ro ru
photo Samsung Smart Ring: un inel pentru a le controla pe toate
03-11-2022

Samsung Smart Ring: un inel pentru a le controla pe toate

Bine înțeles ai auzit despre telefoane inteligente, ceasuri smart, Smart TV-uri și chiar mașini de spălat inteligente. Dar ce ar fi să ai un inel inteligent? Conform unor declarații din interior, Samsung chiar s-a pus pe crearea unui produs nou și nemaivăzut până acum pe piața electronică. Sau, cel puțin, marile companii nu au încercat încă să aducă la viață un Smart Ring. Cum va arăta dispozitivul și la ce te poți aștepta de la el? Citește în continuare!

what is a smart ring

Ce este un „inel inteligent”?

Pentru început să aducem puțină lumină asupra conceptului de „smart ring”. Acestă tehnologie presupune un mic dispozitiv cu un cip NFC și o placă în miniatură menită să ofere un spectru larg de funcții suplimentare. Cipul NFC permite utilizatorului să utilizeze accesoriul pe post de keycard sau mijloc de plată contactless. De asemenea, inelul poate calcula zilnic numărul de pași, dar fără alte funcții de sănătate pe lângă asta.

Per general, Smart Ring este o alternativă a smartwatch-urilor și brățărilor inteligente, dar cu o funcționalitate redusă. Probabil, anume din aceste considerente gadget-ul nu a ajuns să vadă lumina zilei până în prezent. Acum însă, odată ce o astfel de companie precum Samsung a pus mâna pe o idee inedită, urmează să vedem ce le-a ieșit!

what to expect from the ring

Samsung Smart Ring: la ce ne putem aștepta?

Așadar, conform Naver, gigantul coreean a început de curând dezvoltarea primului său inel inteligent. Preventiv, Samsung a solicitat un brevet în octombrie 2021, iar acum s-a apucat în serios de asamblarea dispozitivului. Conform celor mai recente date, inelul va primi un cip NFC, pedometru și un senzor PPG pentru monitorizarea ritmului cardiac, tensiunii arteriale și saturației de oxigen în sânge. Sună deja destul de promițător, nu?

Totuși, compania a ezitat să ofere prea multe detalii despre noul Samsung Smart Ring. La urma urmei, inelul se află încă la stadiul inițial de dezvoltare și nici urmă de costul acestuia sau data lansării. Printre altele, merită remarcat și faptul că, prin anul 2015, Apple și-a brevetat versiunea sa de inel inteligent. Acesta era gândit pentru interacțiunea cu alte gadget-uri ale ecosistemului Apple. Oare își vor aminti cei de la Cupertino de fosta invenție și se vor pune pe treabă? Rămâne să vedem.

where can i buy

Unde vei putea cumpăra Samsung Smart Ring?

După cum spuneam, data lansării inelului inteligent de la Samsung este ținută în secret. Iar până ajungem să-l expunem pe rafturile gadget store-ului nostru, ai timp să arunci un ochi peste catalogul nostru de produse. La Darwin găsești o mulțime de dispozitive și accesorii de la brandul Samsung:

Mai mult de atât, ai parte de prețuri atrăgătoare, cashback garantat și livrare gratuită în toată Moldova! Vino în cel mai apropiat magazin sau comandă online pe darwin.md. Baftă la cumpărături!

Comentarii

Încă nu sunt comentarii :( fii primul, care işi va expune parerea!

Hai să discutăm
Comandă apel