ro ru
photo LG IFA 2022: primul monitor gaming și televizor 4K cu ecran flexibil
14-09-2022

LG IFA 2022: primul monitor gaming și televizor 4K cu ecran flexibil

Probabil, nu mai surprinzi pe nimeni cu un smartphone flexibil precum Galaxy Fold în zilele noastre. Motiv pentru care compania LG a decis să treacă la un nivel următor și a creat primul monitor și televizor flexibil. Evident, nu pot fi pliate în două, dar pot fi curbate pentru a oferi cel mai potrivit unghi de vizualizare. Vrei să vezi și să afli mai multe despre noile dispozitive? Citește în continuare.

lg ifa 22 xeneon flex

LG Xeneon Flex: primul monitor gaming flexibil

Un adevărat gamer știe ce presupune un monitor gaming bun. Unul care îți oferă cele mai bune unghiuri de vizualizare în timpul jocului! Astfel, în dependență de lumină, poziționare și încă câțiva factori, jucătorii înrăiți sunt tentați să aleagă fie între un monitor plat, fie un monitor curbat. Dar ce ar fi dacă le-ai avea pe amândouă?

LG Xeneon Flex 45WQHD240, proiectat împreună cu Corsair, este primul monitor pentru jocuri flexibil capabil să ofere o rază de îndoire de la 0R la 800R. Tot de ce ai nevoie este doar să apuci marginile monitorului și să le curbezi în dependență de nevoile tale. Per general însă, LG Xeneon Flex este un monitor cât se poate de obișnuit. Acesta se poate lăuda cu un display de tip OLED de 45 inch și o rezoluție de 3440 x 1440 pixeli. Timpul de răspuns al ecranului este de 0,3 ms, iar rata de împrospătare a imaginii de 240Hz. Pe lângă asta, unitatea acceptă NVIDIA G-Sync și AMD FreeSync Premium, oferind imagini netede fără ruperea cadrelor.

lg ifa 22 tv 4k

Primul televizor flexibil și cel mai mare ecran TV 4K

Un alt reprezentat al familiei „flexibile” LG, prezentat în cadrul conferinței IFA la Berlin, este noul televizor OLED Flex LX3. Televizorul are un ecran cu o diagonală de 42 inch acoperit cu un strat anti reflex care poate fi curbat cu ajutorul telecomanzii. De asemenea, noutatea se impune printr-un timp de răspuns de doar 0,1 ms și o rată de refresh de 120Hz. Prezență portului HDMI 2.1 face posibilă conectarea consolei gaming la televizorul 4K. Calitatea procesării imaginii, atât în timpul vizionării filmelor, cât și în timpul jocului, este asigurată de procesorul Alpha 9 în a 5-a generație. De asemenea, LG TV 4K are parte de suport Dolby Vision, NVIDIA G-Sync și AMD FreeSync Premium. În același timp, de calitatea sunetului se fac responsabile difuzoarele 40W cu suport Dolby Atmos.

Totuși, acesta nu a fost singurul televizor prezentat în cadrul conferinței tehnologice IFA. LG a surprins publicul și cu cel mai mare televizor văzut vreodată. Diagonala ecranului OLED măsoară tocmai 97 inch. Din păcate, compania nu a venit cu mai multe detalii tehnice la acest subiect.

Astea fiind spune, așteptăm cu nerăbdare să vedem noile ecrane flexibile și în Moldova. Până atunci, urmărește newsletter-ul nostru și fii la curent cu cele mai actuale noutăți din domeniul tehnologiilor smart!

Comentarii

Încă nu sunt comentarii :( fii primul, care işi va expune parerea!

Hai să discutăm
Comandă apel