ro ru
photo Ce știm deja despre noul iPhone 14?
17-06-2022

Ce știm deja despre noul iPhone 14?

Noua versiune de iPhone se apropie cu pași grăbiți! Mai exact, internauții susțin că noul iPhone 14 urmează a fi scos în vânzare în septembrie 2022. Având în vedere cât de repede zboară timpul, acum e momentul potrivit să punem în discuție zvonurile și presupunerile legate de noul smartphone. Prin urmare, tindem să creăm o imagine de ansamblu care să ne demonstreze cum va arăta Apple iPhone 14. Deci, te bagi? Atunci, să-i dăm bătaie!

how to use iPhone14

Cum va arăta noul Apple iPhone 14?

Vom începe cu varietatea de modele disponibile. Noua gamă de smartphone-uri Apple va include următoarele versiuni: iPhone 14, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max. Cu siguranță, primul lucru care îți atrage atenția este faptul că versiunea mini a dispărut. În schimb, avem iPhone Max care va ocupă un loc de mijloc între versiunea de bază și modelul Pro. Din punct de vedere a caracteristicilor, modelul Max va fi similar cu cel de bază, dar va primi un display ceva mai mare.

Dacă e să trecem la design, atunci putem face referire la imaginile deja scurse în online care demonstrează aspectul noilor telefoane. În comparație cu iPhone 13 2021, nu observăm modificări la noile produse. Poate doar dacă una: versiunile Pro nu vor mai avea „breton”! Da, da, a venit timpul în care cei de la Apple și-au dat seama că ar trebui să renunțe la acest element învechit de design. În schimb, au rămas decupajele din display care găzduiesc camera selfie și câțiva senzori. Păcat că celelalte modele au rămas neschimbate.

Și dacă tot am luat în discuție ecranele, noile versiuni de iPhone 2022 vor avea următoarele diagonale:

  • iPhone 14 – 6.1 inch;
  • iPhone 14 Max – 6.7 inch;
  • iPhone 14 Pro – 6.1 inch;
  • iPhone 14 Pro Max – 6.7 inch.

Acum a venit timpul să trecem la „umplutură”. În momentul de față cunoaștem că iPhone 14 și iPhone 14 Max vor moșteni chipset-ul A15 cu 6GB RAM. În plus, vor primi blocul de camere deja cunoscut de 12MP și aceeași rată de împrospătare a imaginii de 60Hz. Per general, tot ceea ce găsim și pe Apple iPhone 13. Pe de altă parte, iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max se vor delecta cu noul chipset A16 cu 8GB RAM, ecrane LTPO cu o rată de refresh de 120Hz, o cameră nou-nouță de 48MP și capacitatea de a filma în 8K.

when to expect iphone14

Când va apărea noul iPhone 14 în Moldova?

Fără îndoială, toate informațiile relatate mai sus trebuie filtrate cu o anumită doză de scepticism. În special acele zvonuri care vorbesc despre un corpus din titan și un Touch ID sub ecran. Cu toate acestea, suntem aproape siguri că noua serie de iPhone 14 ne va surprinde cu noi inovații la care ne-am așteptat mai puțin. Ei bine, cât timp așteptăm prezentarea oficială, de ce să nu te abonezi la newsletter-ul Darwin? Fii primul care află despre lansarea noului produs. Ahh da, și primul care își cumpără iPhone 14 în Moldova. Odată ce apare în vânzare, evident. Iar asta va fi mai curând decât îți pare.

Comentarii

Încă nu sunt comentarii :( fii primul, care işi va expune parerea!

Hai să discutăm
Comandă apel