photo #nuîmpărți: <br> gadget-ul tău personal 18+

#nuîmpărți:
gadget-ul tău personal 18+

sau cum să alegi un vibrator de calitate pentru femei

Industria gadget-urilor pentru adulți nu stă pe loc, mai mult, rafturile sex-shop-urilor sunt pline de “jucării noi”. În pofida multitudinii produselor, poziția de top aparține – vibratoarelor. Destinate femeilor, bărbaților și pentru cupluri, aceste accesorii au devenit un adevărat must-have în ritmul cotidian de viață. Cum să alegi primul device 18+? La ce caracteristici trebuie să atragi atenția? Cu ce zonă erogenă e cazul să începi cunoștința cu jucăria pentru adulți? La toate aceste întrebări, răspundem mai jos.

Vezi toate gadget-urile pentru adulți

Tipurile de vibratoare sau ce urmează să stimulăm?

Clasificarea acestui accesoriu este foarte vastă. Ele se clasifică după formă, factură, materialul de producție, după scopul și modul de folosire. Analizează minuțios cele mai răspândite modele de gadget-uri 18+ și la sigur ve-i reuși în alegerea primului vibrator:

vibrator

Vibrator anatomic

Reprezintă un model clasic. În contextul vizual reprezintă forma anatomică a organului reproductiv masculin. Poate fi găsit de mărimi și forme diferite, alegerea o faci reieșind din propriile așteptări.

falos

Vibrogun

Mini-vibrator, mărimea căruia nu depășește mărimea unei baterii simple. Este perfect adaptat pentru stimularea unei anumite zone. Acest “micuț” poate fi folosit atât la stimularea zonelor erogene interne, cât și a celor externe. O alegere perfectă pentru cei care probează dispozitivul pentru prima dată. Funcționalitatea totuși este destul de redusă. Este limitat la câteva viteze și moduri de vibrație.

dildo

Vibratorul - iepuraș

Denumiri mai multe, principiul de funcționare – unul singur. Este creat pentru stimularea concomitentă a două zone erogene: a clitorului și a vaginului.

vibrator

High-tech vibrator

Unul dintre cele mai inovative dispozitive în ziua de azi. Se deosebește prin mai multe regimuri, funcții și o multitudine de forme și culori.

falos

Vibrator pentru doi

Acest gadget poate fi folosit de cuplu. La capitolul dat, la fel găsiți modele diferite, cum ar fi: gadget-uri cu orientare dublă, inele cu vibrații, dispozitive sub forma literei V pentru perechi și altele.

dildo

Vibrator pentru bărbați

Un segment special de dispozitive concepute nu numai pentru plăcere, ci și pentru prevenirea bolilor cauzate de prostată.

Vibratoarele sunt la momentul actual niște dispozitive extrem de utile în ritmul contemporan de viață. La un preț modest, tu vei obține un gadget ce-ți va trezi sentimentele ascunse, va versifica viața sexuală și-ți va produce emoții pozitive, oriunde te-ai afla.

Criteriile de alegere ale unui vibrator ideal

Odată ce ne-am decis cu zona de stimulare, este tocmai momentul potrivit să urmărim criteriile de alegere a celei mai potrivite “jucării” pentru adulți:

Mărimea

Aici, nu lucrează principiul- cu cât mai mare, cu atât mai bine. Mărimea medie a unui vibrator variază între 15-16 cm. Deși, mărimile impunătoare și arată mai atrăgător, totuși sunt foarte incomode în practică și pot crea disconfort. În special, dacă acesta este primul tău vibrator, e mai bine să faci alegerea în favoarea mărimilor standart. După această etapă, poți experimenta și cu modele mai exotice. Totuși, fără extreme, este absolut ok depășirea normei cu 2-3 cm, nu mai mult!

 
 
 

Diametrul

De obicei, diametrul unui vibrator simplu constituie 3-4 cm. În acest caz, stimularea va fi plăcută și nu va crea senzații dureroase.

 
 
 

Zona de stimulare

Evident, poți folosi diferite tipuri de device-uri pentru stimularea diferitor zone. Totuși, fiecare produs are un scop anumit:

  • Vaginale;
  • Clitorale;
  • Anale;
  • Pentru stimularea punctului G;
  • Pentru dubla penetrare;
  • Pentru cupluri;
  • Pentru port instantaneu.

