ro ru
photo Cum să alegi corect prima ta jucărie sexuală?

Cum să alegi corect prima ta jucărie sexuală?

Cunoaștem frica de a întra într-un sex-shop. Frica de a întreba, a pune mâna sau chiar încerca. Dar, din fericire, ai ajuns aici și poți alege și cumpără jucării sexuale de acasă, în plină intimitate, având un ghidaj pe măsură. Vezi mai jos varietatea de jucării 18+, prinde câteva sfaturi utile despre cum alegi un gadget pentru adulți potrivit și cum altfel îți poți diversifica viața sexuală.

Cele mai populare jucării sexuale

Cei care cred că să alegi o jucărie sexuală e mai ușor decât să cumperi un smartphone, nu știu despre ce vorbesc. Odată ajuns în fața produselor 18+ vei fi uimit de alegerea care îți este pusă la dispoziție, varietatea de funcții și moduri de utilizare. Unii tind să-și satisfacă plăcerea singuri, alții în doi cu un partener de sex opus sau de același sex. Prin urmare, la Darwin găsești gadgeturi și jucării sexuale pentru orice tip de plăcere. Printre cele mai populare se numără:

Cum să alegi gadgetul 18+ potrivit?

În pofida multitudinii jucăriilor pentru adulți, poziția de top aparține – vibratoarelor. Destinate femeilor, bărbaților și pentru cupluri, aceste accesorii au devenit un adevărat must-have în ritmul cotidian de viață. Cum să alegi primul device 18+? La ce caracteristici trebuie să atragi atenția? Cu ce zonă erogenă e cazul să începi? Citește mai jos.

Tipurile de vibratoare sau „ce urmează să stimulăm?”

Varietatea vibratoarelor este surprinzătoare. Acestea pot fi clasificate după formă, mărime, factură, material de producție și modul de folosire. Printre cele mai cunoscute și mult căutate modele se numără:

Vibrator anatomic.

Urmează forma anatomică a organului genital masculin și este unul dintre cele mai populare vibratoare pe piață. Acesta poate fi folosit în calitate de dildo pentru stimulare internă, în timp ce vibrațiile doar intensifică senzațiile. Disponibil într-o varietate impunătoare de forme, culori, mărimi și diverse regimuri de utilizare.

Vibrator anatomic

Vibrogun.

Mini-vibrator care nu depășește mărimea unui deget, perfect pentru transportare. Are parte de o funcționalitate redusă, dar poate fi folosit pentru stimularea organelor erogene interne, cât și externe. O alegere potrivită pentru cei care cumpără un gadget 18+ pentru prima dată.

Vibrogun

Vibrator-iepuraș.

Folosit pentru stimularea concomitentă a clitorisului și vaginului, „iepurașul” este capabil să ofere plăcere în mai puțin de câteva clipe. Forma anatomică este perfectă pentru masturbare.

Vibrator-iepuraș

High-tech vibrator.

Se impune prin forme neordinare, cu sau fără relief, într-o varietate de culori și cu o funcționalitate vastă. Anume datorită construcției nestandarde, experiența sexuală este una cu adevărat deosebită.

High-tech vibrator

Massager vibrator.

Primul vibrator apărut vreodată a fost gândit drept un maseur. În trecut, chiar și în prezent acesta este folosit pentru relaxarea mușchilor în timpul actului sexual. Se impune printr-o construcție neutră, care cu siguranță nu va atrage atenția copiilor.

Massager vibrator

Ou vibrator.

Are la bază forma unui ou sau unei bile vaginale echipate cu funcție vibratoare. Această jucărie poete fi folosită pentru stimulare, dar și pentru exerciții ale mușchilor vaginului.

Ou vibrator

Vibrostimulator.

Deși nu este tocmai un vibrator, acesta are inclusă funcția de vibrație. Vibrostimulatorul se fixează pe clitoris și stimulează zonă prin vacuum. Acesta poate fi folosit pentru stimulare sau înlocuirea sexului oral.

Vibrostimulator

În cazul genului masculin, este gândit un segment special de vibratoare pentru bărbați. Acestea sunt concepute atât pentru plăcere, cât și pentru prevenirea bolilor cauzate de prostată.

Vibratoare Vibrostimulatoare

Criterii de alegere a vibratorului ideal

Acum că ai făcut cunoștință cu varietatea de modele și forme, a venit timpul să te gândești la lungime, grosime și zona pe care vrei să o stimulezi.

Mărimea

„Cu cât mai mare, cu atât mai bine” nu este tocmai cel mai bun principiu aplicapil în cazul unor vibratoare pentru femei. Da, probabil arată impunător și atrăgător, dar poate crea disconfort. Mărimea medie a unui vibrator variază între 15-16 cm și este potrivită pentru o primă experiență. După poți experimenta modele mai „exotice”, depășind norma cu 2-3 cm. Nu mai mult! În cazul jucăriilor sexuale pentru bărbați, adâncimea medie începe de la 12 până la 16 cm. Totuși, pot fi găsite modele mai adânci pentru bărbații mai „dotați”!

