photo 101 idei de cadouri - #scapădebanalități

101 idei de cadouri - #scapădebanalități

Sărbătorile de iarnă sunt în toi. Orașul e plin de lumini, gerul pișcă de obraji, iar tu... Stai să ghicim! Te-ai apucat în serios să întocmești o listă de cadouri de Crăciun pentru cei dragi, prieteni și colegi? Te chinuie întrebarea „Ce cadouri să fac de Anul Nou?”. Baftă! Noi abia de i-am dat de capăt. Vrei o mână de ajutor?! Evident, de asta ești aici. Atunci, notează-ți!

IDEI DE CADOURI PENTRU BĂRBAȚI

Se pare că femeile dețin controlul suprem și deseori știu ce-și doresc bărbații lor. Pfff... greșit! Un parfum, o nouă cămașă sau o pereche de ciorapi e cumva un cadou de Crăciun pentru el din „secolul trecut”. De ce să nu alegi ceva cu mai mult bun gust?

macbook

Niciodată prea mult

Sigur ai auzit „teoria” conform căreia cadoul făcut de o femeie trebuie să fie ceva mai ieftin decât cel făcut de un bărbat. Dar cine mai urmează aceste reguli atunci când #egalitateadegen e la putere. Prin urmare, dacă ești darnică de felul tău îndreaptă-ți privirea spre device-uri care îl vor aduce, pe bărbatul din viața ta, în culmea fericirii. Ce spui de un laptop performant sau o consolă gaming?! Un adevărat cadou de Crăciun de lux!

ps

Știi ce-i place!

Deseori, preferințele celor dragi sau prietenilor sunt cheia fermecată care dictează calea spre cadoul perfect. În cazul în care muzica este tot cei curge prin vene, cea mai bună alegere ar fi să cumperi o boxă party sau o pereche de căști wireless de la brand-uri de top. Petrece ore în șir în sala de sport și „tremură” de fiecare dată asupra stării sale de sănătate? Pune-i sub pomul de Crăciun un smartwatch sau un fitness tracker.

Dacă îl vezi din ce în ce mai rar pentru că dispare pe câteva ore jucându-se pe PlayStation sau Xbox, de ce să nu-i ții companie? Fă-i cadou încă un joystick și petreceți serile gaming împreună. Stai calm, dacă joacă de pe un PC! Și aici găsim ieșire din situație. Uimește-l cu periferice gaming precum un mouse, o tastatură, o pereche de căști sau un microfon pentru streaming-uri.

jbl

Atenția contează

Amintește-ți că nicidecum costul cadoului îl face fericit, ci atenția pe care i-o oferi. Iar atenția poate fi mereu îmbinată cu utilul. Oferă-i un aparat de ras sau un trimmer facial pentru ca sărutările de dimineață să fie mult mai fine și dulci. Un ghiozdan poate fi o idei bună pentru a-l lua cu el în călătorii sau poate jocuri pentru console, dacă e să ne întoarcem la fanii gaming-ului.

IDEI DE CADOURI PENTRU FEMEI

Fii pregătit, aici vom scoate artileria grea! Să uimești o reprezentantă a sexului frumos pare a fi o misiune imposibilă, dar nu și pentru DARWIN. Știm ce își doresc! Fii sigur, cadoul de Crăciun pentru ea îl găsești la noi, dar să vedem cât te lasă buzunarul.

Jucării serioase

Știm cum arată privirile dezorientate ale bărbaților în căutarea unui cadou de Crăciun pentru prietenă sau soție! Practica orientării spre darul perfect – avem! Și întoarcem noi de fiecare dată privirea spre smartphone-uri, tablete și aparate foto. Arată-ne măcar o femeie care nu și-ar dori un nou iPhone, iPad sau o cameră profi cu ajutorul căreia să facă mii de poze pe Instagram! Asta numim noi cadouri serioase!

PS: Pentru fete mari aveam „altfel” de jucării!

