ro ru
photo Participă la Red Bull Half Court 2023 și arată de ce este capabilă echipa ta!
09-06-2023

Participă la Red Bull Half Court 2023 și arată de ce este capabilă echipa ta!

Red Bull Half Court revine în Chișinău! Rețeaua de magazine Darwin în parteneriat cu Red Bull te invită să participi la acest mare eveniment. Pe 10 iunie te așteptăm împreună cu echipa ta în parcul La Izvor, unde vor avea loc calificările naționale.

Regulile sunt simple

Două echipe concurează una împotriva celeilalte timp de 10 minute sau până când una dintre echipe înscrie 21 de puncte. Dacă echipele au un număr egal de puncte, prima echipă care înscrie 2 puncte este câștigătoare.

Principalul obiectiv în Red Bull Half Court este de a înscrie cât mai multe puncte posibil. Echipa cu cele mai multe puncte din toate jocurile va primi bonusul „Own the Court”. Asta înseamnă că, dacă echipa ta nu a câștigat toate meciurile, nu te descuraja, mai are șansa să arate un rezultat excelent și să avanseze. Punctele bonus sunt acordate echipei cu cel mai mare punctaj.

* Pentru o lovitură liberă reușită, lovită de la distanță apropiată sau medie, echipa primește 1 punct, iar pentru o lovitură precisă din perimetru - 2.

Regulile sunt simple
Regulile sunt simple

Cum poți participa la Red Bull Half Court 2023?

Adună-ți echipa și alăturați-vă împreună la campionatul unic de baschet! Pentru a te înscrie la turneu, accesează linkul și înregistrați-vă echipa.

Calificările naționale vor avea loc pe 10 iunie, iar finala va avea loc pe 11 iunie pe terenul de baschet din parcul La Izvor. Câștigătorii turneului vor pleca la finala mondială, care va avea loc la Belgrad!

Ce este Red Bull Half Court?

Red Bull Half Court este cel mai intens turneu de baschet 3 la 3 din lume organizat de Red Bull. În 2023, 27 de țări vor participa la campionat, inclusiv Republica Moldova. Fă parte din acest turneu global de baschet!

Ce este Red Bull Half Court?
Ce este Red Bull Half Court?
Ce este Red Bull Half Court?

Comentarii

Încă nu sunt comentarii :( fii primul, care işi va expune parerea!

Hai să discutăm
Comandă apel