ro ru
photo Kieslect KS Pro: noile ceasuri inteligente Xiaomi "sub acoperire"
20-06-2023

Kieslect KS Pro: noile ceasuri inteligente Xiaomi "sub acoperire"

Este clar că pe piața modernă există o multitudine de modele de ceasuri inteligente pentru toate gusturile și preferințele, iar anunțul unui alt dispozitiv portabil nu va provoca un rezonanță specială. Cu excepția cazului Kieslect KS Pro! Ceasurile inteligente bucură de o mare popularitate pe piața locală, iar acum compania chineză Kieslect a anunțat începerea vânzărilor la nivel global. Să vedem ce avantaje are această noutate.

Aspectul exterior al Kieslect KS Pro

Smartwatch-urile au un corp rectangular din metal, cu marginile laterale plate. Pe latura stângă se află două butoane de control și o lunetă digitală pentru navigarea în meniu. De asemenea, pe corpul dispozitivului se găsește o grilă pentru difuzor, ceea ce permite ascultarea muzicii și efectuarea de apeluri în rețea.

Ceasurile sunt echipate cu un ecran Amoled de 2,01 inch, cu o rezoluție de 502 x 410 pixeli, asigurând o imagine clară și contrastantă. Producătorul a luat în considerare și protecția împotriva amprentelor. Dispozitivul vine cu două curele interschimbabile, pe care le poți înlocui ușor după preferințe.

Aspectul exterior al Kieslect KS Pro
Aspectul exterior al Kieslect KS Pro
Aspectul exterior al Kieslect KS Pro

Specificațiile Kieslect KS Pro

Ceasurile smart chineze au funcționalități extinse de personalizare a afișajului. Poți alege propriul fundal, temă sau widget. În plus, producătorul a prevăzut o funcție de împărțire a ecranului, care permite lucrul în mod multitasking. Să vedem și principalele caracteristici ale Kieslect KS Pro:

  • Baterie de 300 mAh, care asigură o autonomie de până la 7 zile;
  • Conectivitate Bluetooth 5.2;
  • Sistem de operare KIE OS 2.0;
  • Aplicație mobilă cu traducere de înaltă calitate în limba rusă;
  • Protecție împotriva apei și a prafului conform standardului IP68.

Ceasurile inteligente Kieslect suportă peste 100 de moduri sportive, inclusiv mersul pe jos, tracking-ul, alergarea, ciclismul, tenisul de masă, yoga, arte marțiale și multe altele.

Specificațiile Kieslect KS Pro
Specificațiile Kieslect KS Pro
Specificațiile Kieslect KS Pro
Specificațiile Kieslect KS Pro

Ce mai include Kieslect KS Pro?

Dispozitivul este echipat cu diverse senzori, care permit utilizatorului să monitorizeze parametrii vitali în orice moment al zilei - acasă, la locul de muncă, în aer liber sau în timpul antrenamentului. De exemplu, ceasurile monitorizează în mod continuu ritmul cardiac și avertizează în cazul în care se detectează un ritm cardiac neobișnuit de ridicat sau scăzut.

În plus, ceasurile inteligente Kieslect KS Pro măsoară nivelul de oxigen în sânge, monitorizează nivelul de stres și oferă tehnologie de monitorizare a calității somnului.

Amintim că compania KIESLECT a fost înființată în anul 2015 și face parte din ecosistemul Xiaomi. Prin urmare, nu este vorba de un brand necunoscut, ci de o companie bine stabilită, care și-a demonstrat de mai multe ori abordarea inovatoare în producția de electronice portabile. Printre produsele producătorului se numără și câteva modele elegante de ceasuri, cum ar fi Kieslect Lora Lady Calling, precum și ceasurile inteligente Kieslect KS Calling, care au câștigat o popularitate imensă nu doar printre femei, ci și printre copii și persoanele în vârstă.

Ce mai include Kieslect KS Pro?

Unde poți cumpăra ceasuri inteligente în Moldova?

Ești indecis în privința locului unde poți cumpăra ceasuri inteligente în Chișinău? Desigur, în cel mai tare magazin de gadgeturi Darwin. La noi vei găsi o gamă largă de modele de ceasuri inteligente moderne de la producători de top, inclusiv brandul KIESLECT este prezent în linia noastră de produse. Îți garantăm calitatea, prețuri competitive și consultanță profesională.

Fii în tendințe cu tehnologia, alege DARWIN!

Comentarii

Încă nu sunt comentarii :( fii primul, care işi va expune parerea!

Hai să discutăm
Comandă apel