photo Idei de cadouri pentru Ziua îndrăgostiților

Idei de cadouri pentru Ziua îndrăgostiților

Indiferent cum îți place să numești această sărbătoare – 14 februarie, Ziua Îndrăgostiților sau Valetine’s Day – un lucru rămâne cert... Toate sunt despre DRAGOSTE! Iar ziua în sine reprezintă un motiv în plus de ai demonstra persoanei iubite afecțiunea pe care i-o porți.

Te regăsești și tu în lista romanticilor incurabili aflați în căutarea unui cadou de 14 februarie în 2022? Atunci ai ajuns acolo unde trebuie! Poate la capitolul dragoste suntem încă oficial „SINGLE”, dar atunci când vine vorba de cadouri suntem „EXPERȚI”!

AVERTISMENT!

Persoanele obișnuite cu acele banale idei de cadouri de Ziua Îndrăgostiților, precum flori și ciocolată, sunt rugate să treacă mai departe.

Mai ești aici?! Atunci să-i dăm drumul! Și da, nu vom delimita ideile în cele de cadouri pentru EA sau EL. De ceva vreme am ajuns la un termen de „unisex” în toate domeniile, iar variantele propuse în continuare se vor potrivi atât sexului puternic, cât și celui frumos. Iar, pentru început, vom stabili tipul relației dintre voi!

Împreună de o veșnicie

Sigur, în acest caz vă cunoașteți chiar și până în măduva oaselor, deci să îți surprinzi jumătatea va fi ceva mai complicat, dar nu imposibil. Prin urmare, nu ar trebui să te gândești la un cadou simbolic, ci unul cu adevărat impunător. Astfel, pentru început, amintește-ți de interesele, pasiunile și hobby-urile care sunt indicatori de bază în luarea unei decizii în acest sens.

fascinating viewing

Cu fluturi în stomac

În cazul cuplurilor care nu au depășit încă acel prag de 3 ani de relație, romantismul este la ordinea zilei, iar chestiile drăguțe făcute împreună aproprie și mai mult cele două suflete pereche. Prin urmare, sfatul nostru este să optezi pentru acel gift care îți permit să petreci cât mai mult timp alături de persoana iubită.

Tineri și neliniștiți

Dragoste la prima vedere?! Nu doar o poveste frumoasă din filme, ci o realitate neașteptată pentru mulți tineri în zilele noastre (și care deseori apare peste noapte). Oare cum cucerești o persoană care abia de ai cunoscut-o? Am spune noi prin farmecul personal, dar nu ar fi de ajuns... Cadourile simbolice sunt anume cele care vor întipări, pentru mult timp, imaginea și personalitatea ta în mintea partenerului(ei).

Odată ce ai stabilit statutul dintre voi, haide să aruncăm o privire peste ideile de cadouri de Ziua Îndrăgostiților.

xbox

Gameri cu normă întreagă

Nopți albe, nervi și strategii colective? A venit timpul să faci și tu cunoștință cu universul „Gaming” al partenerului tău de viață. Pentru început decide: „Un PC sau o consolă?” și de aici drumul devine puțin mai simplu. În topul preferințelor, în cazul consolelor, nu vei găsi nimic mai bun decât un PlayStation 5 sau un Xbox Series X, care la pachet cu un joc exclusiv nu vor avea concurență. Nu uita și de două joystick-uri pentru a petrece timpul mai frumos împreună. Dacă însă alegi să mergi pe varianta de PC, pune ochii pe un procesor puternic și o bună memorie RAM. Nu ar fi rău să pui accent și pe accesoriile gaming, care pot fi de sine stătător un bun cadou de 14 februarie pentru el sau poate pentru ea.

laptop desktop

Mod ONLINE

Majoritatea activităților noastre în ziua de azi se petrec exclusiv online. Conversații, apeluri, realizarea task-urilor pentru serviciu sau împărtășirea emoțiilor personale cu urmăritorii de pe Instagram. Toate aceste aspecte necesită gadget-uri potrivite. De ce nu ai face cadou unul dintre ele persoanei iubite?! Smartphone-uri, tablete, laptop-uri și alte dispozitive smart vă vor ține conectați și într-o lume virtuală.

