ro ru
photo Galaxy Unpacked: Cu ce ne bucură brandul sudcoreean de data aceasta?
02-08-2023

Galaxy Unpacked: Cu ce ne bucură brandul sudcoreean de data aceasta?

Pe data de 26 iulie a trecut cea mai așteptată prezentare al verii: Galaxy Unpacked 2023! În cadrul acestei prezentări au fost reprezentate noile smartphone-uri pliabile Galaxy Flip 5 și Galaxy Fold 5, smartwatch-ul Galaxy Watch 6 și seria Galaxy Tab S9. Ei bine, hai să facem cunoștință cu ele.

Simpaticul Galaxy Flip 5

Smartphone-ul Galaxy Flip 5 bucură utilizatorii cu noul design al liniei și anume cu ecranul de acoperire Flex Window cu mărimea de 3,4 inch. Problema principală al modelului trecut era incapacitatea ecranului pentru funcții esențiale, cum ar fi scrierea mesajelor sau preluarea apelurilor. Însă, cu noul ecran Flex Window tu poți nu doar să scrii mesaje și prelua apeluri ci și accesa aplicații Android depline, cum ar fi camera, calendarul, Samsung Pay și multe altele.

Simpaticul Galaxy Flip 5

Pe lângă cele menționate, Galaxy Flip 5 are următoarele caracteristici cheie interesante:

 • Un sistem flexibil de personalizarea al ecranului Flex Window, ce permite personalizarea smartphone-ului după preferințele fiecăruia.
 • Tehnologia FlexCam, ce permite realizarea pozelor fără mâini sau cu ajutorul smartwatch-ul Galaxy.
 • Camera AI Nightography, ce redă imagini clare chiar și dacă filmezi cu zoom sau te afli în condiții de iluminare slabă.

Smartphone-ul este disponibil în culorile bej pal, verde, negru, violet deschis și are următoarele caracteristici:

 • Ecranul principal OLED de 6,7 inch și ecranul de acoperire 3,4 inch;
 • Chipset Snapdragon 8 Gen 2;
 • Acumulator 3 700 mAp;
 • Memorie operativă: 8 Gb;
 • Memorie încorporată: 256 /512 Gb;
 • Camere: frontală 12 MP, din spate wide 12 MP și ultra-wide 12 MP;
 • Protecția conform standardului IP68 contra pătrunderii apei și a prafului.
 • Grosime: 6,9mm grosime desfășurat și 15,1mm pliat.

Businessman-ul Galaxy Fold 5

Galaxy Fold 5 nu a avut atât de multe schimbări, însă smartphone-ul a evoluat considerabil. S-a ridicat nivelul de luminozitate până la aceiași indicatori cum și în S23, adică 1750 nit, s-a mărit numărul aplicațiilor recente în taskbar până la 4. La fel s-a micșorat dimensiunile S pen-ului și s-au adăugat câteva funcții de utilizare, cum ar fi controlul cu doua degete.

Businessman-ul Galaxy Fold 5

Accentul în Galaxy Fold 5, s-a pus pe multifuncționalitatea și universalitatea acestuia, făcându-l un adevărat PC de buzunar! Acest device este accesibil în albastru deschis, negru, sau bej pal și are următoarele caracteristici:

 • Ecranul principal OLED de 7.6” și ecranul pliat de 6.2”;
 • Chipset Snapdragon 8 Gen 2;
 • Acumulator 4 400 mAp;
 • Memorie operativă: 12 Gb;
 • Memorie incorporată: 256 /512 Gb/1 Tb;
 • Camere: frontală de 4 MP, principală de 50 MP cu stabilizare optică, ultra-wide de 12 MP, cameră telefoto de 12 MP;
 • Protecția conform standardului IP68 contra pătrunderii apei și a prafului.
 • Grosime: 13.4 mm și greutatea de 253g.

În ambele smartphone-uri s-a reproiectat tehnologia Flex Hinge pentru a aduce la o mai mare durabilitate și flexibilitate în unghiul de desfășurare. Aceste schimbări au dat smartphone-urilor pliabile un design mai elegant și mai raționalizat ca niciodată. Acum smartphone-urile se simt mai subțiri și mai confortabile în buzunar.

Galaxy Flex 5 este alegerea perfectă pentru tinerii ingenioși și creativi, pentru care individualitatea și excepționalitatea sunt must-have! Galaxy Fold 5 însă, este un instrument puternic pentru lucru, ce încape în buzunar și este alegerea ideală pentru artiști și oamenii de afaceri, pentru care multitasking-ul și spațiul lucrativ sunt lucruri vitale.

Galaxy Watch 6 și Galaxy Watch 6 Classic

În sfârșit! Samsung a adus oficial la viață cadrul fizic rotativ atât de comod și iubit de utilizatori, în noul său Galaxy Watch 6 Classic. Ceasul actualizat vine în dimensiuni de 43 mm și 47 mm, împreună cu o carcasă din oțel inoxidabil. Samsung a prezentat și Galaxy Watch 6 standard, pe care compania îl oferă în dimensiuni de 40 mm și 44 mm cu carcasă din aluminiu. Aceste două modele vor fi echipate cu aspectul Wear OS 4 și One UI 5 care oferă actualizări ale urmăririi somnului, zone personalizate ale ritmului cardiac, apeluri SOS de urgență și multe, multe altele.

Galaxy Watch 6 și Galaxy Watch 6 Classic

Noua linie de tablete Galaxy Tab S9

Pentru prima dată, toate trei modele al liniei, Tab S9, Tab S9 Plus și Tab S9 Ultra primesc ecrane OLED, precum și un nou chipset Snapdragon 8 Gen 2. Certificarea de rezistența la praf și apă IP68 este un bonus, dar în rest ceea ce privește caracteristicile cheie rămân neschimbate. Dimensiunile celor trei tablete rămân aceleași, S9 având un ecran de 11 inch, S9 Plus cu ecran de 12,4 inch și Tab S9 Ultra având un ecran de 14,6 inch.

Noua linie de tablete Galaxy Tab S9

Dă frâu liber creativității cu noile produse de la Samsung!

În perioada 26.07-17.08 poți efectua precomandă oricărui articol din noua colecție de produse Samsung. Pentru precomandă accesează darwin.md sau în orice magazin Darwin din orașul tău!

Comentarii

Încă nu sunt comentarii :( fii primul, care işi va expune parerea!

Hai să discutăm
Comandă apel