ro ru
photo Amazon Fire TV Omni QLED Series 4K – noile smart-tv
18-10-2022

Amazon Fire TV Omni QLED Series 4K – noile smart-tv

După cum probabil știi, Amazon lansează o grămadă de seriale în ultima vreme. Dar ce spui de faptul că acestea vin la pachet cu un televizor sau chiar două? Da, da. Acum poți viziona serialele preferate de pe un Smart TV marca Amazon. Noile televizoare Amazon Fire TV Omni QLED seria 4K UHD sunt disponibile în două versiuni de ecrane: 65 și 75 inch. Vrei să afli mai multe? Citește în continuare.

amazon fire tv omni qled

Ce este Amazon Fire TV Omni QLED?

Seria Amazon QLED este formată din două televizoare inteligente cu diagonale de 65 și 75 inch. Cu excepția dimensiunilor afișajului, ambele dispozitive au parte de aceleași umplutură și funcții. Televizoarele Amazon au la bază un display 4K Ultra HD cu o rezoluție de 3840 x 2160p și o rată de împrospătare a imaginii de 60Hz. În plus, ambele Smart TV-uri sunt echipate cu un spectru complet de tehnologii de ultimă generație, precum: Dolby Vision IQ, HDR10+, HDR și HLG.

Două difuzoare de 12W se fac responsabile de sunet. În cazul în care nu este tocmai suficient pentru tine, ai oricând posibilitatea de a conecta prin Bluetooth, port AV sau eARC, amplasate pe bara de sunet, un soundbar. Din păcate, unitățile vin la pachet cu cea mai obișnuită telecomandă și nu cu Voice Remote Pro. Totuși, acestea sunt deplin compatibile în caz că vrei să îți schimbi telecomanda.

amazon tv

Cu ce se pot lăuda noile televizoare Amazon?

Printr-o serie de senzori avansați, seria Amazon Fire TV Omni QLED poate detecta prezența unei persoane în cameră și poate ieși automat din regimul de repaus. În acest caz, televizorul poate fi setat să afișeze diverse widget-uri utile, cum ar fi prognoza meteo sau mementouri. Pentru iubitorii de artă, există posibilitatea de a activa modul „Galerie” care va expune peste 1500 de fotografii de la Institutul de Artă din Chicago.

În plus, televizorul este în stare să regleze independent luminozitatea afișajului în funcție de gradul de iluminare a încăperii. Această funcție a fost numită Adaptive Brightness. Este imposibil să trecem cu vederea și capacitatea televizorului de a face distincția dintre zi și noapte pornind modul „nu deranja”. Astfel, poți deconecta toate aceste „chestiuțe” pe timp de noapte, fapt pentru care Amazon merită un mare „Mulțumesc!”.

Ca și oricare televizor care se respectă, Amazon Omni QLED îți pune la dispoziție întreaga gamă de servicii de streaming, printre care:

  • Netflix;
  • Prime Video;
  • Disnay+;
  • Apple TV;
  • Youtube;
  • Twitch.
fire
omni qled

Unde poți cumpăra Amazon Fire TV Omni QLED?

La momentul de față, noile televizoare Amazon Fire TV sunt disponibile pe site-ul oficial al companiei Amazon. Cu toate acestea, în cel mai scurt timp, noile Smart TV-uri vor apărea pe rafturile gadget store-ului Darwin. Între timp, ce ar fi dacă ai răscoli prin categoria noastră te televizoare smart? Sigur vei găsi ceva pe plac! Comandă online și ai parte de oferte speciale, cashback garantat și livrare gratuită oriunde în Moldova!

Comentarii

Încă nu sunt comentarii :( fii primul, care işi va expune parerea!

Hai să discutăm
Comandă apel