Merită a fi răsfățată

Orice femeie are nevoie de momentele ei de frumusețe, dar timpul îi joacă de cele mai multe ori festa. În final, vizitele la un cosmetolog sau un salon de frumusețe sunt extrem de rare. Atunci ce ar fi să i le aducem pe toate la ea acasă! Ce anume? Un uscător de păr, o perie de coafat, o placă de îndreptat părul, un ondulator, un aparat de îngrijirea tenului sau unul de masaj. Tot de ce are nevoie pentru ca tu să o vezi din ce în ce mai frumoasă!

Din inimă

Cu siguranță, cadourile de Crăciun deosebite sunt cele alese din toată inima. Iar faptul că ai dat pe el ultimii bănuți, doar pentru a aduce zâmbetul pe fața persoanei iubite, este fără de preț. Vrei câteva idei de cadouri simbolice? Uite aici un trepied, o serie de oglinzi, blitzuri, lumini și accesorii pentru smartphone.

IDEI DE CADOURI PENTRU COPII

Jucării, multe multe jucării! Asta îți va răspunde orice copil că își dorește drept cadou de Anul Nou de la Moș Crăciun. Dar noi mai aveți câțiva ași ascunși în mânecă în cazul în care jucăriile îți par prea banale. Ce ar fi dacă Moșul va scoate din sac o dronă, o periuță de dinți electrică, un smartwatch pentru copii, ochelari VR, o consolă portabilă, o trotinetă electrică sau un hoverboard. Se pare că ai nevoie de un sac gigant, „Moșule”!

Cu siguranță, lista de persoane care urmează să primească daturi de la tine nu se încheie aici. De asta îți vom lăsa mai jos câteva sfaturi utile despre ce ai putea lua unui prieten, coleg de serviciu, părinților sau șefului.

🎁 CADOURI PENTRU PRIETENI IQos, Lil, Vape
🎁 CADOURI PENTRU PĂRINȚI Televizor, aspirator robot
🎁 CADOURI PENTRU COLEGI Căni, jucării antistres
🎁 CADOURI PENTRU BOSS Carte electronică, thermos

CUMPĂRĂ CADOURI DE ANUL NOU ȘI CRĂCIUN LA DARWIN!

Cel mai variat magazin de cadouri în Chișinău – DARWIN! Și nu doar în Chișinău. Vino să-ți faci plinul de daruri la noi și profită de reduceri și credit 0% la produsele dorite. În cazul în care forfota dinainte de sărbători îți dă bătăi de cap, iar timpul este limitat, cumpără cadouri de Crăciun online pe darwin.md. Noi îți garantăm livrare gratuită oriunde în Moldova!

PS: Evident, există posibilitatea că alegerea unui cadou de Anul Nou 2022 să fie un task mult prea complicat pentru tine. În acest caz, DARWIN are pregătite câteva gift carduri. Enjoy!

Sărbători fericite!

FAQ

Se apropie Crăciunul, iar tu încă nu ai găsit un cadou deosebit pentru regina inimii tale? Prinde „101 idei de cadouri” de la DARWIN și surprinde-ți iubita!

Ești în căutarea cadourilor de Crăciun pentru cei dragi? Iată aici câteva idei bune de la Darwin:

  • Smartphone;
  • Consolă gaming;
  • Tabletă;
  • Smartwatch;
  • Boxă portabilă;
  • Aspirator robot;
  • Smart TV.

Cauți un magazin bun de cadouri în Moldova? Bine ai venit la DARWIN! Profită, în ajunul sărbătorilor de iarnă, de REDUCERI și CREDIT 0% la procurarea cadoului perfect.

Te-ai săturat să îi tot dăruiești parfum și ciorapi? Darwin ți-a pregătit o listă de „101 idei de cadouri”! Alege un cadou pentru EL pe darwin.md și #scapădebanalități!

Hai să discutăm
Comandă apel