drone

Aventurieri

Călătoriile și senzațiile tari sunt cele care pot mereu reaprinde romantismul într-o relație, în special de lungă durată. Astfel, nu amâna niciodată momentul de a petrece mai mult timp împreună și de a capta cele mai frumoase amintiri. Un cadou perfect, în acest caz, ar fi o cameră foto sau una action, o dronă sau un smartphone cu o cameră bună și destulă memorie internă. O variantă mai puțin costisitoare ar fi un selfie stick, un trepied sau alte accesorii pentru călătorii.

Tot aici poți lua în considerație ideea transportului electric. Un giroboard, un scooter, o trotinetă sau o bicicletă pot diversifica plimbările și promenadele de seara împreună.

headphones

Sportul este VIAȚA

Antrenamentele au ajuns a fi o normă zilnică și o parte indispensabilă a vieții sale? Află că tot de ce are nevoie sunt gadget-urile smart și aici ne referim la un smartwatch sau o brățară fitness, care vor monitoriza parametrii fizici și starea de sănătate a persoanei iubite. De asemenea, poți opta și pentru o pereche de căști wireless care nu vor limita acțiunile sale în sala de forță.

Mereu în centrul atenție

Aspectul fizic reprezintă un parametru important atunci când încerci să rămâi la fel de atrăgător pentru cea de-a doua jumătate. Articolele de îngrijire personală oferă șansa să ochești chiar acolo unde trebuie atunci când te gândești la cadouri inedite pentru ea, care lucrează perfect și în direcția opusă. Plăci de îndreptat părul, ondulatoare, epilatoare, uscătoare de păr, perii de coafat pentru ea și trimmere faciale, aparate de tuns, aparate de ras pentru el. Indiferent ce vei alege, sigur vei oferi un cadou util și important.

jbl

Cu muzica în vene

Dacă și voi aveți o piesă „a voastră” care va marcat cumva prima întâlnire, un cadou mai romantic decât o boxă portabilă, cu acea piesă înscrisă pe ea, nu poate fi. Muzica este un element special care unește deseori mii de sufletele aflate în căutarea dragostei adevărate. Astfel, alege orice dispozitiv din categoria audio pentru a sărbători frumos aceasta zi în doi.

18+

Pentru a reaprinde focul pasiunii, avem mereu ascunse câteva idei de cadouri de Valentine’s Day din categoria 18+. Ceva picant pentru amatorii de senzații extreme. Fii sigur, nimeni nu va afla ce nebunii vă trec prin cap, atât timp cât țineți ușile închise.

REDUCERI DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR LA DARWIN

Cumpără de 14 februarie cadou la cel mai bun preț la DARWIN! Aici găsești cele mai bune oferte și reduceri cu ocazia Valentine’s Day! Vrei să faci o surpriză la domiciliu? Noi vom livra gratuit cadoul tău de Ziua Îndrăgostiților în Moldova!

O seara cât mai romantică îți dorim!

FAQ

Legenda acestei sărbători povestește istoria unui tânăr preot executat pentru că ar fi ajutat tinerii îndrăgostiți să se căsătorească în secret. În scrisoarea de adio, adresată iubitei sale, acesta a notat cu drag „al tău Valentin”, de unde provine și denumirea cunoscută a sărbătorii Valentine’s Day și semnificația acesteia.

Iată cele mai bune idei de cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru el:

  • Laptop sau PC;
  • Consolă gaming;
  • Sistem audio sau boxă portabilă;
  • Ceas sau brățară inteligentă;
  • Transport electric.

Iată cele mai bune idei de cadouri de 14 februarie pentru iubită:

  • Smartphone;
  • Produse de îngrijire personală;
  • Căști wireless;
  • Accesorii smart;
  • Tabletă.

Cauți de 14 februarie oferte și reduceri pentru a cumpără un cadou persoanei iubite? Bine ai venit la DARWIN! Aici vei găsi cele mai originale idei de cadouri de Valentine’s Day la cele mai bune prețuri!

Hai să discutăm
Comandă apel