ro ru
photo TOP 6 gadgeturi perfecte pentru mașina ta

TOP 6 gadgeturi perfecte pentru mașina ta

Să fii șofer în Chișinău este o provocare, nu-i așa? Mult trafic, ambuteiaje, prea multe semne de circulație, intersecții cu sens giratoriu și găuri pe drum. Brrrr! Totuși, ce plăcere e să te pornești într-o călătorie cu mașina pe un traseu prin cu locații pitorești. Sau să știi că mereu vei ajunge la destinație, fără să aștepți prea mult transportul public, când întârzii dimineață. Iar dacă mai ești echipat cu cele mai noi gadgeturi Auto, viața de șofer prinde culoare. Pe bune!

Șoferii în linii generale se împart în două categorii. Unii sunt extrem de emotivi, reacționează aprins la tot ce se întâmplă în trafic. Iar ceilalți rămân calmi, indiferent ce s-ar întâmpla. Pentru ambele categorii au fost inventate o serie de gadgeturi Auto super utile, care fac șofatul cât mai interactiv și plăcut. Ba mai mult, îți aduc și numeroase funcții smart pentru confort, siguranță și divertisment. Ești curios? Hai să-ți prezentăm TOP 6 gadgeturi Darwin, perfecte pentru draga ta mașină! P.S Dar și idei bune de cadouri, dacă ai în familie un șofer dedicat. Să-ncepem!

auto gadgets

Gadget-uri pentru mașină

auto gps navigator support charger support glass gps auto

Navigator GPS – prietenul care mereu știe drumul corect

În orașele mari, ar fi greu să te descurci fără un sistem de navigație. În plus, acesta îți poate deveni bun prieten și pe străzile din Chișinău, dar și dacă ai decis să descoperi turismul local vara aceasta. Un GPS navigator este gadgetul must-have pentru un șofer! Acesta îți aduce toate hărțile Europei pe un singur device, informații în timp real despre trafic, radare, semafoare. Iar la toate astea și opțiunea de a prelua apelurile de pe telefon, pentru un șofat cât mai sigur. Extraordinar!

Dacă ești un șofer înrăit, îți recomandăm un navigator Garmin. Aici ai muuultă performanță și tot felul de funcții inteligente, care la sigur îți vor fi pe plac.

Suport mobil – fii mereu pe fir, chiar și atunci când ești la volan

Telefoanele mobile s-au impregnat atât de mult în rutina noastră, că uneori e practic imposibil să le lăsăm din mâini. La volan, nu e doar periculos să folosești telefonul, dar și interzis. Cu toate acestea, există o soluție care îți permite să rămâi conectat, chiar și în regim hands-free – să-ți iei un suport mobil. Echipat cu un suport Auto pentru telefon, poți iniția și răspunde la apeluri, transmite comenzi vocale asistentului inteligent sau chiar folosi GPS-ul de pe telefon. E foarte comod în utilizare, oferindu-ți acces la smartphone, fără să te împiedice să te concentrezi la drum.

Există suporturi cu diverse tipuri de fixare, ba chiar și cu încărcător incorporat, cum ar fi modelul Xiaomi Mi Qi Car Wireless Charger, care te ajuta să prinzi doi iepuri o dată – îți încarcă telefonul și servește pe post de suport.

Încărcător auto – te ajută să ai mereu smartphone-ul încărcat la drum lung

Că tot vorbeam de încărcătoare. Astăzi smartphone-urile pe cât sunt de performante, pe atât de repede se descarcă. Trist, dar adevărat! Nu și dacă ai un încărcător Auto, care te ajuta să-ți suplinești bateria, mai ales când te-ai pornit la drum lung. Ne-au bătut la ochi două modele: încărcătorul Auto universal iXCC, dotat cu tocmai 5 porturi USB și o variantă mai compactă, dar la fel de comodă – Remax Car Bluetooth Headset.

Suport auto pentru pahare – ca să savurezi din plin băuturile preferate

Iar la final, o surpriză smart pentru coffeemani – suport pentru pahar Navitel, care îți va ține cafeaua de dimineață fierbinte, ca să o savurezi din plin. Se conectează la priza Auto și îți permite să răcești încălzești până la 60°C paharul de cafea. De asemenea, este dotat și cu funcția de răcire (până la 5°C) a cutiilor din metal. E super comod și util!

Echipat cu atâtea gadgeturi, călătoria cu mașina va deveni și mai interactivă și confortabilă. Deci, nu mai sta pe gânduri, vino în magazinele Darwin să le testezi.

Temporary Parking Card – acum nu o să mai ai probleme cu parcarea

De câte ori ai stat cu grijă că nu ți-ai parcat mașina bine și poți să încurci pe cineva? Știm, de multe! În Chișinău e greu cu parcările. Poți să-ți lipești un sticker de parbriz, cu numărul tău de telefon. Iar dacă vrei să fii mai cool, poți să-ți iei un card Auto de parcare temporară Xiaomi TITA. Stilat și practice, acesta va deveni cartea de vizită a automobilului tău.

Cameră auto – are grijă de securitate și surprinde momente frumoase din călătorii

Prietenă la nevoie este și camera de bord, cunoscută în popor și ca „dash cam”. Ce zici de o cameră Auto DVR ce transmite imaginile în timp real? Faci oricând un scurt preview, un playback sau descarci videourile necesare, într-o clipă. Apropo, are și tehnologie Sony, pentru o înregistrare perfectă, chiar și pe timp de noapte. Vorbim despre camera Auto Rock Dash cam, un model futurist care se va integra perfect în mașina unui șofer modern.

line video car line

Echipat cu atâtea gadgeturi, călătoria cu mașina va deveni și mai interactivă și confortabilă. Deci, nu mai sta pe gânduri, vino în magazinele Darwin să le testezi.

FAQ

Camera de monitorizare DVR (Digital Video Recorde) reprezintă un gadget util pentru înregistrarea și stocarea informațiilor din trafic, ce pot fi folosite drept dovadă în cazul unui accident rutier. De asemenea, aceasta poate înregistra și tot ce se întâmplă în parcare, prevenind astfel furturile.
În general, deosebim trei tipuri de camera de board: single, dual (față-spate) și de tip oglindă. Îți recomandăm să alegi un model dual, care te va ajuta să înregistrezi tot ce se întâmplă în trafic, atât din față, cât și din spate. De asemenea, atrage atenția și la senzorii cu care este dotată camera: detector de mișcare, G-senzor, de accident, de parcare. Aceștia îți vor ușura și mai mult șofatul.
Cele mai populare navigatoare GPS sunt ale producătorului Garmin. Acestea se remarcă prin precizia înaltă și funcționalitatea sporit. Cunocute în această nișă sunt și brandurile Globel și NaviTel, care produc sisteme de navigație la fel de eficient, dar la prețuri ceva mai accesibile. Important este să alegi un model care se potrivește perfect cu necesitățile tale.
De regulă, încărcătoarele Auto sunt universale, adică ne permite să încărcăm orice smartphone dacă avem un cablu USB. Cea mai bună alegere va fi un model cu câteva porturi, ca să puteți conecta mai multe smartphone-uri. De asemenea, verifică cât de lung este firul ce se conectează la priza Auto, ca să îl poți amplasa într-un loc cât mai comod.
Hai să discutăm
Comandă apel