ro ru
photo Prezentarea Xiaomi: Redmi K60, Redmi Watch 3 și Redmi Band 2
30-12-2022

Prezentarea Xiaomi: Redmi K60, Redmi Watch 3 și Redmi Band 2

Cadourile de Crăciun nu se mai obosesc să apară! După aproape două săptămâni de la ultima lansare, Xiaomi vine cu o nouă rundă de gadget-uri din seria Redmi. Printre așa numitele „cadouri”, brandul a prezentat o nouă versiune îmbunătățită a smartphone-ului Redmi K60, smartwatch-ul Redmi Watch 3 și noua brățară fitness – Redmi Band 2. Pregătit să despachetăm darurile și să vezi ce ți-a pregătit de această dată brandul „distrugător de flagship-uri”?! Să trecem la treabă!

Seria Redmi K60: pregătită de a stabili noi recorduri

Practic orice prezentare de nou smartphone vine la pachet cu cel puțin trei versiuni diferite. Asta s-a întâmplat și în cazul seriei de smartphone-uri Xiaomi – Redmi K60. Brandul a pregătit un model de bază Redmi K60, o versiune de buget – Redmi K60e și un distrugător de flagship-uri – Redmi K60 Pro.

redmi 2022 k60 colors

Versiunea de bază Xiaomi Redmi K60 este echipată cu un display OLED cu o rezoluție 2K – unul dintre cele mai bune ecrane din istoria smartphone-urilor Redmi. Unitatea este construită pe baza cipului Snapdragon 8 Plus Gen 1, cu o baterie de 5500 mAh și o încărcare rapidă de 67W. La nivelul camerei avem:

  • obiectiv principal – 64MP;
  • camera Ultra Wide – 8MP;
  • camera macro – 2MP;
  • selfie camera – 16MP.
redmi 2022 k60

Deși este considerabil mai ieftin decât Xiaomi 13 și Xiaomi 13 Pro, versiunea Redmi K60 Pro vine cu o serie de specificații care ajung la nivelul așteptărilor oricărui smartphone de top sau chiar a unui gaming smartphone. Proaspătul telefon din seria Redmi Pro este înarmat cu cel mai nou și puternic procesor de la Qualcomm – Snapdragon 8 Gen 2, are în rezervă 16 GB RAM cu până la 512 GB memorie internă și se poate lăuda cu un bun sistem de răcire. Anume ultimul dintre parametri a permis noul smartphone să instaleze un record de performanță AnTuTu de 1,35 milioane de puncte. Pe lângă un chipset generos, Xiaomi Redmi K60 Pro are parte și de:

redmi 2022 k60 front
  • ecran AMOLED de 6,67 inch cu rezoluție 2K, Dolby Vision, 120Hz, HDR10+, 1400 nits;
  • camera principală 54MP, Ultra Wide – 8MP, macro – 2MP, frontală – 16MP;
  • NFC, Dolby Atmos, Bluetooth 5.3, Dual SIM, MIUI 14;
  • baterie Li-Po 5000 mAh cu încărcare rapidă de 120W.

Merită menționat faptul că Redmi K60 este prima generația din seria Redmi care a primit încărcare wireless, încă și una de 30W.

Nu am uitat nici despre Redmi K60e care, fiind ceva mai ieftin, are parte de un procesor MediaTek Dimensity 8200 și o baterie de 5500 mAh. În rest, smartphone-ul împarte practic aceleași specificații ca frații săi mai mari.

Redmi Watch 3 și Redmi Band 2: către orizonturi mai largi

Pe lângă un smartphone bun, Redmi a venit și cu câteva accesorii suplimentare sub forma unui smartwatch și unei brățări fitness. Să le luam pe rând! În comparație cu predecesorul său, Redmi Watch 3 a devenit considerabil mai mare. Acum ceasul inteligent se bucură de un ecran de 1,75 inch cu 341 pixeli, 600 nits și funcția Always-on-Display. La capitolul specificații avem practic tot ceea ce am văzut și pe alte ceasuri smart Xiaomi până acum: GPS, NFC, un senzor de monitorizare a bătăilor inimii, unul pentru nivelului de oxigen în sânge, iar altul pentru calitatea somnului.

redmi 2022 watch 3

Cele din urmă se regăsesc și pe brățara smart Redmi Band 2 la pachet cu încă 30 de moduri de activități sportive. Noul fitness tracker Xiaomi se impune și el printr-un ecran mărit cu 79% în comparație cu versiunea anterioară. Acum display-ul AMOLED are 1,47 inch și acceptă peste 100 de cadrane. De asemenea, Redmi Band 2 nu are frică de apă, având un nivel de protecție 5ATM, și este disponibilă șase culori pastelate.

redmi 2022 band 2

Acestea fiind spuse, lasă-ne să știm părerea ta despre noua serie de gadgeturi Redmi în comentarii. De asemenea, rămâi cu ochii pe newsletter-ul Darwin și prinde cele mai „proaspete” noutăți din domeniul tehnologiilor smart. Pe curând!

Comentarii

Încă nu sunt comentarii :( fii primul, care işi va expune parerea!

Hai să discutăm
Comandă apel