ro ru
photo Back To School: Școala viitorului cu Darwin

Back To School: Școala viitorului cu Darwin

Timpul nu stă în loc și primul sunet deja se apropie. Aceasta înseamna că e timpul să te pregătești de școală sau facultate. Însă nu te limita la instrumentarul școlilor de acum un secol în urmă, în ziua de azi, tu ai nevoie de un arsenal ce include gadgeturi și device-uri moderne pentru a crea un ecosistem efectiv de studii. Cu așa o pregătire, tu vei fi gata pentru sarcini de orice greutate! Citește guide-ul despre gadget-urile și device-urile de care are nevoie un elev sau student în anul de studii 2023-2024. Fii pregătit!

Tu deja ai rucsac? Fie ai, fie nu, unul nou nu va fi de prisos!

În pragul primului sunet, toți sunt în agitația pregătirii de învățătură. În această agitație uneori e greu să te organizezi și să le cumperi pe toate necesare. Ca să-ți fie mai ușor, noi am pregătit o lista de cumpărături cu care tu vei ține cont de toate.

Lucrul fără care nimeni nu-și închipuie anul școlar e desigur rucsacul. Cu toate că el e primul în lista cumpărăturilor, are sens să-l cumperi printre ultimele, ca să alegi un rucsac în care vor încăpea toate cele necesare.

Deja în dependență de necesitățile și preferințele tale tu poți găsi ghiozdane pentru copii, rucsacuri pentru laptop-uri, dar și soluții mai elegante, cum ar fi rucsacurile business – potrivite pentru fete și băieți. În orice caz, fie ești elev, fie student, opțiunile din material impermeabil sunt must-have dacă dorești să menții lucrurile protejate de la situațiile neprevăzute.

Rucsacuri
Rucsac

Hei, hei, auzi? Avem gadget-uri ”cool” pentru școală!

Laptop - actual pentru mic și mare. Lecții online, cursuri adăugătoare, prezentări, referate, toate astea fac parte din ecosistemul educativ și permit o pregătire mai aprofundată al elevilor și studenților. Astfel, pentru studii mai confortabile și productive ai nevoie de laptop!

Spre deosebire de monoblock-urile PC, laptopul include în sine toate periferiile necesare, cum ar fi: tastatura, mouse-ul, camera, microfonul și dinamicile, iar unele modele sunt echipate chiar și cu display-uri senzoriale. În ciuda complexității sale laptopurile se caracterizează printr-o portabilitate și mobilitate sporită, mulțumită greutății mici și acumulatoarelor încăpătoare.

Nu rămânea în urma timpului și primește plăcere de la beneficiile civilizației, oriunde te-ai afla. Internet să fie!

Laptopuri
notebook
smartphone

Smartphone

Astăzi e greu să ne închipuim pe cineva fără de smartphone, acesta devenind un trend mondial. Dar nu e de mirare, ele sunt device-uri universale. Smartphone-ul nu e doar un mijloc de comunicare, e un adevărat dispozitiv multifuncțional. Cu ajutorul acestora e posibil să te sfătuiești cu nenea Google, să traduci, să calculezi, să citești și la urma urmei, să nu ne facem ca nu știm, să te recreezi în jocurile captivante.

Deci, dacă nu ai ieșit ieri din beci și ai un smartphone, e timpul să îți reactualizezi calculatorul de buzunar al bunicii, pe un nou flagship cool, de ultima generație!

Smartphone-uri

Stick-uri USB

Fără stick-urile USB, chiar și cele mai simple sarcini cum ar fi proiectarea prezentărilor Power Point și proiectelor video, imprimarea unui referat la un Xerox, sau transmiterea proiectelor de mari dimensiuni, ar putea fi adevărate provocări.

Stick-urile USB sunt ușoare în folosință, super mobile și convenabile, cât în viteza de transmitere de date, atât în cantitatea de memorie. În general e destulă memoria de circa 8-16 GB pentru toate prezentările, proiectele, manualele și fișierele multimedia. Cu stick-urile USB, vei avea întotdeauna un argument la întrebarea ”Da capul acasă nu l-ai uitat?”

Stick USB
stick usb
Carte electronica

Carte electronică

În decursul școlii sunt sute de pagini și zeci de cărți pe care trebuie să le citești. Cărțile electronice par a fi o soluție perfectă pentru așa cantități mari de lectură.

Cartea electronică reflectă lumina și nu o emană, ceea ce nu afectează vederea și nu obosește ochii. În același timp, cartea electronică e un purtător de informație, ceea ce permite încadrarea tonelor de cărți într-un gadget compact, ușor și foarte mobil.

Cărți electronice

Device-urile smart – asistenții tăi în rutina studiilor

Smartwatch - un atribut foarte util și elegant în același timp. Cu ajutorul ceasurilor inteligente poți răspunde repede la apeluri și mesaje, accesa internetul, monitoriza chat-urile de clasă și urmări cââât de greeeu decurgee tiiimpuuul.

Smartwatch-urile pentru copii permit părinților să fie fermi în siguranța adorașilor săi, având accesul la geolocația și starea de sănătate al copiilor.

Smartwatch-uri
smartwatch
Tableta

Tableta - reprezintă o bună alternativă laptopurilor, dar mai compactă și mai mobilă.

Tableta, combină mobilitatea smartphone-urilor și performanța laptop-urilor, astfel fiind un PC de buzunar.

Singurul dezavantaj pe care îl denotă utilizatorii este absența tastaturii, însă ea întotdeauna poate fi cumpărată și conectată adițional.

Tablete

Imprimantă

Te-ai săturat să stai în rând la Xerox-uri și nu vrei să dai un pumn de bani pe printarea referatelor sau eseurilor? Studenții de la medicină știu că atunci când merge vorba de sute de pagini printate, cei 50 de bani per foaie nu mai sună atât de puțin.

Imprimanta nu doar îți permite imprimarea cu confort al produselor tale, dar și te eliberează de la achitarea orelor de muncă al altor oameni. În plus, e o idee bună de business la domiciliu.

Imprimantă
Imprimanta
Casti audio

Căști audio - cine, cine, dar căștile audio sunt mereu binevenite.

Căști audio cu fir sau căști audio Bluetooth, nu are importanță.

Ele permit nu doar să mergi la școală sub acompaniamentul muzicii preferate, dar și să te concentrezi în rezolvarea sarcinilor în timpul recreațiilor, când lumea devine crazy.

Căști audio

Daaa, iată acum tu ești gata! Toate cele necesare pentru studii poți alege și cumpăra în magazinele Darwin sau accesând darwin.md. La noi găsești oferte speciale, livrare gratuită și cashback la fiecare cumpărătură. Cumpărăturile tale devin mai inteligente alături de Darwin!

Hai să discutăm
Comandă apel