ro ru
photo ASUS Vivobook 13 Slate OLED: noul laptop 2-în-1
22-11-2021

ASUS Vivobook 13 Slate OLED: noul laptop 2-în-1

Știm că abia îți revii după mega lansarea MacBook-urilor Pro de la Apple din luna trecută, dar uite că a sosit o nouă porție de laptop-uri de la un alt lider mondial. ASUS Vivobook 13 Slate OLED la dispoziția dumneavoastră! Sigur nu e tocmai o denumire ușor de reținut, dar cu siguranță vei reține faptul că este un „laptop 2-în-1”. Deja interesat?! Atunci să scurtăm această introducere și să trecem direct la subiect!

asus vivobook

Versatil și plin de culoare

Unul dintre principalele atuuri ale noului notebook de la ASUS este construcția acestuia. Vivobook 13 Slate OLED poate fi folosit atât pe post de tabletă, cât și laptop odată ce îi este atașată tastatura cu o dimensiune completă de 19,05 mm. De aici și ideea cu 2-în-1! De fapt, se aseamănă extrem de mult cu Microsoft Surface, doar că „ingredientele” interne îl fac mult mai special.

homan use asus vivobook

Noua versiune Vivobook folosește un ecran OLED cu o diagonală de 13,3 inch și o rezoluție Full HD care promite:

  • Acoperire color de 100% DCI-P3;
  • Luminozitate de 550 niți;
  • Nivel de albastru cu 70% mai mic decât pe un ecran LCD care păstrează calmul ochilor într-o sesiune îndelungată de lucru pe laptop;
  • Certificare DisplayHDR – nivel de negru intens;
  • Rată de răspuns de 0,2ms;
  • Raport de contrast de 1.000.000:1;
  • Acoperire Corning Gorilla Glass;
  • Certificare Pantome care validează acuratețea și calitatea profesională a culorilor.
new version vivebook

O nouă experiență a sunetului

Dincolo de imagine se află sunetul. Acum poți asculta muzica și podcasturile preferate într-un mediu sonor detaliat, cu o claritate perfectă și separare spațială reală, iar “vinovat” de asta se face sistemul Dolby Atmos. Acesta folosește un amplificator inteligent care oferă un volum maxim fără distorsiuni. De asemenea, compania susține că acesta este de 3,5 ori mai puternic decât un amplificator standard.

dual camera

Două camere la bord

Să nu uităm că noul Vivobook 13 este pe jumătate tabletă, pe jumătate laptop. Prin urmare, are parte atât de o cameră frontală de 5MP, cât și una principală, din spate, de 13MP. Compania asigură că acestea oferă destulă claritate a imaginilor atât în timpul apelurilor video, cât și în timpul fotografierii.

Performanță și autonomie

VivoBook 13 Slate OLED nu este doar versatil, ci și puternic. Laptopul ASUS Vivobook este alimentat de procesorul Intel quad-core cu 8GB RAM și o configurație maximă de 256GB care îți oferă posibilitatea să realizezi sarcinile zilnice la cote maxime. În plus, tehnologia Intel Bridge îți permite să rulezi orice aplicație de pe Android pe noul sistem de operare Windows 11, deschizând un univers mult mai diversificat și productiv pentru tine.

Mai mult de atât, având la îndemână Microsoft Pen 2.0 poți realiza cele mai frumoase schițe, desene sau scrie de mână pe suprafața ecranului. Acest “pix inteligent” se impune printr-o latență scăzută, răspuns rapid și o reproducere exactă și fină a liniilor sau a mișcărilor largi de perie.

Autonomia acestei mașinării se află sub controlul unei baterii cu o capacitate de 50Wh care asigură până la 9,5 ore le lucru. Echipat cu un fast-charge adapter, producătorul promite o încărcare de 60% în mai puțin de 39 de minute printr-un port USB-C.

laptops vivobook

Laptop-uri ASUS în Moldova

Până aici a fost! Acum vom sta cuminți să așteptăm apariția acestor “transformere” și pe piața din Moldova. Între timp, descoperă și alte modele de laptop-uri ale brand-ului ASUS pe pagina DARWIN.MD. Profită de prețuri atrăgătoare, realizează o comandă, iar noi ți-o vom livra în timp util oriunde te-ai afla!

Comentarii

Încă nu sunt comentarii :( fii primul, care işi va expune parerea!

Hai să discutăm
Comandă apel