ro ru
photo Tesla Phone: noua „jucărie” a lui Elon Musk după ce a cumpărat Twitter
11-05-2022

Tesla Phone: noua „jucărie” a lui Elon Musk după ce a cumpărat Twitter

Dacă te întrebai ce mai are în gând Musk după ce a cumpărat Twitter, noi avem răspunsul. Geniul secolului se pregătește să scoată la lumina zilei o serie de noi produse, printre care și noul Tesla Phone. Ce e, cum funcționează și ce viitor îl așteaptă? Hai să aflăm împreună!

tesla phone 2023

Tesla Phone – cel mai bun smartphone 2023?

Puțini sunt cei care i-au dat măcar o șansă acestei companii atunci când abia apăruse pe piața. Astăzi însă Tesla, în frunte cu Elon Musk, se bucură de un succes uimitor în rândul producătorilor de top de mașini electrice, oferind lumii acces la cele mai recente și inovatoare tehnologii. Astfel, ar fi naiv să gândim că Tesla Phone poate fi ca un oricare alt smartphone premium de pe piață. După cum putem observa, Elon nu se mulțumește cu lucruri simple. Prin urmare, acesta pregătește spre lansare un smartphone cu o protecție completă împotriva apei, datorită lipsei porturilor de încărcare, și tinde să utilizeze noul device pe post de cheie pentru orice automobil Tesla. Musk va înlocui lipsa porturilor de încărcare cu posibilitatea de reîncărcare prin sistemul wireless, iar smartphone-ul se va transforma automat într-o cheie cu acces fără contact odată ce se va apropia de automobil.

Noul flagship, pe care îl așteptăm până la finele anului 2023, este deja creditat cu chipset-ul american Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 cu 12/16GB RAM. Spre vânzare vor fi disponibile două versiuni ale telefonului: una cu o memorie internă de 256GB, alta cu 512GB. Mai mult de atât, noutatea se va impune printr-un sistem de camere avansat, dar despre care se cunosc cam puține la momentul de față.

Se așteaptă, de asemenea, ca noul dispozitiv mobil marca Tesla să obțină un corp din titan și cea mai sigură acoperire cu o sticlă Corning Gorilla Glass Victus, care vine să accepte tehnologia de încărcare rapidă wireless. Fără îndoială, Elon Musk va avea grijă să echipeze smartphone-ul cu o matrice OLED de ultimă generație cu o rată de împrospătare a imaginii adaptivă de la 10 la 120Hz, un modul NFC pentru plățile contactless și un modul 5G pentru conectarea și funcționarea în rețelele de generația a cincea. În plus, noul telefon va primi un sistem de scanare a feței și un scaner biometric de amprente pe ecran.

elon mask

Ce îi este sortit noului Tesla Phone?

Ei bine, verdictul acestui smartphone este la suprafață. Hit! Tesla Phone va fi cel mai bun și cel mai așteptat smartphone al anului 2023, iar prețul va fi unul pe măsură. Până apucăm însă să deschidem ușa noii noastre Tesla cu un Tesla Phone va trece ceva timp, iar tu nu ar trebui să ratezi nici una dintre cele mai „proaspete” noutăți din lumea tehnologiilor avansate. Abonează-te la newsletter-ul nostru și fii mereu pe fază! Pe curând.

Comentarii

Hai să discutăm
Comandă apel