ro ru
photo Fitness tracker performant pentru clipe trăite la maxim

Fitness tracker performant pentru clipe trăite la maxim

Brățara fitness a intrat vertiginos în viața noastră și a devenit un must-have pentru fiecare dintre noi. Device-ul compact, util și performant capătă din ce în ce mai mare popularitate și cu siguranță se potrivește nu doar pentru cei care practică sport zilnic, ci și pentru cei care preferă să fie la curent chiar și cu cele mai mici schimbări a ritmului cotidian de viață.

Având o funcționalitate deosebită, aceste gadgeturi ne oferă posibilitatea să analizăm ritmul zilnic și sunt fără doar și poate, una dintre cele mai utile invenții pentru omul contemporan. Web store-ul nostru îți propune un sortiment vast de gadgeturi și accesorii, reieșind din necesitățile tale personale. Mai mult, la noi găsești cele mai atractive prețuri.

fitness bracelet

Brățară Fitness – accesoriul potrivit pentru fiecare

Știm că ești o persoană activă și ții mult la timpul tău, anume din acest motiv îți propunem o alegere variată de ceasuri inteligente. Cu ajutorul acestui device, poți primi apeluri, trimite SMS, poți să fii la curent cu datele meteo, să recepționezi tot felul de notificări și să te bucuri de alte posibilități mega utile:

Vei avea acces rapid la datele tale personale;

Deșteptarea nu va mai fi un stres, fitness brățara va avea grijă de acest aspect;

Activitățile tale zilnice vor fi analizate, pentru ca tu să le monitorizezi instantaneu;

Opțiunea hands-free, care îți permite să fii mereu disponibil, chiar și la volan.

Noi am specificat doar câteva aspecte de care se bucură cei, care deja s-au ales cu o brățară inteligentă. Este evident faptul, că pe lângă avantajele sale funcționale, această brățară este și super-stilată și se va potrivi cu orice outfit, indiferent de stilul pe care îl preferi. Util, simplu și pe cât se poate de eficient!

Totuși, odată ce ești o persoană activă și nu îți închipui viața fără antrenamente și sport, este cazul să alegi un fitnesstracker ce face parte din categoria Wearables. Cu ajutorul lui, vei monitoriza cu ușurință activitatea fizică, analizând strictul necesar de informații. Iar noi îți propunem să faci cunoștință cu avantajele acestuia:

Monitorizarea numărului de pași și oferirea statisticilor pentru o perioadă selectată de timp;

Caloriile arse pe parcursul zilei;

Calcularea bătăilor inimii;

Analiza regimului de somn;

Alarmă incorporată;

Tot soiul de notificări;

Sincronizarea cu smartphone-ul tău, pentru o comoditate și mai mare.

Modul sănătos de viață este un trend și o necesitate. Fii la curent cu toate procesele, monitorizează eficacitatea antrenamentelor și analizează activitatea fizică pe zi ce trece.

La noi găsești o gamă variată de brățări inteligente pentru orice necesitate și buzunar. Accesoriile stilate, super comode și eficiente te vor ajuta să fii la curent cu starea generală și să atragi atenția chiar și la micile schimbări. Nu ezita, alege modelul potrivit acum!

Hai să discutăm
Comandă apel