ro ru
photo 101 idei de cadouri - #DarwinChristmas

101 idei de cadouri - #DarwinChristmas

E mult mai plăcut să primești cadouri, decât să-ți frămânți capul cu ce ai putea dărui unei persoane dragi. Fie că e vorba despre cadouri de Anul Nou, Crăciun, cadouri de 8 Martie sau cadouri de zi de naștere, simți o adevărată presiune când te afli printre rafturi în magazin. Singura întrebare care se învârte în capul tău atunci este: „Oare ce își dorește și de această dată...?”. Vești bune pentru tine aici! Mergi după foaie și pix și pregătește-te să notezi cele mai bune idee de cadouri. Să trecem la treabă!

IDEI DE CADOURI PENTRU BĂRBAȚI

Pare că femeile dețin controlul suprem și deseori știu ce-și doresc bărbații lor. Pfff... greșit! Un parfum, o nouă cămașă sau o pereche de ciorapi demonstrează opusul. Greu de crezut, dar jumătatea frumoasă a umanității întâmpină și ea greutăți atunci când vine vorba de cadouri pentru el. Dar stai fără griji, Darwin îți sare în ajutor!

Niciodată prea mult

Sigur ai auzit „teoria” conform căreia cadoul făcut de o femeie trebuie să fie ceva mai ieftin decât cel făcut de un bărbat. Dar cine mai urmează aceste reguli atunci când #egalitateadegen e la putere. Prin urmare, dacă ești darnică de felul tău îndreaptă-ți privirea spre device-uri care îl vor aduce, pe bărbatul din viața ta, în culmea fericirii. Ce spui de un laptop performant sau o consolă gaming?! Un adevărat cadou pentru iubit de lux!

laptop xbox
Pentru gaming
laptop xbox

Știi ce-i place!

Deseori, preferințele celor dragi sau prietenilor sunt cheia fermecată care dictează calea spre cadoul perfect. În cazul în care muzica este tot cei curge prin vene, cea mai bună alegere ar fi să cumperi o boxă party sau o pereche de căști wireless de la branduri de top. Petrece ore în șir în sala de sport și îi place să alerge în aer liber? Ce spui de un smartwatch sau un fitness tracker cadou?!

Spre seară se pierde în lumi virtuale pe PlayStation sau Xbox? Poți să îi ții companie! Oferă-i cadou încă un joystick și petreceți serile gaming împreună. Stai calm, dacă joacă de pe un PC! Și aici găsim ieșire din situație. Uimește-l cu periferice gaming precum un mouse, o tastatură, o pereche de căști sau un microfon pentru streaming-uri.

Atenția contează

Amintește-ți că nicidecum costul cadoului îl face fericit, ci atenția pe care i-o oferi. Iar atenția poate fi mereu îmbinată cu utilul. Oferă-i un aparat de ras sau un trimmer facial pentru ca sărutările de dimineață să fie mult mai fine și dulci. Un ghiozdan poate fi o idei bună pentru a-l lua cu el în călătorii sau poate jocuri pentru console, dacă e să ne întoarcem la fanii gaming-ului.

IDEI DE CADOURI PENTRU FEMEI

Fii pregătit, aici vom scoate artileria grea! Să uimești o reprezentantă a sexului frumos pare a fi o misiune imposibilă, dar nu și pentru DARWIN. Știm ce își doresc! Fii sigur, cadoul pentru ea îl găsești la noi, dar să vedem cât te lasă buzunarul.

Jucării serioase

Știm cum arată privirile dezorientate ale bărbaților în căutarea unui cadou pentru iubită sau soție! Practica orientării spre darul perfect – avem! Și întoarcem noi privirea de fiecare dată spre smartphone-uri, tablete și aparate foto. Arată-ne măcar o femeie care nu și-ar dori un nou iPhone, iPad sau o cameră profi cu ajutorul căreia să facă mii de poze pe Instagram! Asta numim noi cadouri pentru femei serioase!

PS: Pentru fete mari aveam altfel de „jucării”!

Merită a fi răsfățată

Orice femeie are nevoie de momentele ei de frumusețe, dar timpul îi joacă de cele mai multe ori festa. În final, vizitele la un cosmetolog sau un salon de frumusețe sunt extrem de rare. Dar ce ar fi să aduci salonul de frumusețe acasă? Doar cumpără un uscător de păr, o perie de coafat, o placă de îndreptat părul, un ondulator, un aparat de îngrijirea tenului sau unul de masaj. Tot de ce are nevoie o adevărată zeiță!

laptop xbox
Ingrijire personala
laptop xbox
laptop xbox

Din inimă

Cu siguranță, un cadou original este cel ales din toată inima! Iar faptul că ai dat pe el ultimii bănuți, doar pentru a aduce zâmbetul pe fața persoanei iubite, este fără de preț. Vrei câteva idei de cadouri simbolice? Uite aici un trepied, o serie de oglinzi, blitzuri, lumini și accesorii pentru smartphone.

laptop xbox
Accesorii pentru smartphone-uri

IDEI DE CADOURI PENTRU COPII

Jucării, multe multe jucării! Asta îți va răspunde orice copil la întrebarea ce își dorește drept cadou de Crăciun de la Santa sau de la părinți de ziua lui. Totuși, mai avem câțiva ași ascunși în mânecă în cazul în care jucăriile îți par prea banale. Ce ar fi să-i dăruiești o dronă, o periuță de dinți electrică, un smartwatch pentru copii, ochelari VR, o consolă portabilă, o trotinetă electrică sau un hoverboard.

Cu siguranță, lista de persoane care urmează să primească daturi de la tine nu se încheie aici. De asta îți vom lăsa mai jos câteva sfaturi utile despre ce ai putea lua unui prieten, coleg de serviciu, părinților sau rudelor.

CADOURI PENTRU PRIETENI

Joicuri PS/Xbox, smart tracker, powerbank

CADOURI PENTRU PĂRINȚI

Televizor, aspirator robot, cărți electronice

CADOURI PENTRU RUDE

Aparat de cafea, licență Megogo, gift card

CADOURI PENTRU COLEGI

Căni, thermos, jucării antistress, căști wireless

GĂSEȘTE CELE MAI COOL IDEI DE CADOURI LA DARWIN!

Cel mai cool magazin de cadouri în Chișinău – DARWIN! Și nu doar în Chișinău. Vino să-ți faci plinul de cadouri pentru cei dragi la Darwin și profită de oferte avantajoase și cashback garantat. În cazul în care preferi cumpărăturile online, accesează darwin.md. Noi îți garantăm livrare gratuită oriunde în Moldova!

PS: Evident, există posibilitatea că alegerea unui cadou să fie un task mult prea complicat pentru tine. În acest caz, DARWIN are pregătite câteva gift carduri. Enjoy!

gifs
Carduri cadou
gifs
Hai să discutăm
Comandă apel