photo Idei de cadouri pentru Ziua îndrăgostiților

Idei de cadouri pentru Ziua îndrăgostiților

Suntem nebuni atunci când vine vorba despre dragoste, ca și oricare alții care au ajuns măcar o dată să guste din mărul pasiunii și iubirii adevărate. Straniu, dar anume acest sentiment oferă, în același timp, atâtea motive de bucurie, dar și bătăi de cap, în special atunci când vine vorba despre Valentine’s Day și cadoul perfect de Ziua Îndrăgostiților. Fiind un motiv în plus de a-i demonstra celei de-a doua jumătăți afecțiunea care i-o porți, responsabilitatea crește la maximum. Ei bine, dacă la capitolul dragoste suntem încă oficial „SINGLE”, atunci când vine vorba de cadouri suntem „EXPERȚI”. Dacă te regăsești și tu în lista romanticilor incurabili aflați în căutarea unui cadou de 14 februarie, atunci ai ajuns acolo unde trebuie!

AVERTISMENT!

Persoanele obișnuite cu acele cadouri banale precum flori și ciocolată sunt rugate să treacă mai departe

Mai ești aici?! Atunci să-i dăm drumul! Și da, nu vom delimita ideile în cele de cadouri pentru EA sau EL, pentru că de ceva vreme am ajuns la un termen de „unisex” în toate domeniile, iar variantele propuse în continuare se vor potrivi atât sexului puternic, cât și celui frumos. Vom începe mai întâi cu stabilirea relației dintre voi.

Împreună de o veșnicie
Sigur, în acest caz vă cunoașteți chiar și până în măduva oaselor, deci să îți surprinzi jumătatea va fi ceva mai complicat, dar nu imposibil. Prin urmare, nu ar trebui să te gândești la un cadou simbolic, ci unul cu adevărat impunător. Astfel, pentru început amintește-ți de interesele, pasiunile și hobby-urile care sunt indicatori de bază în luarea unei decizii în acest sens.
Cu fluturi în stomac
În cazul cuplurilor care nu au depășit încă acel prag de 3 ani de relație, romantismul este la ordinea zilei, iar chestiile drăguțe făcute împreună aproprie și mai mult cele două suflete pereche. Prin urmare, sfatul nostru este să optezi pentru acele lucruri care îți permit să petreci cât mai mult timp alături de persoana iubită.
Tineri și neliniștiți
Dragoste la prima vedere?! Nu doar o poveste frumoasă din filme, ci o realitate neașteptată pentru mulți tineri în zilele noastre (și care deseori apare peste noapte). Oare cum cucerești o persoană care abia de ai cunoscut-o? Am spune noi prin farmecul personal, dar nu ar fi de ajuns... Cadourile simbolice sunt anume cele care vor întipări pentru mult timp imaginea și personalitatea ta în mintea partenerului(ei).
Odată ce ai stabilit statutul dintre voi, haide să aruncăm o privire peste ideile de cadouri pentru Ziua Îndrăgostiților.

Gameri cu normă întreagă

Nopți albe, nervi și strategii colective? A venit timpul să faci și tu cunoștință cu universul „Gaming”al partenerului tău de viață. Pentru început decide: un PC sau o consolă și de aici drumul devine puțin mai simplu. În topul preferințelor, în cazul consolelor, nu vei găsi nimic mai bun decât un PlayStation 5 sau un Xbox Series X, care la pachet cu un joc exclusiv nu vor avea concurență. Nu uita și de două joystick-uri pentru a petrece timpul mai frumos împreună. Dacă însă alegi să mergi pe varianta de PC, pune ochii pe un procesor puternic și o bună memorie RAM, nu ar fi rău să pui accent și pe accesoriile gaming, care pot fi de sine stătător un cadou frumos și mereu potrivit.

