ro ru
photo Galaxy Unpacked 2023: laptopuri de top Samsung Galaxy Book 3
17-02-2023

Galaxy Unpacked 2023: laptopuri de top Samsung Galaxy Book 3

În cadrul Galaxy Unpacked 2023, Samsung ne-a făcut cunoștință cu noua serie de laptopuri Galaxy Book 3. Însă, precum și era de așteptat toată atenția utilizatorilor a fost captată de modelul Galaxy Book 3 Ultra. Cu ce specificații ne surprinde noua serie de laptopuri? E timpul să aflăm împreună!

Samsung Galaxy Book 3 Pro – notebook performant cu caracteristici de vis

Notebookul Galaxy Book 3 este dotat cu procesorul Intel Core i5 sau i7 de a 11-a generație și oferă până la 16GB de memorie RAM. Acesta poate fi configurat cu până la 1TB de stocare SSD, oferind suficient spațiu pentru fișiere, documente si jocuri. Bateria de 50Wh oferă o autonomie de până la 12 ore, astfel încât utilizatorii au posibilitatea să interacționeze cu noul dispozitiv la maxim.

Galaxy Book 3 este, de asemenea, echipat cu un port USB-C cu suport pentru Thunderbolt 4, precum și alte porturi USB-A si HDMI, oferind conectivitate la o gamă largă de dispozitive externe. De asemenea, are integrat un senzor de amprente și o cameră frontală, perfectă pentru a efectua apeluri video și ședințe virtuale în Zoom.

Design-ul Galaxy Book 3 este uimitor, cu un finisaj metalic sleek și o greutate extrem de redusă. Acesta va fi disponibil în două mărimi – de 14 și 16 inch, display-ul îți va oferi culori vii și o detalizare de vis. Mai mult, ecranul este protejat de sticla Corning Gorilla Glass Victus, ce oferă o rezistență sporită la zgârâieturi.

...
...

Samsung Galaxy Book 3 Ultra – flagship ULTRA avansat

Prin Galaxy Book 3 Ultra, Samsung introduce pentru prima dată afișajul dinamic AMOLED 2x. Acest laptop revoluționar este echipat cu cel mai recent procesor și GPU de la Intel și NVIDIA, ce este destinat nu doar către utilizatorii de rând, ci și pentru gameri înrăiți.

De data aceasta, Samsung a pus un accent mai mare pe memoria dispozitivului, astfel memoria internă a fost majorată și acum opțional deține 512 Gb sau 1 Tb, pe când cea adițională este de 16 Gb sau 32 Gb. Cu ce alte caracteristici se laudă flagshipul Galaxy Book 3 Ultra? Să le analizăm:

Ecran Dynamic AMOLED 2X

Ecran Dynamic AMOLED 2X

Rezoluția 2880x1800 pixeli

Rezoluția 2880x1800 pixeli

Luminozitatea 500 niți

Luminozitatea 500 niți

Acumulator 76 Wt/h

Acumulator 76 Wt/h

Rata de reînnoire 48 Hz și 120 Hz

Rata de reînnoire 48 Hz și 120 Hz

Aspectul exterior a noului Samsung Galaxy Book 3 Ultra este unul laconic și minimalist, carcasa de doar 1,65 cm este perfect adaptată la ritmul cotidian, iar culoarea Graphite cu siguranță va fi potrivită pentru orice activitate.

...
...
...

Galaxy Book 3 360 și Galaxy Book 3 360 Pro – dispozitive hibrid pentru sarcini complexe

Deși, utilizatorii de mai mult timp sunt familiarizați cu ideea că laptopurile pot fi flexibile și pot căpăta o altă formă după necesitate, Samsung, totuși a adus pe piață două dispozitive mai puțin obișnuite – Galaxy Book 3 360 și Galaxy Book 3 360 Pro. Ambele modele sunt acompaniate de S Pen din motiv că display-urile sale sunt tactile, astfel Galaxy Book 3 reprezintă o opțiune excelentă pentru utilizatorii care au nevoie de mobilitate si versatilitate. S Pen oferă o experiență plăcută la capitolul scrisului de mână sau pictării, în timp ce funcția DeX permite transformarea laptopului intr-un sistem desktop complet, cu acces la aplicații si fișiere direct de pe ecran. Tu vei avea la alegere tocmai trei diagonale, în cazul Galaxy Book 3 360 – de 13,3 inch și 15,6 inch, iar versiunea Pro vine cu 16 inch diagonala pentru o interacțiune și mai plăcută.

În concluzie, seria Galaxy Book 3 este reprezentată de modelele hibrid premium ce oferă mai multe posibilități celor care sunt pasionați de design. Iar întreaga serie de notebookuri Samsung lansate în acest an, a stabilit un nou standard pentru laptopurile contemporane și a oferit utilizatorilor posibilitatea de a avea tot de ce au nevoie într-un singur dispozitiv.

...

Comentarii

Încă nu sunt comentarii :( fii primul, care işi va expune parerea!

Hai să discutăm
Comandă apel