ro ru
photo Idei de cadouri pentru Ziua îndrăgostiților

Idei de cadouri pentru Ziua îndrăgostiților

E sezonul iubirii la Darwin iar tu poți prinde cele mai bune oferte de cadou pentru jumătatea ta! Descoperă sensul adevărat al dragostei de Valentine’s Day, demonstrează-i jumătății tale cât de mult o iubești! Cum? Darwin îți vine în ajutor!

Dacă ești în căutarea cadourilor potrivite pentru sufletul pereche de 14 februarie 2024, noi îți putem oferi mai mult decât atât. Cucerește persoana iubită cu atenție la detalii. Oferă-i ceea ce își dorește cu adevărat!

De fapt, la Darwin ideile nu au sfârșit, dar au un început.

Gaming-ul e viața voastră?

Gaming-ul e viața voastră?

Pentru jucătorii pasionați avem consolele și PC-urile perfecte!

De ce să investești în cadouri banale dacă știi deja că sunteți amândoi pasionați de gaming? Cumpără un cadou de care să vă bucurați împreună! Mai mult, o consolă de jocuri sau un PC pentru gaming poate fortifica relația îmbunătățind comunicarea în cuplu. Fiți o echipă atât în viața reală cât și în lumea voastră preferată de gaming! Playstation 5, Xbox Series X, joystick-uri, PC-uri cu memorii monstruase, accesorii de gaming! Astea sunt numai câteva idei din lista noastră nesfârșită!

Produse for gaming
Gaming-ul e viața voastră?

Gadget-uri de top pentru jumătatea ta

Gadget-uri de top pentru jumătatea ta

iPhone, tablete, laptopuri.. acum sunteți mai aproape unul de celălalt!

Fie că muncești, înveți sau locuiești în cealaltă parte a lumii, un smartphone puternic, o tabletă portabilă sau un laptop cu memorie puternică poate să îi aducă zâmbetul pe buze ori de câte ori comunicați prin intermediul acestora. Gândește constructiv - construiește-ți relația pe fundament durabil cumpărând gadgeturi care să mențină comunicarea dintre voi zilnic!

Telefoane Laptopuri, PC și Periferice
Gadget-uri de top pentru jumătatea ta
Sport și dragoste la pachet!

Sport și dragoste la pachet!

Planifică-ți stilul de viață într-un mod sănătos și util. Poți opta pentru smartwatch-uri și brățări inteligente. E mult mai frumos să trăiești o viață inteligentă în doi!

Ceasuri smart
Aventuri pasionale către inima persoanei iubite!

Aventuri pasionale către inima persoanei iubite!

Imortalizează momentele valoroase din viața voastră! Alege o cameră foto, o dronă sau o cameră de acțiune pentru a surprinde cele mai plăcute situații din viața de cuplu. Construiește-ți propriul paradis al amintirilor!

Camere

Un centru de relaxare în intimitatea ta!

Un centru de relaxare în intimitatea ta!

Jumătatea ta pune accent pe tot ce înseamnă îngrijire personală? Ce-ar fi dacă o vei surprinde cu produse care să o facă fericită?

Pentru ea alege: ondulatoare, plăci de îndreptat părul, epilatoare, uscătoare de păr etc.
Pentru el alege: Un aparat de ras cu putere incredibilă, trimmer facial pentru prospețimea zilnică a feței, aparat de tuns etc.

Îngrijire personală
Un centru de relaxare în intimitatea ta!
În ritmul muzicii mână-n mână!

În ritmul muzicii mână-n mână!

Trăiește melodios fiorii de dragoste alături de omul tău! Dăruiește-i boxe portabile care să vă ajute să retrăiți acordurile relației voastre în ritmul melodiilor preferate!

Boxe
Jucării 18+ pentru nopțile fierbinți!

Jucării 18+ pentru nopțile fierbinți!

Orice relație de succes, este biruitoare pe toate fronturile! Reaprinde scânteia relației și alimentează-ți pasiunea cu jucării picante care vor trezi dragonul din tine!
Iar atunci când soarele apune, oferă-i mai mult decât pasiune!

Produse pentru adulți 18+

REDUCERI DE 14 FEBRUARIE LA DARWIN

Vrei să cumperi produse de Ziua Îndrăgostiților la prețuri atractive? Beneficiază de reduceri și oferte atrăgătoare și livrare în orice colț al Moldovei! Cele mai bune cadouri pentru jumătatea ta se află în rețeaua de Magazine Darwin!

FAQ: Ce cadouri poți oferi de Ziua Îndrăgostiților?

Istoria acestei sărbători ilustrează povestea unui tânăr preot care ar fi fost executat din motivul că a ajutat tinerii îndrăgostiți să se căsătorească în secret. În scrisoarea de adio, adresată iubitei sale, acesta a semnat „al tău Valentin”, de unde provine și denumirea cunoscută a sărbătorii Valentine’s Day și semnificația acesteia.
  • Console și periferice de gaming
  • Audio boxe
  • Căști sau garnitură muzicală;
  • Laptopuri și PC-uri
  • Trotinete electrice.
  • Smartphone și smartwatch-uri
  • Îngrijire personală și de sănătate
  • Accesorii și căști wireless
  • Tablete sau laptopuri
Îți dorești să cumperi cadouri de Valentine’s Day la preț accesibil profitând de cele mai tari reduceri și oferte ever? Ești invitatul nostru de onoare la Darwin! Aici este locul unde iubirea capătă alt sens iar tu poți contribui la fericirea jumătății tale oferindu-i exact ceea ce își dorește!
Hai să discutăm
Comandă apel