ro ru
photo TOP 5 transporturi electrice pentru vara 2021
29-06-2021

TOP 5 transporturi electrice pentru vara 2021

Știm ce ai de gând să faci vara asta după un lockdown îndelungat? Să călătorești! Fie că e vorba de orașul în care stai sau intenționezi să traversezi Moldova în lung și în lat, ai nevoie de parteneri de încredere atunci când mergi la drum! Ai nevoie de un transport electric! În dependență de nivelul tău de adrenalină în sânge, am pregătit un top 5 a celor mai tari transporturi electrice pentru vara anului 2021! Ești gata să pornim la drum?!

atv-ul electric

Moto Bike – adrenalină maximă pe patru roți

De curând, ATV-ul electric a trecut ușor din categoria pentru copii, la cei pentru maturi datorită dezvoltării unei surse de energii electrice impunătoare sub forma unei baterii de mare capacitate. Acum, acesta nu doar servește drept transport pentru divertisment, ci este ultilizat intens pentru călătoriile în rezervații naturale, păduri, pentru a merge la vânătoare sau pescuit în liniște și fără a emite substanțe nocive în atmosferă.

Moto Bike-ul electric este extrem de ușor de manevrat datorită stabilității pe patru roți. Asigură-te doar că puterea motorului și capacitatea bateriei acestuia sunt pe măsura traseului pe care intenționezi să-l parcurgi.

scooter electric

Scooter electric – un „soi de motocicletă”

Da! Scuterul electric poate face față unei distanțe mai mari decât cea de acasă până la serviciu. Acesta poate deveni, pe deplin, partenerul tău de încredere într-o excursie în afara orașului. Viteza optimă, manevrarea lejeră și confortul vehiculului îți permit să te delectezi cu frumusețea din jurul tău.

Un avantaj semnificativ al acestor unități de transport îl reprezintă dimensiunea și faptul că ocupă puțin spațiu, astfel vei găsi mereu loc de parcare, iar bateria acestuia poate fi ușor scoasă și transportată acasă pentru a fi reîncărcată. Majoritatea noilor modele scoase pe piață devin mult mai accesibile financiar, iar cei pasionați de alternative a vehiculelor personale se pot bucura de o nouă achiziție.

bicicletă electrică

Bicicletă electrică – explorează drumuri

Cu o bicicletă electrică poți străbate câmpii, plaje, munți și drumurile din Moldova! Un „soldat” gată să răspundă tuturor ideilor nebune care îți trec prin minte. Alege o bicicletă electrică cu roți groase și cu o bandă de rulare agresivă care să fie pregătită pentru orice traseu și peripeție sau pune ochiul pe o bicicletă electrică pliabilă pe care să o poți lua cu tine în portbagaj atunci când intenționezi să treci hotarele țării. Acum nu mai tragi tu bicicleta la deal, ci ea pe tine!

электросамокаты

Trotinetă electrică – dulce copilărie

Un upgrade al copilăriei cu un plus de adrenalină! Nu vei simți diferențe majore dintre trotineta din copilărie și o trotinetă electrică, cu excepția dimensiunilor puțin mai impunătoare și vitezei sporite cu care vei tăia drumul pietonilor. Ia trotineta cu tine în drumul spre oficiu, la plimbări în parc sau pe malul mării, o unitate pliabilă încăpând ușor în rucsacul tău.

Printre altele, aceasta nu este pretențioasă și nu necesită, practic deloc, întreținere. Să nu uităm de aspectul ecologic, care îți va permite să reduci nivelul de poluare în oraș și să asiguri nepoților tăi un viitor pe o „planetă sănătoasă”.

hoverboard

Hoverboard – treci testul echilibrului

Cel mai popular transport electric al momentului care a venit pe plac atât copiilor, cât și adulților! Pentru mulți, hoverboard-ul reprezintă un test al echilibrului, care odată trecut reușești să devii un îmblânzitor de „fiare”. Cum ajungi să-l treci? Pentru că nu ai la îndemână un volan propriu-zis, în acțiune intră picioarele. Doar apasă pe marginea corespunzătoare platformei și virează în direcția dorită. Ai nevoie de 10 minute ca să percepi cum funcționează senzorii, iar în continuare e doar o chestiune de practică.

Cu un hoverboard bun, plimbările în parc devin mult mai interactive, iar autonomia sporită vine să prelungească distracția. Mai mult de atât, hoverboard-ul pentru copiii îmbunătățește postura și întărește mușchii, fiind, de asemenea, un bun exercițiu cardio.

transport personal

Echipează-te, în această vară, la DARWIN!

Călătoriile tale pot deveni mai interactive și mult mai ecologice cu un transport electric personal! Cea mai variată gamă a transportului ECO și cele mai bune prețuri le găsești la noi! Vino să testezi la Darwin! Haide, să petrecem vara asta la maxim! Be safe!

Comentarii

Hai să discutăm
Comandă apel