ro ru
photo Căști interesante 2022, ce merită atenția ta
07-10-2022

Căști interesante 2022, ce merită atenția ta

Sunetul ce te învăluie. Noile produse a toamnei 2022

Neschimbat a rămas display-ul principal de 6,7 inch. În schimb, ecranul secundar de 1,9 inch a primit o mulțime de jetoane și widget-uri noi. Acum acesta nu este un simplu ecran care doar redă ora și notificările, ci un adevărat punct de control al întregului dispozitiv fără a-l deschide. În special, este extrem de comod să faci selfie-uri cu camera principală. Ah da, sistemul de camere a rămas același. Ca și predecesorul său, noul Galaxy Flip4 deține un sistem principal de cameră dublă de 12MP și o cameră frontală de 10MP. Singura inovație la acest capitol ține de regimul Nightography care îți va permite să faci cele mai uimitoare fotografii și video-uri pe timp de noapte.

ear strick

Ear Stick: accent pe frumusețea tehnologiilor de ultima generație

Stand up Brand Nothing face ultimile pregătiri pentru prezentarea celui de-al doilea produs din seria – Nothing Ear (Stick). Design-ul dispozitivul a fost prezentat în timpul Săptămânii Modei în Londra, iar acum compania se pregătește pentru lansarea oficială.

În comunicatul de presă este menționat faptul că noul dispozitiv va obține un design ergonomic comod, se va diferenția datorită unei carcase ușoare și va obține și o husă specială pentru încărcare. Prin ce totuși se diferențiază acest dispozitiv? Carcasa gadget-ului a fost concepută dintr-un material reciclat și seamănă cu stick-ul unui ruj pentru buze. Mai mult, dispozitivul a obținut o construcție transparentă, un adevărat analog a primului smartphone Nothing. Haideți să analizăm și alte caracteristici:

 • Rezistența la umezeală conform standartului IP54;
 • Bluetooth 5.2;
 • Acumulator de 36 mAp, pe când capacitatea acumulatorului husei constituie 350 mAp;
 • Cablul Type-C de 31 cm (face parte din set).

Prețul estimativ al căștilor constituie 99 de euro. Startul vânzărilor este preconizat spre finele anului curent.

Reamintim că compania Nothing a fost fondată de către Carl Pei co-fondatorul brand-ului One Plus. Drept motivație pentru crearea unui brand nou a fost industria produselor de consum, ce la propriu ”s-a învechit și oferea produse asemănătoare”

realme buds air

Realme Buds Air 3S: ”concepute pentru basuri”

Vizual, Buds Air 3S arată aidoma unor ”aripi”, iar capacul husei pentru încărcare este executată din plastic transparent. Modulele adiționale garantează o poziționare comodă și sigură chiar și la un grad sporit de presiune. Să analizăm parametrii tehnici a device-ului dat:

 • Emițători de 11 mm;
 • 4 microfoane cu tehnologia de nivelare a zgomotului în timpul convorbirilor;
 • Dolby Atmos;
 • Regim de așteprare micșorat până la 69 ms;
 • Conectarea la smartphone prin intermediul Bluetooth 5.3;
 • Protecție contra umezelii conform standartului IPX5;
 • Autonomie până la 30 de ore;
 • Încărcare rapidă (10 minute de încărcare, garantează până la 5 ore de lucru).

Căștile oferă 4 regimuri de emitere a sunetului, printre care și un ”bas major” și ”vocal curat”. Căștile interne Realme Buds Air 3S pot fi procurate în culoarea neagră sau albă la preț de 30 de dolari. Ei bine, așteptăm anunțul global al acestora.

anker soundcore liberty four

Anker Soundcore Liberty 4 cu funcția de control a ritmului cardiac

Încă un model interesant ce merită toată atenția – căștile wireless Anker SoundCore Liberty 4. Noul dispozitiv oferă un sunet voluminos și a obținut funcția de monitorizare a pulsului.

Driverele duble garantează calitatea sunetului în orice diapazon, iar giroscopul încorporat monitorizează poziția capului și în mod automat prestează un sunet impecabil și voluminos de 360 de grade. Senzorul încorporat este capabil să numere bătăile inimii în timpul antrenamentelor. O funcție mai puțin obișnuită și totuși foarte utilă.

Ceea ce ține de autonomie, 9 ore de lucru la folosirea dispozitivului în regim obișnuit și până la 5 ore de lucru în regim de conectare a sunetului la un spație extins. La folosire case-ului timpul de lucru se majorează până la 28 de ore. Încărcarea case-ului poate fi realizată în două căi: prin USB-C și prin intermediul tehnologiei wireless.

Atât până aici. Ce tip de căști ți-a stârnit interes sporit? Scrie părerea în comentarii.

Comentarii

Încă nu sunt comentarii :( fii primul, care işi va expune parerea!

Hai să discutăm
Comandă apel