ro ru
photo Noutate la Darwin! Hator cucerește piața perifericelor pentru gameri!
06-06-2024

Noutate la Darwin! Hator cucerește piața perifericelor pentru gameri!

Noutate la Darwin! Hator cucerește piața perifericelor pentru gameri!

Gamerii știu cât de importantă sunt perifericele PC, iar Darwin face tot posibilul pentru ca cele mai bune produse să ajungă la tine. De aceea, prezentăm noul brand de periferice pentru gameri - Hator.

HATOR GamingNew Maine-2

Simte calitatea premium la un preț avantajos!

Hator este un brand de top din Ucraina, pentru gameri, cyber sportivi și iubitori IT. Acum, nu mai ai obstacole și poți să te cufunzi complet în joc.

Tastaturile Hator sunt reprezentanți excepționali ai mecanicii tradiționale, cu un design unic. Iluminarea, switch-urile de calitate, layout-ul confortabil și raportul preț-calitate te vor ajuta cu siguranță să câștigi în următorul turneu.

Dacă pentru tine sunt importante cele mai sensibile sunete, pentru a fi mereu pe fază în joc, căștile pentru gameri îți vor asigura un sunet realist și confort.

Mouse-urile pentru gameri te vor lăsa fără cuvinte imediat ce le vei ține în mână, deoarece precizia, viteza și confortul sunt combinate în mouse-urile Hator.

HATOR Gaming Image

Darwin îți oferă posibilitatea să simți jocul altfel, iar produsele pentru gameri Hator sunt exact ceea ce îți lipsea pentru a deveni un adevărat jucător.

Perifericele Hator - calitate premium a produselor exclusiv în magazinul Darwin!

Comentarii

Încă nu sunt comentarii :( fii primul, care işi va expune parerea!

Hai să discutăm
Comandă apel