Mărimea

Diametrul

De obicei, diametrul unui vibrator pentru femei constituie 3-4 cm. În acest caz, stimularea va fi plăcută și nu va crea senzații dureroase. Întorcându-ne la masturbatoare pentru bărbați, conceptul de diametru este unul extensibil.

Diametrul

Zona de stimulare

Plăcerea poate fi obținută în diverse moduri – doar cunoaște și stimulează corect zona erogenă. Astfel, poți alege gadgetul 18+ în dependență de zona de stimulare și ajunge la orgasm prin câteva moduri:

 
Vaginal Punctul G
Clitoral Dublă penetrare
Anal Port instantaneu
 

Material de confecționare

O deosebită atenție merită materialul din care este confecționată jucăria sexuală. Acesta trebuie să fie unul hipoalergenic, ușor de curățat, plăcut la atingere și absolut sigur. Astfel, poți alege între:

Plastic

Plastic

Plastic. Este econom, practic și își păstrează bine forma în timp. Trebuie utilizat împreună cu un lubrifiant pe bază de apă sau silicon. Principalul dezavantaj – lipsa elasticității.

Silicon

Silicon

Silicon. Produsele din silicon medical sunt moi, hipoalergenice și rezistente la apă. Prin urmare, poți folosi fără remușcări lubrifianți pe bază de apă și să fii sigur că „jucăria” ta este absolut inofensivă și nu conține ftalați.

Gel

Gel

Gel. Folosit la producerea vibratoarelor premium, gelul oferă o suprafață netedă și o conductivitate termină excelentă. Atenție la îngrijire și modul de depozitare! Utilizează dezinfectanți speciali pentru a nu deteriora suprafața. Fără săpun și alcool. Depozitează la întuneric, departe de ochii lumii!

CyberSkin (CyberSillicone)

CyberSkin (CyberSillicone)

CyberSkin (CyberSillicone). Folosit la producerea vibratoarelor premium, gelul oferă o suprafață netedă și o conductivitate termină excelentă. Atenție la îngrijire și modul de depozitare! Utilizează dezinfectanți speciali pentru a nu deteriora suprafața. Fără săpun și alcool. Depozitează la întuneric, departe de ochii lumii!

Metal

Metal

Metal. Deși este hipoalergenic, compatibil cu orice tip de lubrifiant și ușor de îngrijit, metalul rămâne un material dur. De obicei, este folosit la stimularea unor zone erogene mai puțin obișnuite.

Mod de pornire

Vibratoarele pot fi pornite în mai multe moduri, iar acest aspect merită luat în calcul atunci când intenționezi să cumperi o nouă jucărie sexuală. Poți alege între:

Boton

Boton

Cea mai eficientă metodă. Producătorii amplasează butoanele pe părțile accesibile, fără să te sustragi accesându-le.

Telecomandă

Telecomandă

Gestionarea jucăriei la distanță este foarte comodă. Poți schimba modurile și intensitatea, fără contact tactil cu vibratorul. Lasă telecomanda pe mâna partenerului și experimentează noi senzații în dormitor sau la distanță cu ajutorul unui vibrator pentru cupluri.

Smartphone

Smartphone

Sincronizarea cu jucăria personală are loc prin Bluetooth. Prin intermediul aplicației de pe smartphone, puteți selecta modul și viteza dorită.

Indiferent în favoarea cărei "baghete magice" faci alegerea, nu uita să folosești lubrifiant. Vibrațiile intense pe pielea uscată pot provoca disconfort și pot reduce sensibilitatea pentru câteva zile. La Darwin găsești lubrifianți pe bază de apă, silicon, pe bază de ulei, natural, organic, aromat, comestibil... începând cu căpșuni temperamentale și terminând cu o cascadă de fructe exotice. Alegerea îți aparține.

Lubrifianți

Cum mai poți diversifica experiența sexuală?

Limitele există doar în capul tău! Resimte senzații noi în dormitor cu ajutorul unor bile vaginale sau unor inele pentru penis. Lasă imaginația să preia controlul. Încearcă un nou scenariu sexual și nou costum erotic. Treci în extremă și pune în practică niște accesorii BDSM. Toate pentru a-ți satisface chiar și cele mai obscene fantezii și dorințe.

Bile vaginale Inele pentru penis lenjerie sexy Accesorii BDSM

Cumpără jucării sexuale în siguranță la Darwin

Stai fără griji! Secretele tale rămân între noi. Comandă jucării sexuale la Darwin în strictă confidențialitate. Profită de cashback garantat și livrare gratuită oriunde în Moldova. Nopți albe îți dorim!

Hai să discutăm
Comandă apel