ro ru
photo Nokia: rebranding total după 60 de ani pe piață
14-03-2023

Nokia: rebranding total după 60 de ani pe piață

Nokia – până nu demult telefoanele mobile ale acestui brand erau unele dintre cele mai solicitate, iar designul acestora era cunoscut de către toți. Indiferent de modelul celularului, dispozitivele Nokia se diferențiau datorită aspectului exterior. Acum, datorită accelerației tuturor proceselor tehnice, pare că zilele glorioase ale companiei au rămas în trecut, însă Nokia a revenit pe scenă după rebrending cu declarații și actualități palpitante. Despre ce este vorba? Îți relatăm imediat!

Nokia și-a schimbat logo-ul – acum într-un pas cu timpul

Directorul general a companiei Nokia recent a dezvăluit obiectivele sale de a schimba conceptul brand-ului, merită să menționăm că acest lucru nu a fost făcut niciodată în practic 60 de ani. Compania completată cu un nou logo, acum pune accent pe producerea echipamentelor de telecomunicație.

Nokia old logo
Nokia new logo

Noul logo este reprezentat acum de un nou font. Compania s-a dezis de culoarea albastră ce era prezentă în design-ul anterior și s-a ales cu o paletă variată de culori.

...

"Compania Nokia a fost asociată mereu cu telefoanele mobile. La momentul de față noi suntem o companie de afaceri ce produce echipamente de telecomunicații", a declarat directorul executiv Pekka Lundmark într-un interviu pentru Reuters. Cu siguranță brand-ul Nokia și până acum produce o serie impunătoare de dispozitive:

Smartphone-uri Echipamente pentru rețele
Telefoane mobile Computere personale și altele
Tablete  
Echipamente pentru rețele
Computere personale și altele

Era și de așteptat, majoritatea dintre noi nu au atras atenția, însă compania Nokia de o bună perioadă de timp a prestat pe piață cele mai performante echipamente pentru operatorii de telecomunicații.

De la telefoane mobile de top la echipamente de telecomunicații de top

La acest capitol merită să menționăm că companiile de talie internațională au colaborat cu producătorii de echipamente de telecomunicații, cum ar fi Nokia, pentru a oferi clienților săi rețele private 5G și tehnologii pentru uzine automatizate, în special în ceea ce vizează sectorul de producție.

Se pare că datorită dezvoltării și a unui rebrending impunător, Nokia curând din nou va face ravagii pe arena tehnologiilor moderne, iar echipamentele sale vor deveni din ce în ce mai populare.

Ce zici referitor la noul logo Nokia? Așteptăm părerea ta în comantarii. Iar în cazul în care tu ai intenția mereu să afli printre primii ultimile actualități, atunci e cazul să te abonezi la newsletter-ul Darwin! Baftă!

Comentarii

Încă nu sunt comentarii :( fii primul, care işi va expune parerea!

Hai să discutăm
Comandă apel