photo 101 idei de cadouri - #scapădebanalități

101 idei de cadouri - #scapădebanalități

Ajunul sărbătorilor adesea provoacă febra ultimilor pregătiri. Căutarea cadourilor pe plac pentru cei dragi, prieteni și colegi este ceea la ce ne gândim tot mai mult și mai insistent pe zi ce trece. Deși, noi oferim și ne alegem cu cadouri de-a lungul anului, totuși anume în perioada sărbătorilor de iarnă, noi încercăm să surprindem pe cei apropiați și mai mult. Datorită atmosferei magice, datorită faptului că suntem foarte preocupați de căutarea cadoului "perfect" noi tot mai mult panicăm și suntem supuși unui eșec. Să știi că nu trebuie să faci alegerea cadourilor în grabă, mai mult, odată ce-ți dai seama de preferințele persoanei dragi, fii sigur că vei face alegerea potrivită la timp. Pentru a evita momentele neplăcute și pentru a alege cadouri pe placul fiecărui, noi cei de la Darwin îți propunem câteva sfaturi și exemple utile, la care merită să atragi atenția!

Cadouri pentru EL

Ajunul sărbătorilor adesea provoacă febra ultimilor pregătiri. Căutarea cadourilor pe plac pentru cei dragi, prieteni și colegi este ceea la ce ne gândim tot mai mult și mai insistent pe zi ce trece. Deși, noi oferim și ne alegem cu cadouri de-a lungul anului, totuși anume în perioada sărbătorilor de iarnă, noi încercăm să surprindem pe cei apropiați și mai mult. Datorită atmosferei magice, datorită faptului că suntem foarte preocupați de căutarea cadoului "perfect" noi tot mai mult panicăm și suntem supuși unui eșec. Să știi că nu trebuie să faci alegerea cadourilor în grabă, mai mult, odată ce-ți dai seama de preferințele persoanei dragi, fii sigur că vei face alegerea potrivită la timp. Pentru a evita momentele neplăcute și pentru a alege cadouri pe placul fiecărui, noi cei de la Darwin îți propunem câteva sfaturi și exemple utile, la care merită să atragi atenția!

Pentru amatorii jocurilor PC

Ooo, câți bărbați gameri sunt în așteptarea unui cadou potrivit ce i-ar garanta trecerea efectivă a nivelelor în joc, ci nu a unui parfum inutil. Te asigurăm, la noi vei găsi ceea de ce are nevoie. Console de ultima generație, căști gaming sau un PC performant. Îți pare că nu te vei desucrca niciodată cu terminologia? Keep calm! Suntem aici pentru a-ți arăta și explica totul, rămâne doar să faci alegerea și să demonstrezi iubitului, fratelui, tatălui că ții mult la preferințele sale.

I like to MOVE IT

Odată ce sportul a devenit o pasiune, iar antrenamentele sunt o parte indispensabilă a vieții sale, să știi că ai o alegere variată de device-uri ce sunt capabile să țină cont de parametrii fizici. La sigur cunoști despre fitness trackeri și brățări inteligente, însă la noi tu poți opta și pentru căști de tip wireless și multe altele, suntem siguri că el va aprecia eforturile depuse!

Alege cadoul
Console

Totul pentru o carieră de succes

El e profesionist în tot ceea ce face și acum visează să atingă noi înălțimi. Nu ai decât să-l încurajezi în tot ceea ce face. Oamenii de succes au tendința să-și accentueze statutul, deci este nevoie să alegi cadouri absolut speciale cum ar fi: laptop-uri, iPad, smartphone-uri de ultima generație sau ceasuri inteligente. Indiferent de alegerea făcută, la noi vei găsi ceea ce cauți. Nu ezita!

Cadouri pentru EA

În cazul sexului frumos, totul pare a fi mai simplu - spectrul de cadouri este mai larg, la fel ca și diapazonul de prețuri, însă, în fiecare an în ajunul sărbătorilor, noi urmărim după privirile dezorientate a bărbaților și înțelegem că este cazul să intervenim și să propunem ajutor. De obicei, bărbații sunt în căutarea unui cadou FRUMOS și cam uită de utilitatea acestuia. Trebuie să menționăm că adesea însăși femeile nu știu la sigur ce vor, în acest caz, e nevoie să alegeți împreună. E ok să primești de sărbători un cadou ales din timp, decât să ai parte de o surpriză mai puțin plăcută. Noi ți-am pregătit câteva categorii ce te vor ajuta să alegi cadoul potrivit reieșind din preferințele și necesitățile persoanei dragi!

Radiază de frumusețe și este mereu în centrul atenției

Ea are mereu grijă de sine și preferă beauty-routine, unei seri în fața televizorului. Perfect! Tu ai toate șansele să-i oferi un cadou special - aparate de curățare și masaj facial, oglindă cu iluminare specială pentru un make-up irezistibil sau perie pentru coafat. Și astea sunt doar trei dispozitive din tot spectrul de produse. Nu e cazul să stai pe gânduri, alege ce i se potrivește!

Instagram Diva

Urmărești cu atenție Instagram-ul ei și cunoști câte stories a făcut pe zi, iar pozele... credem că nici una nu a rămas fără vreun like din partea ta. Acum ai ocazia să-i faci un cadou splendid și util. O gamă variată de camere foto și selfie stick-uri, acumulatoare externe și carduri memorie, alegerea îți aparține!

Atenție! La start!

Este pasionată de modul sănătos de viață și te vrea în echipa sa (binevol-obligatoriu), glumă! Totuși noi îți oferim câteva idei pentru un cadou funcțional și cu aspect exterior plăcut: brățări inteligente, fitness trackeri, căști wireless și odată ce preferă să facă exercițiile acasă - boxe portabile de ultima generație. Ai ales deja varianta potrivită?

