ro ru
photo Xiaomi prezintă două aspiratoare de ultimă generație
15-04-2022

Xiaomi prezintă două aspiratoare de ultimă generație

De curând, Xiaomi a scos pe piață două modele noi de aspiratoare: MIJIA Dual-brush Wireless Vacuum Cleaner și MIJIA All Round Sweeping and Mopping Robot. Primul e un aspirator vertical fără fir, iar cel de-al doilea – un aspirator robot. Ambele fac parte din ecosistemul MIJIA și se pot lăuda cu o serie de funcții smart și, aparent, fiind disponibile la un preț chiar foarte avantajos. Deja sună bine, nu? Atunci, citește în continuare și află mai multe detalii!

mijia all mopping robot

MIJIA All Round Sweeping and Mopping Robot

Să începem cu MIJIA All Round Sweeping and Mopping Robot. După cum dictează și numele acestuia, pe lângă capacitatea de a strânge în mod independent gunoiul, acesta este un aspirator care și spală. Puterea acestuia este de 4000W și are un nivel de zgomot de doar 68dB. Volumul colectorului de praf este de 2,5 litri, în timp ce capacitatea rezervorului de apă este de 250ml. Apropo, aspiratorul cântărește 12kg.

Noul aspirator Xiaomi este echipat cu cârpe de unică folosință pentru curățarea umedă a suprafețelor. De asemenea, are parte de saci de praf care îți vor ajunge până la 4 săptămâni. Când vine vorba de autonomie, aspiratorul se poate lăuda cu o baterie de 5000mAh. Această capacitate oferă un regim de lucru de până la 2-3 ore, după care are nevoie de o pauză de circa 6 ore pentru încărcare. Merită evidențiat și faptul că micul aspirator nu va avea probleme în evitarea obstacolelor. Robotul aspirator MIJIA All Round Sweeping and Mopping este dotat cu un software și senzori avansați bazați pe hărți virtuale 3D.

work machine work machine two
mija dual brush

MIJIA Dual-brush Wireless Vacuum Cleaner

work mija dual vacuum cleaner

Să trecem acum la aspiratorul de mână MIJIA Dual-brush Wireless Vacuum Cleaner. Deci, aici avem un aspirator vertical fără sac care cântărește doar un singur kilogram. Super ușor și portabil am zice noi. Puterea de aspirare este de 100W, iar autonomia ajunge până la 40 minute.

Datorită prezenței rolelor pereche și a filtrelor avansate, aspiratorul captează până la 99,5% de praf și particule de murdărie de doar 0,3 microni. Cu un colector de praf de tip ciclon, filtrele aspiratorului nu se înfundă atât de repede. Și în cele din urmă, cu o suprafață de lucru de 360 ̊, praful și murdăria nu vor mai avea unde să se ascundă. Chiar și în cele mai greu accesibile locuri, nu au scăpare.

Unde poți cumpăra aspiratoare Xiaomi la preț bun?

Vrei să devii un proprietar fericit al unuia dintre aspiratoarele Xiaomi? Vino la Darwin! Aici găsești cele mai bune prețuri la electrocasnicele și gadget-urile Xiaomi sau de la oricare alt producător mondial. Abonează-te la newsletter-ul nostru. Astfel ai șansa să fii mereu la curent cu cele mai tari oferte, reduceri și noutăți din lumea tehnologiilor smart!

Comentarii

Încă nu sunt comentarii :( fii primul, care işi va expune parerea!

Hai să discutăm
Comandă apel