ro ru
photo God of War: Ragnarök, Sonic Frontiers și alte 16 jocuri noi PlayStation!
22-11-2022

God of War: Ragnarök, Sonic Frontiers și alte 16 jocuri noi PlayStation!

Vești bune pentru cei care au parte de un PlayStation! Catalogul PlayStation Store a fost suplinit cu 18 jocuri noi! Evident, acestea nu au năvălit toate odată, ci au fost lansate treptat timp de 4 zile, începând cu 8 și terminând cu 11 noiembrie 2022. Cea mai așteptată noutate este, bineînțeles, God of War: Ragnarök – action-adventure cu elemente hack ans slash. Pe cea de-a doua poziție în clasamentul mult așteptaților se află Sonic Frontiers – platformer cu elemente action-adventure. În mod firesc, lumea nu se învârte doar în jurul acestor două jocuri. Astfel, hai să vedem cu ce alte noutăți urmează să se delecteze fanii PS!

8 noiembrie: întoarcerea lui Sonic și Monkey Island

Sonic Frontiers (PS4, PS5)

Un nou capitol din saga legendarului Sonic the Hedgehog. În noua sa aventură urmează să depășești viteza sunetului, să învingi noi inamici, să explorezi o nouă lume și, nu în cele din urmă, să-l oprești pe Doctor Eggman din a-și realiza planurile sinistre!

woman
cobra kai two

Cobra Kai 2: Dojos Rising (PS4, PS5)

În acest joc plin de acțiune urmează să intri în rolul unui maestru de arte marțiale, să îți creezi propriul stil de lupte, să deschizi propriul dojo, să aduni o echipă puternică și să arunci la pământ inamicii. Toate în cele mai bune tradiții ale luptătorilor de karate. KIYA!

Return to Monkey Island

Continuarea legendarei serii de qwesturi, Return to Monkey Island este un qwest clasic reproiectat într-un anturaj modern. Astfel, vei fi pus în pielea personajului Guybrush Threepwood pentru a dezvălui misterul Insulei Maimuțelor și a pune capăt principalului inamic – zombi-piratului LeChuck...

monkey island

9 noiembrie: continuarea seriei God of War

super woden gp

Super Woden GP (PS4, PS5)

A spus cineva curse cu mini mașinuțe și coloană sonoră cool?! Ce poate fi mai tare de atât? Probabil, doar posibilitatea a împărtăși emoțiile acestui joc video cu prietenii. Și da, urmează să ai parte și de asta! Super Woden GP acceptă multiplayer local de până la 4 jucători pe un ecran divizat!

God of War: Ragnarök (PS4, PS5)

Știm că și tu ai așteptat continuarea celebrului joc God of War (2018). În această aventură hack and slash, Kratos și Atreus vor cutreiera cele Nouă Tărâmuri și vor căută răspuns la întrebările care îi frământă, înainte ca să înceapă Ragnarök. Oare vor reuși să previe Sfârșitul Lumii? Oare vor putea ține piept celebrilor zei și monștri scandinavi? Despre toate astea urmează să afli în noul God of War: Ragnarök (2022)!

god of war ragnarök

10 noiembrie: un amestec de jocuri funny

Police Simulator: Patrol Officers (PS4, PS5)

Un simulator de polițist realist. Dacă ai visat cândva în copilărie să devii un apărător al legii, atunci pune-ți insigna, mergem să patrulăm!

police simulator patrol officers
kaiju wars

Kaiju Wars (PS4, PS5)

O poveste în mai multe etape, în care misiunea de bază e să lupți împotriva unui monstru uriaș. Grafică în stil retro și complexitatea sarcinilor vin la pachet!

Lord of the Click III (PS4, PS5)

Tower Defence, locul în care urmează să strângem o ceată de monștri care au invadat pământurile noastre. Sfatul nostru este însă, ca înainte de joc, să faci rost de un unguent pentru bătături...

lord of the click three

Geometric Sniper (PS4, PS5)

În acest joc minimalist urmează să preiei rolul unui sniper. Doar găsește ținta și scoate-o din joc. Merită menționat că lunetistul nu are dreptul să o dea greș.

geometric sniper
geometric feel the beats

Geometric Feel the Beats

Clasicul Shoot´em up în stil geometric. Cred că a venit timpul să-ți aduci aminte de tinerețe. Ridică-te în clasament și semnează-te cu „ASS”.

Legend of Keepers: Career of a Dungeon Manager

Un joc ușurel din seria pas-cu-pas în care trebuie să intri sub pielea unui supraveghetor al unei lumii de jos. Nu-i lăsa pe aventurieri să îți afle secretele!

legend of keepers

11 noiembrie: nemuritoare clasică de la Atari și Square Enix

Tactics Ogre: Reborn (PS4, PS5)

O perlă printre jocurile RPG, succesorul marelui Final Fantasy Tactics. Tactics Ogre: Reborn a primit o grafică și un gameplay mai bun, devenind astfel un must have în colecția unui amator de jocuri hardcore pas-cu-pas.

tactics ogre reborn
save room

Save Room (PS4, PS5)

Îți mai aduci aminte acele zile în care încercai să optimizezi câte o jumătate de ora conținutului rucsacului tău din Resident Evil? Acum ai o joacă aparte doar pentru asta! Ce zici, găsești loc în rucsacul tău pentru o grămadă de arme și muniție.

Hot Tentacles Shooter (PS4, PS5)

Ești fan anime, tentacule și Shoot´em up? Atunci acest joc este făcut pentru tine. Denumirea acestuia vorbește de la sine...

hot tentacles shooter

Atari 50: The Anniversary Celebration (PS4, PS5)

O analogie de 90 de jocuri pentru legendarul sistem Atari. Toate jocurile au fost adaptate cu grijă la computerele moderne. Astfel, fie poți să ai un moment de nostalgie cu trimitere în trecut, fie să atingi pentru prima oară Graalul industriei jocurilor video.

atari 50
cobra kai two

World Soccer Pinball (PS4, PS5)

Vechiul și bunul pinball cu tematică fotbal. Acum și în versiune digitală!

the jumping falafel

The Jumping Falafel (PS4, PS5)

Un joc arcade despre un falafel săltăreț.

Yum Yum Cookstar

Cook´em up cu un design destul de drăguț. Ai grijă să ai o gustare înainte de a te pune pe jucat. Altfel, îți lasă gura apă.

yum yum cookstar

Unde poți cumpăra o consolă gaming și jocuri noi?

Descoperă universul jocurilor video la Darwin! Aici găsești cele mai bune prețuri la console gaming PlayStation 5 și PlayStation 4, dar și jocurile în versiune CD. Tot aici ai parte de cashback garantat și livrare gratuită oriunde în Moldova! Baftă la cumpărături!

Comentarii

Încă nu sunt comentarii :( fii primul, care işi va expune parerea!

Hai să discutăm
Comandă apel