ro ru
photo ZTE Nubia Red Magic 8 PRO și PRO plus: smartphone pentru gameri înrăiți
30-03-2023

ZTE Nubia Red Magic 8 PRO și PRO plus: smartphone pentru gameri înrăiți

Gamerii din lumea întreagă – fiți în suspans! Noile smartphone-uri gaming ZTE Nubia Red Magic 8 PRO și 8 PRO+ la sigur pot crea concurență dispozitivelor de tip analog a altor branduri. Smartphone-urile date fac parte din categoria flagship și sunt dotate cu o serie de caracteristici impunătoare. Este important să remarcăm faptul că prima parte a modelului de nișă a fost vândută în totalmente în prima zi. Ei bine, a venit timpul să analizăm minuțios fiecare model.

ZTE Nubia Red Magic 8 PRO și PRO+
ZTE Nubia Red Magic 8 PRO și PRO+
ZTE Nubia Red Magic 8 PRO și PRO+
ZTE Nubia Red Magic 8 PRO și PRO+

ZTE Nubia Red Magic 8 PRO și caracteristicile acestuia

În seria ZTE Nubia Magic 8 Pro regăsim tocmai două modele: Pro și Pro+. Să-ncepem cu versiunea de bază.

Versiunea Pro a obținut un display de tip AMOLED cu diagonala de 6,8 inch și o rezoluție de 1116 x 2480 pixeli, cu rata de reînnoire de 120 Hz. Luminozitatea maximă a ecranului ajunge la 1300 cd/ m². Datorită cadrelor înguste, display-ul ocupă 97,3% din toată suprafața și se diferențiază datorită unui contrast de invidiat și a unor unghiuri de vizualizare foarte reușite. Pe partea laterală sunt amplasate două triggere și două vibro-motoare ce inițiază un proces de interacțiune și mai plăcut. Pentru majorarea nivelului de siguranță, producătorul a acoperit display-ul cu sticla de protecție Corning Gorilla Glass 5.

Alte caracteristici ale ZTE Nubia Red Magic 8 Pro:

 • Chipset de ultima generație – Qualcomm Snapdragon 8 Gen2;
 • Procesor grafic: Qualcomm Adreno 740;
 • RAM: 8 până la 16 GB;
 • ROM: 128 până la 512 GB;
 • Camera selfie: 16 Mp;
 • Camera triplă: senzor de bază de 50 Mp, camera ultra-wide de 8Mp și un obiectiv macro de 2 Mp;
 • Acumulator: 6 000 mAp;
 • Încărcător cu fir de 80 Wt.

Ei bine, surplusul de productivitate prestat, va fi tocmai îndeajuns pentru realizarea taskurilor de orice grad de dificultate, la acest capitol sunt atribuite și jocurile cu o grafică complexă.

ZTE Nubia Red Magic 8 PRO
ZTE Nubia Red Magic 8 PRO

Smartphone ZTE Nubia Magic 8 PRO+ și caracteristicile acestuia

În pofida faptului că smartphone-urile seriei date au obținut un design analog și o serie de caracteristici similare, modelul 8 PRO+ deține o serie de parametri unci, pe care noi le-am evidențiat pentru comoditatea ta:

 • Chipset performant - Qualcomm Snapdragon 8 Gen2;
 • Procesor grafic: Qualcomm Adreno 740;
 • RAM: 12 până la 16 GB;
 • ROM: 256, 512 Gb până la 1 TB;
 • Camera selfie: 16 Mp;
 • Camera triplă: senzor de bază de 50 Mp, camera ultra-wide de 8Mp și un obiectiv macro de 2 Mp;
 • Acumulator: 5 000 mAp;
 • Încărcător cu fir de 165 Wt.

În ambele modele este folosit sistemul mega performant de răcire ICE 11.0, ce presupune câteva straturi compuse din grafit și o cameră impunătoare de evaporare cu capacitatea de 2 068 mm³. Coolerul ce este amplasat pe partea laterală oferă rotație cu viteza de 20 mii de rotații pe minut. Crede-ne pe cuvânt cu un astfel de arsenal, tu poți uita de supraîncălzirea procesorului, frânarea sistemului sau trottling-ul.

Merită să remarcăm faptul că producătorii într-adevăr au depus mult efort și rezultatul este plauzibil. Deținătorii smartphone-urilor ZTE Nubia Red Magic 8 PRO și PRO+ se vor alege cu o combinație de parametri tehnici, ce la sigur vor satisface așteptările până și celor mai pretențioși utilizatori.

ZTE Nubia Red Magic 8 PRO plus
ZTE Nubia Red Magic 8 PRO plus
ZTE Nubia Red Magic 8 PRO și PRO+

Unde pot cumpăra smartphone în Moldova?

Ai intenția să procuri un smartphone?

O alegere impunătoare de dispozitive este prestată în cel mai colorat magazin de gadget-uri din Moldova- darwin.md. La noi, tu vei avea parte de cele mai avantajoase oferte la smartphone-uri, cashback garantat și livrare gratuită în orice colț al Moldovei. Iar în cazul în care tu ai intenția să afli printre primii cele mai interesante actualități din domeniul tehnologiilor moderne, abonează-te chiar acum la blogul Daaarwin!

Comentarii

Încă nu sunt comentarii :( fii primul, care işi va expune parerea!

Hai să discutăm
Comandă apel