Gameri cu normă întreagă

Mod ONLINE

Majoritatea activităților noastre în ziua de azi se petrec exclusiv online. Conversații, apeluri, realizarea task-urilor pentru serviciu sau împărtășirea emoțiilor personale cu urmăritorii de pe Facebook și Instagram. Toate aceste aspecte necesită gadget-uri potrivite. De ce nu ai face cadoul unul dintre ele persoanei iubite. Smartphone-uri, tablete, laptop-uri și alte dispozitive smart vă vor ține conectați și într-o lume virtuală.

Mod ONLINE

Aventurieri

Călătoriile și senzațiile tari sunt cele care pot mereu reaprinde romantismul într-o relație, în special de lungă durată. Astfel, nu amâna niciodată momentul de a petrece mai mult timp împreună și de a capta cele mai frumoase amintiri. Un cadou perfect, în acest caz, ar fi o cameră foto sau una action, o dronă sau un smartphone cu o cameră bună și destulă memorie internă. O variantă mai puțin costisitoare ar fi un selfie stick, un trepied sau alte accesorii pentru călătorii. Tot aici poți lua în considerație ideea transportului electric. Un giroboard, un scooter, o trotinetă sau o bicicletă pot diversifica plimbările și promenadele de seara împreună.

Aventurieri

Sportul este VIAȚA

Antrenamentele au ajuns a fi o normă zilnică și o parte indispensabilă a vieții sale? Află că tot de ce are nevoie sunt gadget-urile smart și aici ne referim la un smartwatch sau o brățară fitness, care vor monitoriza parametrii fizici și starea de sănătate a persoanei iubite. De asemenea, poți opta și pentru o pereche de căști wireless care nu vor limita acțiunile sale în sala de forță.

Sportul este VIAȚA

Mereu în centrul atenție

Aspectul fizic reprezintă un parametru important atunci când încerci să rămâi la fel de atrăgător pentru cea de-a doua jumătate. Articolele de îngrijire personală oferă șansa să ochești chiar acolo unde trebuie atunci când te gândești la un cadoul special de 14 februarie. Plăci de îndreptat părul, ondulatoare, epilatoare, uscătoare de păr, perii de coafat pentru ea și trimmere faciale, aparate de tuns, aparate de ras pentru el. Indiferent ce vei alege, sigur vei oferi un cadou util și important.

Mereu în centrul atenție

Cu muzica în vene

Dacă și voi aveți o piesă a voastră care va marcat cumva prima întâlnire, un cadou mai romantic decât o boză portabilă, cu acea piesă înscrisă pe ea, nu poate fi. Muzica este un element special care unește deseori mii de sufleteleaflate în căutarea dragostei adevărate, astfel alege orice dispozitiv din categoria audio pentru a marca aceasta zi a îndrăgostiților în doi.

Cu muzica în vene

18+

Pentru a reaprinde focul pasiunii, avem mereu ascunse câteva articole 18+ ceva mai picante pentru amatorii de senzații extreme. Fii sigur, nimeni nu va afla ce nebunii vă trec prin cap, atât timp cât țineți ușile închise. Unde găsești această multitudine de cadouri? Exclusiv la DARWIN! Tot aici, te ajutăm să alegi modelul și culoare potrivită a dispozitiului dorit, te instructăm cu referire la specificații și modul în care funcționează, iar în cazul în care faci o surpriză o putem livra gratuit la domiciliu în orice colț al Moldovei.

18+
18+

Ești gata pentru o seara romantică?! La cumparaturi!

FAQ

Legenda acestei sărbători povestește istoria unui tânăr preot executat pentru că ar fi ajutat tinerii îndrăgostiți să se căsătorească în secret. În scrisoarea de adio, adresată iubitei sale, acesta a notat cu drag „al tău Valentin”, de unde provine și denumirea cunoscută a sărbătorii Valentine’s Day și semnificația acesteia.

Iată cele mai bune idei de cadouri pentru EA cu ocazia Zilei Îndrăgostiților:

Dacă și ție ți se pare banal să oferi flori și ciocolate, bine ai venit la DARWIN. Aici vei găsi cele mai originale idei de cadouri de Ziua Îndrăgostiților.

Hai să discutăm
Comandă apel