noi dispozitive care să țină piept marilor concurenți, Apple și Samsung, pe piața mondială. Printre noutățile companiei se numără o versiune nouă a sistemului de operare MIUI 13, tableta Mi Pad 5 și un smartphone cu o performanța impunătoare a camerei. Exact! Vorbim despre Xiaomi Mi Mix 4!

Potențialii cumpărători interesați de nou smartphone Xiaomi vor avea puse la dispoziție două versiuni a flagman-ului: unul de 8GB RAM/256GB și altul de 12GB RAM/256GB. Suntem aproape siguri că telefonul va avea la bază Snapdragon 888 Plus – noul procesor de la Qualcomm și o baterie impunătoare de 4500mAh. Datorită acumulatorului super rapid de 120W, ne așteptăm că acesta va face plinul bateriei în mai puțin de o oră. De asemenea, nimeni nu exclude o încărcare rapidă wireless de circa 70-80W.

Cât despre display – unul cu adevărat mare, de 6,6 inch, de tip OLED cu margini frumos curbate. Cel puțin asta se înțelege din imaginile răspândite online cu ceva timp înainte de lansarea oficială a smartphone-ului. Acesta debutează, de asemenea, ca fiind primul smartphone cu o cameră selfie încorporată sub ecran. Da, da! Anume așa! Utilizatorul nu va avea cum să vadă camera, prin urmare, în adevăratul sens al cuvântului, va avea pus la dispoziție un afișaj nemărginit Full HD+ cu un senzor de amprentă pe display.

Din păcate, la momentul actual, se cunosc foarte puține nuanțe despre calitatea imaginilor obținute cu acest modul foto și numărul de MP pe care îi are la bord. Totuși, sperăm să aflăm mai multe odată cu lansarea oficială a dispozitivelor pe piață.

xiaomi mi mix 4

Când vor fi lansate noile modele de telefoane?

Interesat de evenimentul și telefoanele noi de la Xiaomi? Lansarea acestor smartphone-uri din seria business este preconizată între 11 și 14 august. Până atunci, rămâi alături de DARWIN și află printre primii cele mai tari noutăți din industria gadget-urilor smart!

Comentarii

Încă nu sunt comentarii :( fii primul, care işi va expune parerea!

Hai să discutăm
Comandă apel