Materialul de confecționare

Atrage atenția și la materialul de confecționare a vibratorului. Trebuie să fie simplu de curățat, plăcut la atingere și absolut sigur. Am enumerat, materialele ce sunt folosite cel mai des la producerea unor astfel de dispozitive:

plastic

Plastic

Econom și practic, foarte bine păstrează forma. Dezavantajul principal-lipsa elasticității. Cel mai des sunt folosite două tipuri de plastic: clorura de polivinil și acrilonitril butadien-stiren, ce pot fi utilizate cu lubrifianți pe bază de silicon sau apă.

silicon

Silicon

Material universal ce este moale și hipoalergenic. Produsele din silicon sunt rezistente la apă, prin urmare, poți folosi fără teamă lubrificante pe bază de apă și să nu ai remușcări, că device-ul tău ar putea să se deterioreze. Vibratorul de calitate este confecționat din silicon medical. În acest caz, poți fi sigur că „jucăria” este absolut inofensivă și nu conține ftalați.

gell

Gel

Este folosit la producerea dispozitivelor de tip premium. Baza este tot aceeași- clorură de polivinil cu adăugarea unui agent. Suprafața netedă din plastic și conductivitatea termică excelentă. Ce ține de îngrijire, utilizați dezinfectanți speciali pentru a nu deteriora suprafața produsului. Fără săpun și alcool. De asemenea, merită respectate condițiile de depozitare. Fii sigur acele senzații unice pe care le vei resimți în contact cu vibratorul din gel, la sigur merită respectarea tuturor precauțiilor.

metal

Metal

Indiferent de faptul că oțelul medical este absolut hipoalergenic și poate fi ușor curățat, totuși el este foarte dur. Deși, pentru stimularea unor anumite zone, el se potrivește perfect. Plus la toate- este compatibil cu orice tip de lubricant.

skin

CyberSkin. CyberSilicone

Acest material are mai multe denumiri. Material de ultima generație, ce repede se adaptează la temperatura corpului. De regulă, baza produsului este constituită dintr- o tijă metalică acoperită cu un strat super-realist de silicon (materiale de înaltă calitate care imită pielea). Este absolut hipoalergenic și nu conține ftalați. Este necesar să se respecte în mod clar condițiile de depozitare a vibratoarelor din acest material. În caz contrar, jucăria nu numai își va pierde din avantaje, dar poate cauza și daune sănătății.

Modul de folosire a jucăriei

Vibratorul poate fi pornit, la fel prin mai multe mijloace. Acest aspect trebuie luat în calcul la alegerea gadget-ului. Iată câteva metode:

Butonul de pe gadget

Cea mai eficientă metodă. Producătorii amplasează butoanele pe părțile accesibile și tu nu te ve-i sustrage căutându-le.

Controlați gadget-ul de pe smartphone

Sincronizarea cu jucăria personală are loc prin bluetooth. Prin intermediul aplicației de pe smartphone, puteți selecta modul și viteza dorită.

Folosiți telecomanda

Gestionarea jucăriei la distanță este foarte convenabilă. Puteți schimba modurile și intensitatea, fără contact tactil cu vibratorul. În plus, puteți transmite telecomanda partenerului și să vă delectați cu propriile fantezii.

Indiferent în favoarea cărei "baghete magice" faci alegerea, nu uita să folosești lubrifiant. Vibrațiile intense pe pielea uscată pot provoca disconfort și pot reduce sensibilitatea pentru câteva zile. La momentul actual, poți găsi o varietate deosebită de lubrifianți. Pe bază de apă, silicon, pe bază de ulei, natural, organic, aromat, comestibil...începând cu căpșuni temperamentale și terminând cu o cascadă de fructe exotice. Alegerea îți aparține.

Ține cont de sfaturile noastre, și dispozitivul dat plăcut te va surprinde și îți va oferi momente și senzații speciale.

Vezi toate gadget-urile pentru adulți

Cum are loc procesul de procurare în magazinul online Darwin?

Vă asigurăm că livrarea gadget-urilor 18+ este strict confidențială. După selectarea dispozitivului dorit, pune-l în coș și achită comanda cu ajutorul cardului bancar. Datele personale nu sunt transpuse pe bon, nici pe extrasul băncii. Nici curierul nostru, care va livra comanda la adresa specificată absolut gratuit, nu cunoaște ce este în pachet. Nu există date concrete sau informații suplimentare și întrebări inutile. Țineți cont, nu doar copiii preferă jucăriile, ci și adulții!

Hai să discutăm
Comandă apel