ro ru
photo OnePlus 10 Pro: primul smartphone lansat în anul 2022
15-01-2022

OnePlus 10 Pro: primul smartphone lansat în anul 2022

Brand-ul OnePlus a făcut deja o tradiție din lansarea dispozitivelor în primăvară, dar... uite ce surpriză! Noul său flagman OnePlus 10 Pro urmează a fi făcut public în acest Ianuarie! Imaginile noului device deja au făcut înconjurul lumii, iar noi am adunat câteva date generale și specificații ale smartphone-ului pentru a-ți potoli pofta înainte de lansarea oficială. Ești gata? Atunci să începem!

oneplus 10 pro back camera

OnePlus și Hasselblad puși pe treabă

Deși imaginile teaser lansate de OnePlus nu dezvăluie nimic mai mult decât partea din spate a telefonului, acestea confirmă prezența unei camere triple sub semnătura brand-ului Hasselblad. Parteneriatul dintre OnePlus și compania suedeză a început încă anul trecut, odată cu lansarea OnePlus 9. Acestea au făcut o treabă bună împreună și au reușit să obțină o reglare a culorilor pe fotografiile dispozitivului.

Să ne întoarcem, totuși, la OnePlus 10 Pro! Cu toate că specificațiile camerei nu au fost încă dezvăluite oficial, rapoartele fac referire la faptul că noul OnePlus 10 Pro 5G va dispune de:

  • senzor Wide de 48MP;
  • Ultrawide de 50MP;
  • Teleobiectiv – 8MP;
  • Cameră selfie – 32MP.

Design-ul camerelor este unul impunător și face o frumoasă trecere către display. În general, OnePlus 10 Pro 2022 pare a fi un smartphone fin, cu un design clasic și margini ușor curbate. Pe site-ul companiei putem vizualiza deja nuanțele noilor modele. Aici vorbim despre Volcanic Black și Emerald Forest. Panoul din spate este unul mat, în timp ce marginile au o acoperire lucioasă.

Ce avem în interior?

În interior ne poate aștepta unul dintre cele mai noi și puternice procesoare de la Qualcomm – Snapdragon 8 Gen 1 cu 8GB sau 12GB RAM. Se pare că vom avea și destul spațiu de stocare, și asta pentru că vei putea alege dintre un OnePlus 10 Pro 128GB și OnePlus 10 Pro 256GB. La nivel de autonomie, putem aspira la o baterie cu o capacitate de circa 5000mAh, iar pentru un plus de protecție împotriva particulelor de praf și apă - la un rating IP68.

Printre altele, trebuie menționat faptul că imaginile oficiale au dezvăluit publicului și un comutator de sunet în trei trepte, marca OnePlus, prevăzut pentru o trecere a telefonului în modul silențios sau vibrație.

Când apare în vânzare OnePlus 10 Pro în Moldova?

Cei de la OnePlus au indicat data de 11 ianuarie drept ziua oficială de lansare a noului său produs. Totuși, o apariție pe rafturi se așteaptă abia pe la mijlocul primăverii. Până atunci rămâi alături de DARWIN.MD și abonează-te la newsletter-ul nostru. Nu pierde din vedere ultimele noutăți din universul tehnologiilor smart!

Comentarii

Încă nu sunt comentarii :( fii primul, care işi va expune parerea!

Hai să discutăm
Comandă apel