Alege cadoul
Console

Cadouri pentru cei dragi

La acest capitol este important să menționăm faptul că contează nu doar atenția ci și cadoul ales. Pentru colegi sau prieteni, noi putem alege ceva simbolic, pe când rudele merită cadouri absolut speciale. Ceva creativ, util și în același timp necesar pentru utilizarea de zi cu zi. Sunt preferabile cadourile ce ușurează aspectele vieții cotidiene. Credem că sunteți de acord că treburile casnice preocupă mult timp. Și ce ar fi dacă cei dragi ar petrece acest timp cu plăcere? Dacă cadourile reprezintă un limbaj al sentimentelor, noi venim cu o lecție detaliată pentru tine!

Confort la limita așteptărilor

Tehnologiile moderne se dezvoltă cu pași grăbiți, acum este momentul potrivit să te asiguri și tu de acest fapt procurând cadouri pentru cei dragi. În ajunul sărbătorilor de iarnă, ajută-i să se deleteze cu ajutorul tehnologiilor smart. De curățenie va avea grijă - aspiratorul-robot, pentru divertisment este îndeajuns să ai în cameră un televizor de tip Smart, până și lumina din casă poate fi asigurată sensori smart. Funcționarea acestora poate fi pornită direct de pe smartphone. Sună bine nu-i așa?

Sănătatea contează

Cadourile ce țin de sănătatea personală sunt de prost gust? Ba din contra! Este absolut ok să ai grijă de sănătatea fiecărui membru al familiei. Noi îți oferim tonometre de ultima genetație iHealth, periuțe de dinți electronice, glucometre și ceasuri inteligente ce sunt în stare să măsoare atât presiunea sanguină cât și nivelul de oxigen în sânge. Persoana dragă poate monitoriza parametrii fizici în timp real, simplu și rapid!

Alege cadoul
fitness tracker

Cadouri pentru cei mici

Să fim sinceri, sărbătorile sunt create anume pentru ei, pentru picii care cred în miracole și-l așteaptă pe Moș Crăciun la prag. Deși cam s-au schimbat vremurile și micii șmecheri înțeleg regulile jocului, totuși e absolut ok să-i răsfățăm în perioada sărbătorilor de iarnă. Anume din acest motiv noi am venit cu câteva idei ce te pot ajuta! Copilul se dezvoltă pe zi ce trece, astfel, trebuie să ții cont că micuțul trebuie să interacționeze cu lumea din jur tot mai mult. Alege-i un cadou, prin intermediul căruia el va cunoaște mai mult despre tot ceea ce-l înconjoară și ajută-l să capete o experiență cât mai frumoasă. Cu acest scop îți propunem: drone, jucării pentru copii, camere foto și desigur ochelari VR. Pentru copiii care au pășit deja pragul școlii și simt necesitatea de a se evidenția, noi avem la dispoziție ceasuri smart pentru copii, ce vor fi de mare folos și pentru părinți, din motiv că părintele poate monitoriza unde la moment se află micuțul. Pentru picii rebeli - giroboard-uri ce sunt binevenite pe terenul de joacă sau în timpul recreației, pentru a oferi copilului libertatea mișcării. Dacă micuțul e pasionat de muzică, este cazul să -i oferi niște boxe portabile, fii sigur, el sau ea va aprecia un astfel de cadou.

Unde poți procura această multitudine de cadouri? - La Darwin, desigur! Mai mult, noi te ajutăm să alegi modelul dispozitivului dorit și îți explicăm în detalii cum acesta funcționează. Iar dacă tu deja ai decis ce vei oferi drept cadou celor dragi, rămâne doar să plasezi comanda pe darwin.md, iar noi livrăm produsul în orice colț al Moldovei! Baftă!

La cumparaturi!

FAQ

Deși, spectrul de cadouri pentru fete este mai mare, totuși mai mulți reprezentați a sexului puternic nu știu ce anume să aleagă pentru persoana dragă. Dacă te numeri și tu printre acești bărbați, să știi că noi suntem aici pentru a te ajuta. E simplu de tot, atrage atenția la preferințele alesei inimii tale, spre exemplu: Îi place să fie în centrul atenției? E fitness lady? Sau posibil este o fire foarte creativă? – să știi că la noi găsești cele mai bune cadouri indiferent de hobby-urile pe care le preferă. Noi ți-am pregătit 100 și una de idei interesante, află mai mult și inspiră-te aici!
Se pare că în cazul bărbaților totul pare mai simplu, însă nu este tocmai așa. Majoritatea femeilor oferă an de an cadouri banale ce nu corespund deloc așteptărilor sau cel puțin intereselor persoanei dragi. Ei bine, noi știm cu ce să-ți surprindem persoana iubită. La noi găsești device-uri pentru game-ing, pentru o carieră de succes sau în cazul în care el este un amator al antrenamentelor- fitness trackeri sau căști de tip wireless, pentru a afla mai multe fă cunoștință cu 100 și una de idei marca Darwin – aici!
Cea mai așteptată perioadă a anului și una dintre cele mai stresante în ceea ce privește căutarea cadourilor potrivite pentru persoanele dragi. Nu panica! La Darwin găsești cele mai de top variante de cadouri la cele mai accesibile prețuri. Noi ți-am pregătit câteva idei interesante, pe care le găsești chiar aici!
Răspunsul este evident – la Darwin! La noi găsești cadouri pe plac din orice categorie de preț. Device-uri pentru sport, sănătate și frumusețe, pentru business și nu numai. Rămâne doar să alegi varianta potrivită. Nu ezita, fă cunoștință acum cu 100 și una de idei top ale anului!
Hai să discutăm
Comandă apel