ro ru
photo BACK TO SCHOOL împreună cu DARWIN!

BACK TO SCHOOL împreună cu DARWIN!

Primul sunet se apropie cu pași grăbiți – timpul potrivit să ne pregătim serios de școală sau facultate! Mai nou, în 2022 elevii și studenții care se respectă nu se limitează la pixuri și caiete, ci au în arsenalul lor gadget-uri pentru un ecosistem de învățare productiv și confortabil. Astfel, indiferent cum te găsește acest an școlar, acasă în pijama sau în bancă la patru ace, trebuie să fii pe deplin echipat! Prin urmare, prinde un guide despre toate gadget-urile care trebuie să le aibă la îndemână un elev/student modern.

Hai să umplem rucsacul împreună

Pregătirile de 1 septembrie sunt în toi, iar tu încă nu ai cumpărat nimic din cele necesare pentru școală? Keep calm! Ți-am pregătit o listă de cumpărături și cele mai tari oferte ca să mergi echipat la școală cum se cuvine.

Primul lucru în listă – rucsacul. Unde ai văzut tu elev fără ghiozdan? Doar nu duci cărțile și caietele la școală în „culiok”? Astfel, alege un ghiozdan pentru copii confortabil și de dorit dintr-un material impermiabil care să facă față tuturor năzdrăvăniilor. În cazul în care ești student, optează pentru un ruscac pentru laptop.

red backpack

Iar acum că am clarificat acest accesoriu, să trecem la gadget-uri.

Gadget-uri „must have” pentru școală

laptop

Laptop

Cursuri și ore online, proiecte de grup, referate? Asta presupune că ai nevoie de un laptop! În comparație cu un PC sau monoblok, pe lângă un ecran, laptopul îți pune la dispoziție o cameră și un microfon încorporat. Iar cel mai important aspect, e că nu te ține strâns legat de un singur loc. Astfel, conectează-te la orele online sau realizează proiecte fie de acasă, fie din mijlocul naturii. Internet să fie!

smartphone

Smartphone

Pe cine ai văzut în zilele noastre fără smartphone? Asta nu mai e, ca pe timpuri, doar un mijloc de comunicare, ci un device universal și multifuncțional. Ce poți face cu el? Să faci research pe Google la orele de istorie, să traduci cuvintele necunoscute la orele de franceză, să folosești calculatorul pentru a găsi răspuns la cele mai complicate ecuații și, într-un final, să ai un prieten de încredere care cunoaște toate răspunsurile corecte la examen! Dar, asta rămâne între noi! Ei bine, nu rata șansa de a-ți actualiza vechea „cărămidă” pe un nou flagman de ultima generație!

stick usb

Stick USB

Ai mâine de prezentat la curs un PowerPoint sau trebuie să mergi la xerox să imprimi un referat? Ai nevoie de o memorie USB! Se pare că nu doar una, pentru că au mereu tendința de a dispărea pe undeva. Sfatul nostru, alege mereu o unitate flash de circa 8-16GB cu destul spațiu pentru toate prezentările, cursurile, manualele și fișiere video. Doar nu vei lăsa acasă toate cunoștințele tale!

Carte electronică

Știm că ai de citit câteva romane la română și câteva sute de pagini de literatură de specializare la facultate anul ăsta. Deci, de ce să nu le citești de pe o carte electronică?! E compactă, prin urmare o poți lua cu tine oriunde. În plus este extrem de atentă cu ochii tăi, asta presupune că poți citi ore în șir fără să-ți obosești privirea prea mult.

electronic book

Device-uri smart care îți vor prinde bine

smartwatch

Smartwatch

Un ceas inteligent – un frumos atribut suplimentar pentru smartphone-ul tău. Cu acesta poți răspunde rapid la apeluri telefonice și mesaje fără a distrage întreaga clasă de la ore. Mai mult de atât, este mai puțin probabil că vei fi prins la examen copiind de pe un smartwatch, decât de pe un telefon. Nu ne vine să credem că am spus-o, dar... asta e! Lăsând la o parte necesitatea acestuia pentru un elev, părinții vor avea și ei de câștigat. Acum puteți fi convinși de faptul că odorașul vostru a ajuns cu siguranță anume la școală și nu bate pietrele pe drum!

ipad

Tableta

O alternativă a laptopului poate fi tableta, care este mult mai mobilă și compactă. Se poate lăuda, de asemenea, cu o cameră și un microfon încorporat, ceea ce îl face automat un device ideal pentru conferințele online. Ei bine, singurul dezavantaj ar fi lipsa unei tastaturi, care trebuie procurată aparte.

printer

Imprimantă

Ai zice tu că nu e atât de scump să scoți la xerox în oraș un eseu sau un referat pregătit peste noapte la istorie. Dar ce faci când ai de tipărit sute de foi, o lucrare de licență sau o întreagă carte și asta nu se întâmplă doar odată sau de două ori pe an. Studenții și liceenii știu despre ce vorbim! Cei 50 de bani per foaie se transformă la final de an în sute de lei. Bine că noi știm cum poți economisi! Cu o imprimantă proprie! Plus o bună idee de business la domiciliu! Colegii fără imprimantă, la sigur, vor ajunge pe la tine.

Căști audio

Offline sau online, o pereche de căști sunt mereu binevenite! În timpul orelor online ai o probabilitate mai mare să auzi ce spune doamna profesoară și vei putea evita feedback-ul enervant între vorbitor și microfon. Offline – numai bune de a asculta muzica preferată în drum spre sau dinspre școală.

headphones

Huuu…! Se pare că am umplut ghiozdanul! Smartphone, smartwatch, imprimantă, stick, ebook… Doar nu am uitat nimic, nu?! Ei bine, orice am fi uitat găsești la Darwin. Acum și cu o reducere de 40% de Back to school 2022. Baftă și spor la învățat!

FAQ

La școală, în bănci! Cel puțin până dau frigurile peste noi. Până atunci, umple-ți noul ghiozdan cu cele mai necesare device-uri.

Simplifică procesul de învățare atât la școală, cât și la facultate! Mai mult de atât, fără unele gadget-uri este practic imposibil să te descurci cu tema pentru acasă. Cum ai de gând să faci un rezumat și să-l imprimi dacă nu ai la îndemână un laptop și o imprimantă? Chiar și același smartphone este extrem de util pentru un elev.

Fie că mergi la școală sau ai cursuri în online, nici un elev/student nu se poate descurca fără:

  • rucsac;
  • smartphone;
  • laptop;
  • stick USB;
  • carte electronică;
  • imprimantă.

Te pregătești intensiv pentru noul an școlar? Ai nevoie de gadget-uri? Cele mai bune prețuri le găsești în gadget store-ul DARWIN.MD! Vino să-ți umplem ghiozdanul!

Hai să discutăm
Comandă apel