ro ru
photo Nokia TV: noul media player cu rezoluție 4K și 60 FPS
29-11-2022

Nokia TV: noul media player cu rezoluție 4K și 60 FPS

Nokia produce nu doar smartphone-uri, ci și media player-uri pentru televizoare?! Și da, și nu – dar despre asta mai târziu! În acest an, marca finlandeză Nokia a lansat o versiune actualizată a media player-ului – Streaming Box 8010! Noul device se impune printr-un cip puternic și o cantitate dublă de memorie RAM. Cu ce altceva se poate lăuda noutatea de la Nokia? Își merită oare aceasta timpul și banii? Citește în continuare!

Media player cu un colorit finlandez?

nokia streaming box 8010

După cum am menționat anterior, Streaming Box 8010 este o versiune actualizată a Streaming Box 8000 apărut în 2020. Noul model a primit un chipset îmbunătățit Amlogic S905X4-K cu 4 nuclee și adaptor grafic Mali-G31 MP2. Cât despre memorie, noul Streaming Box 8010 are parte de 4 GB RAM și 32 GB pentru stocare internă. Cu asemenea caracteristici, noul media player este capabil să redea imagini în rezoluție 4K la 60 FPS. Merită menționat că vechiul Streaming Box 8000 are doar 2 GB RAM și 8 GB de memorie încorporată. O actualizare perfect palpabilă am zice noi!

nokia android dtv 11

Noul TV box rulează cu ajutorul Android TV 11. Astfel, pe lângă aplicațiile standard precum Netflix, Google Play, IVI, YouTube, vei putea descărca orice altă aplicație de streaming online. De asemenea, unitatea acceptă Dolby Atmos și are module Bluetooth 5.0 și Wi-Fi 6. În cazul în car nu ești mulțumit de conexiunea wireless, poți folosi un port Ethernet. Dacă tot am apucat să vorbim despre porturi, dispozitivul este echipat cu HDMI, USB-A, USB-C și un AV analogic. Dispozitivul are, de asemenea, o telecomandă cu iluminare din spate și Asistent Google.

nokia stream view

În ciuda faptului că inscripția Nokia se etalează cu mândrie pe noul media player și urmărește același font al brandului, numele marii companii nu are practic nici o legătură cu noul dispozitiv. Brandul austriac StreamView GmbH pur și simplu a cumpărat licența acestuia. Cu toate acestea, calitatea device-ului nu a avut de suferit.

Vrei să cumperi un media player TV?

Bine ai venit la Darwin! În gadget store-ul nostru găsești cele mai bune oferte la TV box-uri. De asemenea, ai parte de cashback garantat și livrare gratuită oriunde în Moldova!

Comentarii

Încă nu sunt comentarii :( fii primul, care işi va expune parerea!

Hai să discutăm
Comandă apel