ro ru
photo Modificări în programul de loialitate Darwin Club
15-11-2022

Modificări în programul de loialitate Darwin Club

Din 25 noiembrie 2022, programul de fidelitate Darwin Club modifică procedura de utilizate a cashback-ului și punctelor de loialitate. Dacă anterior puteai achita până la 30% din achiziție folosind punctele bonus, din 25.11.2022 ai parte de o reducere de până la doar 20% la cumpărăturile ulterioare. Prin urmare, dacă ai deja acumulate puncte bonus în contul personal, acum este momentul potrivit pentru a le folosi! Cumpără produsele dorite la un preț mai avantajos!

Ce este Darwin Club?

Darwin Club – program exclusiv de loialitate care îți permite să economisești cumpărând produse în gadget store-ul Darwin sau online pe Darwin.md. Cum funcționează? După 14 zile de la achiziție, cashback-ul sub forma punctelor bonus este automat creditat în contul tău personal. Ulterior, timp de 180 de zile, poți folosi acest bonus pentru a primi o reducere la următoarele cumpărături.

men

Cum poți deveni membru Darwin Club?

Simplu! Înregistrează-te pe site-ul Darwin.md. Primește acces la contul personal și gestionează bonusurile și reducerile acumulate. Folosește cashback-ul pentru a primi o ofertă mai bună la produsele dorite. Cumpără un smartphone, un laptop, TV, o pereche de căști, un scuter electric sau oricare alt gadget. Iar cel mai important, te poți alătura la Darwin Club absolut gratuit!

Dar asta nu este tot! Pe lângă reduceri la gadgeturi și electronice, ai parte de oferte speciale și cadou garantat de ziua ta! Nu rata ocazia! Înregistrează-te absolut gratuit în programul nostru exclusiv de loialitate și profită de cumpărături avantajoase. Baftă!

woman

Comentarii

Încă nu sunt comentarii :( fii primul, care işi va expune parerea!

Hai să discutăm
Comandă apel